Bebek doğduktan sonra eşle yaşanan problemler

İlginenede suçlu ilgilenmeyende ay çok güldüm bu yoruma ,işte adam gibi adam babalığın hakkını veriyor ,daha ne istiyorsun mutlu ol
Canım Allah razı olsun çok işimide kolaylaştırıyor ama bi noktadan sonra başımda zebellah gibi zabıta memuru gibi dolanıp durması sinir bozuuo.nyse umarım az rahat bırakır beni :)

bebekten önce herşeyi ayağına getirince böyle olması normal.hem çalışıp hem ev işini 4x 4lük yapınca adam alışmıyor ki..
şartlar eşit herkes çalışıyor herkes yoruluyor bir de paşam evde yan gelip yatacak ,kadın hem ev işi hem yemek hem çocuk hem bilmem ne ...ohhh ne ala memleket...

off en korktugum şeylerden biri .bebek olunca eşim ile olan ilişkim nasıl olucak acaba.çoğu evliliği olumsuz etkiliyormuş gibi geliyor. üst komşumun eşi çocuk olduktan sonra çok asabi davranışlar sergiliyordu .sürekli bağırıyor evden uzaklaşmaya çalışıyor filandı.
offf benim kocişte çok nazlı bi tip inşallah bizde benzer sorunlar yaşamayız

bak tatlım sen bu çocuğu babanın evinden getirmedin. eğer o babası ise ve ipe sapa gelmiyorsa sen getirmesini bileceksin. çocuk bakmaktan anlamıyorum ayağına yatıyorlar hoş bunu biraz da biz kadınlar yapıyoruz. ben oğlumu doğduğu günden beri ağlasa da zırlasa da benim işim varsa babaya gönderdim. ya ben yapamıyorum dedi dedi sonra alıştı. tabi çocuğu da çatlatmadım gönderdim dediğim tabi ki makul zamanlarda.
yardımcı olmuyor mu? gündelikçi tut 2 haftada bir gelsin ütüydü temizlikti yapsın versin parasını paşa paşa kocan.
yemek yapamıyorsan yapma. gündüz evde değil misin kendin için gerekli olanı yap azar azar akşama yapma. çocukla yapamıyorum sen de destek olmuyorsun ne yapayım diyeceksin bu kadar basit.
aç kalınca pis kalınca nasıl yola gelecek göreceksin.

canım lütfen ilk önce pozitif düşünmeye başla sonra bu meseleyi eşinle oturup konuşmayı dene ona biraz daha sevgi göster belki konuşursan seni anlamaya başlar.

Eşin çok düşüncesizmiş.. sen sadece bebeğine bak. Haftada bikaç gün yarım gün evini temizleyip toplayacak,ütü çamaşır işini halledecek yardımcı al. Eşin yardımcı değilse kusura bakmayacak artık.. yatak ayırmak ne ya!! Çıt desen uyanan bi eşim var,11 aylık kızımız var gecede 10 defa uyanan bikere bile ayrı yatayım demedi. Sadece uzun yola çıkacağımız gecelerde sen git ayrı uyu diyorum adama yol gidecek diye. Çocuğu tek yapmadığımıza göre,tek bakmayacağız.

biri beni mi cagirdi... :)
bebegim 9 aylik..
hic durmuyor cok hareketli birazda mizmiz..

bugun ev supureyim diye supurgeyi salona koydum aksam 6 da geri aldim ordan..
bir tek mutfagi temizleyebildim..
oda sinir krizleri esliginde...
bu saat oldu yeni uyuyor..

tek farkim benim esim yardimci ama onun yaptigida ne kadar olur ki.. temizligi bastan savma yapiyor.. :)
yemekten anlamaz..
yani es yardim etse bile yuzde doksan kadinin uzerinde yine isler gucler
Allah guc kuvvet sabir versin butun annelere..

A gülüm a canım
Valla ogluma kendim baktim eşim işten 10 dan once gelmezdi bazen 11-12-1 bile olurdu. Benim adamdan yardim isteme gibi dusuncem bile olmadi. Acliktam gebersem de uykusuzluktan göz altlarim morarsa da kendim baktim. Çevremde kimse de yoktu yardim edecek. Simdi ikinci gelecek yine adam gec geliyor temizlik yap demeyi birak kocam uyanmasin diye cocugum hastalaninca baska odaya gecerdim.
Adamin evde bir kere temizlik yapmisligi olmadi ki yemek yapsin. Ama ben niye bunu dert etmedim neden nazlanmadim acaba. Valla aklim basima yeni geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…