- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
- Konu Sahibi Prensescann
-
Maalesef içim çok doluTıbbi sebep bulunamıyorsa elbette psikolojik olabilir.
Kendinizi böyle yıpratmayın. İlla hamile kalacağım, bebeğim olacak diye de zorlamayın. Önce bir iyileşin, kendinize yazık çok biriktirmişsiniz. Kayıplarınız için de çok üzüldüm.
Canım evlendim aylarımı onalrın yaptıklarını dusunmekle ve hazmedemememkle gecdi esimle aram bozuldu ve ben saglımı kaybetmek uzereydm haftada bir hastaneye yatıyordum sırf uzuntuden nasıl ? Soruusu yuzunden kafamdaki ama snra bakdım zarar lı cıkan benm onlara bsey olmuyor :) aksine yeyip icip geziyorlar yaa dedm ben nabıyorum sal gtsin rahatla adamlarn senn uzgun olman umurlarnda deilki sende onlsr gbi davran ye ic gez dedm ve inanlmaz mutluyum su an ıkı sene oldu evleneli insan kolay unutmuyır haklısn ama affetmeyi ogrendigin an rahatlıyorsun gene unutma ona gıre davran ama kendini rahat brak tum tahliller tamam sa brz ara ver tatile cık dua oku ne demisler ye dua et sev :)merhaba arkadaşlar
Ben dördüncü kürtajımı oldum şurup durup ağlıyorum
Gelişmiyor bebekler
Bu kürtajımı kimse ile paylaşmadım Annemler dahil
Bugün bi arkadaşımla konuştum bu konuyu, bir önceki kürtajım Mayıs’ta olmuştu ve sonra psikoloğa başlamıştım
Psikoloğum eşini kabullenmezsen vücudun bebeği de risk olarak algılar ve atar demişti , fiziksel olarak sebep olarak dr lar bi şey bulamıyorlar , görünen bir sebep Yok düşükelrim için , bugün konuştuğum arkadaşım da aynısını söyledi
Ben eşimin ailesi yüzünden ( ve tabi eşimin akılsızlığı ) ilk yollar ciddi sorunlar yaşadım içten içe büyüttüm ve ailesine zerre güvenin Yok zerre ....
Bebek olursa kv bela olur mu korkusu hep içimde
Hatta elti kişisi için içten içe hep dua ettim Benden önce kzı evladı olsun diye , çünkü kv nin kız çocuk hasreti vardı , şuan bi kız bi erkek torunu var , bizim hala evladımız olmadı , bu gebeliğimi öğrenir öğrenmez yine beynime bi sürü şey üşüştü , yine sorunlarım artar kv yüzünden eşimle tartışırım vs va binlerce şey doldu beynime hemen psikoloğa koştum
Ama sonuç değişmedi ve bebeğim gitti
Sizce bu psikoloji bebek düşürmeye sebep mi ?
Şuan içimde eşime karşı nefret var , aşırı üzgünüm
Evet baya hassas biriyim maalesefBen de kürtaj yaşadım çok üzücü ama tekrar bebeğim olsa kv kp aklıma bile gelmez sadece bebeğimi düşünürüm en önemlisi sağlığını siz heralde çok şey yaşadınız bilinç altınıza yerleşti
Vay beCanım evlendim aylarımı onalrın yaptıklarını dusunmekle ve hazmedemememkle gecdi esimle aram bozuldu ve ben saglımı kaybetmek uzereydm haftada bir hastaneye yatıyordum sırf uzuntuden nasıl ? Soruusu yuzunden kafamdaki ama snra bakdım zarar lı cıkan benm onlara bsey olmuyor :) aksine yeyip icip geziyorlar yaa dedm ben nabıyorum sal gtsin rahatla adamlarn senn uzgun olman umurlarnda deilki sende onlsr gbi davran ye ic gez dedm ve inanlmaz mutluyum su an ıkı sene oldu evleneli insan kolay unutmuyır haklısn ama affetmeyi ogrendigin an rahatlıyorsun gene unutma ona gıre davran ama kendini rahat brak tum tahliller tamam sa brz ara ver tatile cık dua oku ne demisler ye dua et sev :)
Maalesef içim çok dolu
Ne annesine ne eşime öfkem geçmiyor
Babası ayrı tuhaf , dünya etraflarında dönüyor , onların herşeyi olay
Eşim şuan sorun çıkartmıyor bana ama içten içe eşime de güvenemiyorum çok sorun yaşattı bana bize evliliğimize
Bu defa ki gebeliğim ayrı sürpriz oldu bana bu defa anne alacağıma inanmıştım ..
Çok ama çok ÜZgünüm
O aileye tırnağımı vermemyaptiklarini unutamiyorsunuz neden hala bu aileye cocuk yapmaya calisiyosunuz
Ikı senelik evliyim ilk altı ay kabus gbiydi cok maddi zorlandık onlar tatile cıkdı biz borcu btrdik araba aldık bu sefer arabamıza goz koydulsr ben tepkiyi orda verdim iste yeter dedim zaten dunya sıkıntı yasattılar bundan snra onlsr bize destek olucsk yada bzii unutsunlar dedm eşime esimde baya zorlandıgı icin okey verdi arayı brz acdık b kac ay evlerine gtmedik bakdılar bşz ayakta kalablyoruz ee ee calısıyoruz parcalanmadık anladılar evlat gbi sevmeye saymaya basladılsr bende keyfime bakıyorum evlerine gdyorum elimi bseye surmuyorum yyip icip kalkıyorum esimde oyle yapıyor inan yaranamıuorsun iyi olmaya calısma kotude olma ama affet bsey yokmus gbi davran sen onları kullan kuralların olsun ben gelemem de gdemem yapamam de esine esini destek alVay be
Yalnız olmadığımı biliyorum bu konuda
Sanırım ben fazla hassasım
Affetmek çok Zor geliyor bana
Başta eşimi
Şimdi nasılsın
Kaç yıllık evliisn
Siz kvyi olması gerekenden çok çok daha fazla kafaya takmışsınız.merhaba arkadaşlar
Ben dördüncü kürtajımı oldum şurup durup ağlıyorum
Gelişmiyor bebekler
Bu kürtajımı kimse ile paylaşmadım Annemler dahil
Bugün bi arkadaşımla konuştum bu konuyu, bir önceki kürtajım Mayıs’ta olmuştu ve sonra psikoloğa başlamıştım
Psikoloğum eşini kabullenmezsen vücudun bebeği de risk olarak algılar ve atar demişti , fiziksel olarak sebep olarak dr lar bi şey bulamıyorlar , görünen bir sebep Yok düşükelrim için , bugün konuştuğum arkadaşım da aynısını söyledi
Ben eşimin ailesi yüzünden ( ve tabi eşimin akılsızlığı ) ilk yollar ciddi sorunlar yaşadım içten içe büyüttüm ve ailesine zerre güvenin Yok zerre ....
Bebek olursa kv bela olur mu korkusu hep içimde
Hatta elti kişisi için içten içe hep dua ettim Benden önce kzı evladı olsun diye , çünkü kv nin kız çocuk hasreti vardı , şuan bi kız bi erkek torunu var , bizim hala evladımız olmadı , bu gebeliğimi öğrenir öğrenmez yine beynime bi sürü şey üşüştü , yine sorunlarım artar kv yüzünden eşimle tartışırım vs va binlerce şey doldu beynime hemen psikoloğa koştum
Ama sonuç değişmedi ve bebeğim gitti
Sizce bu psikoloji bebek düşürmeye sebep mi ?
Şuan içimde eşime karşı nefret var , aşırı üzgünüm
Eşin kısa zamanda aklını başına almışIkı senelik evliyim ilk altı ay kabus gbiydi cok maddi zorlandık onlar tatile cıkdı biz borcu btrdik araba aldık bu sefer arabamıza goz koydulsr ben tepkiyi orda verdim iste yeter dedim zaten dunya sıkıntı yasattılar bundan snra onlsr bize destek olucsk yada bzii unutsunlar dedm eşime esimde baya zorlandıgı icin okey verdi arayı brz acdık b kac ay evlerine gtmedik bakdılar bşz ayakta kalablyoruz ee ee calısıyoruz parcalanmadık anladılar evlat gbi sevmeye saymaya basladılsr bende keyfime bakıyorum evlerine gdyorum elimi bseye surmuyorum yyip icip kalkıyorum esimde oyle yapıyor inan yaranamıuorsun iyi olmaya calısma kotude olma ama affet bsey yokmus gbi davran sen onları kullan kuralların olsun ben gelemem de gdemem yapamam de esine esini destek al
Şuan ne durumdasınCanım benim psikoloğum da bana aynı şeyi söylemişti.
Maalesef içim çok dolu
Ne annesine ne eşime öfkem geçmiyor
Babası ayrı tuhaf , dünya etraflarında dönüyor , onların herşeyi olay
Eşim şuan sorun çıkartmıyor bana ama içten içe eşime de güvenemiyorum çok sorun yaşattı bana bize evliliğimize
Bu defa ki gebeliğim ayrı sürpriz oldu bana bu defa anne alacağıma inanmıştım ..
Çok ama çok ÜZgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?