Bebek , düşük , psikoloji

Öncelikle çok üzüldüm Rabbim yardimcin olsun.
Bilmiyorum yanlış birşey söylemek asla istemiyorum senide üzmek
İnan benimde unutamadığım şeyler var eşimin Ailesi ile ilgili lütfen kendini düşün
Bak benimde bebeğim le en özel anlarimi mafetti ler sütümden ettiler
Hatta sagligimdan olacaktım dur dedim
Sende bi dur de herşey senin elinde..
Acılarını yönetebilirsin
Eğer eşinden nefret ediyor yaptıklarını unutamıyorsan
Bikere onu hayatından çıkar yada affet
Çıkar
1. Çünkü güvenmediğin,yaptıklarını unutamadığın bir adamla birlikte olma mutsuz olursun..
2. Affet herşeyi eğer esin seni seviyorsa ne biliyim şans ver onu affet ama diğerlerini yok say
Unutma o bebekte sevmediğin nefret ettiğin aileden alıcak yarı genini
Şu güzel yılları kendine harap etme
Seçenek çok geçmişi deşersen hep toprak altına girersin.
Eğer geçmişi kapatirsan artık güneş görürsün.
Yıldızları kaybettiğine üzülürsen
Güneşide göremezsin...

Pskolojik bozukluk hamile kalamamanıza sebep olabilir.
Ama siz hamile kalıyorsunuz ve bebek gelişmiyor.
İllaki bir sebebi var ama pskolojik değil.
Bulunana kadar sebep yok dicekler tabikide.
Benimde iki kayıptan sonra genetik testte pıhtılaşma çıktı mesela.
İğne yedim 9 ay kan sulandırıcı.
Sen istemezsen kolay kolay kimse yapmıyor bu testi.
Tabi başka sebepte olabilir.
Lütfen bikaç iyi doktora daha görün.

Herseyde bir hayır vardır sıkma canını ama düşüklerın büyük bir çoğunluğu kromozom bozuklugundan oluyor yani çocuk dogsa bile engelli oluyor o yüzden vücut atiyor muş bende yeni ogrendim bu bilgiyi

Acaba eşinizde bir sorun var mı. Bakıldı mı. Varikosel falan. Geçmiş olsun. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

Son düzenleme:
Bence değil abartmışlar
Ğ
görüştük
Sorun yoktu
Şimdi eşimden tekrar kan aldılar
Bebeği de araştıracaklar
Sonuçların çıkmasını bekliyoruz şuan
Bende sorun görünmüyor yapıldı bana

Bebekten önce eşinle ve ailesiyle olan problemlerini halletsen mutsuz bi ailede nasıl çocuk yetiştirceksin

Bebekten önce eşinle ve ailesiyle olan problemlerini halletsen mutsuz bi ailede nasıl çocuk yetiştirceksin
Eşinle şuan terapi ye gidiyoruz
Bana cidd bir zararı Yok eskis gibi
Ailesi ile farklı ile taşındık
Ama benim o yaşadıklarım beni bırakmıyor
Şuan yılda bir ya da iki görüyorum onları
Ama çok korkuyorum çocuk olurda yine başa döner miyiz diye

Çok enteresansınız hiçbirini günahınız kadar sevmiyosunuz ama ısrarla doğurmaya çalışıyosunuz kocanı kabullenmiyosan niye ondan çocuk yapıyosun demedi mi psikolog

Bakın her şerde bi Hayır vardır. Anladigim kadariyla sadece yasinizdan dolayi çocuk istiyorsunuz aynı hatayi ben de yaptım ne olursa olsun çocuk bende kalır dedim ama adam bosanmiyor (şükür şimdi problem yok ama bebeğim 2 yaşında ve aralıksız 20 ay kavgalar ettik,durulduk)yani gerçekten çocuk büyük sorumluluk çocuğu vermiyor boşanmaya yanasmiyor veben de tüp bebek yapmıştım çocuk küçük olmasına rağmen kavglaardan etkileniyor. Yani çocuk olunca hersey güllük gulistanlik olmuyor daha kötü oluyor. Ayrilsaniz bile çocuk onu da görecek çocuğunu görmemek istemesi zaten ayrı bir problem yaratır. Ve öyle bir aşamaya geleceksiniz ki çocuğum babanne dede sevgisi görsün kuzenleriyle kaynassin isteyeceksiniz ya da çocuk kendi isteyecek zaten. Siz bir gitmeyeceksiniz iki gitmeyeceksiniz ucuncude çocuk anne neden gelmiyorsun diyecek. Mecbur goruseceksiniz. Kısacası biraz bekleyin terapiye devam edin kafanızı dinlendirin çocuk çocuk diye diretmeyin. Benim şimdiki aklım olsa asla çocuk yapmazdim elbet çocuk güzel ama omurden ömür gidiyor

Psikoloji evet etken, ama bebeklerin gelismemesi ile ilgisi oldugunu acikcasi dusunmuyorum.

Hafif duzey kan pihtilasmasi oldugundan ve iki defa kan sulandirici kullandiginizdan soz etmissiniz, orasini anlamadim pek. Detay verebilir misiniz?

Psikoloji evet etken, ama bebeklerin gelismemesi ile ilgisi oldugunu acikcasi dusunmuyorum.

Hafif duzey kan pihtilasmasi oldugundan ve iki defa kan sulandirici kullandiginizdan soz etmissiniz, orasini anlamadim pek. Detay verebilir misiniz?
Nasıl bir detay ?
Hafif düzey pıhtılaşma var, ilk kürtajdan sonra hemen test yaptırmıştım
Diğer gebeliklerde günde bir adet göbekten sulandırıcı iğne kullanıyordum
Dr um bu defa sabah akşam yap dedi öyle yaptım ama yine de olmadı

Siz kaç yaşındasınız ?
Kaç yıllık evlisiniz
Tüp bebek tedavisinden önce de bu derece şiddetli geçimsizliğiniz var mıydı

Bence eşinin ailesiylede problmelerini halletmeye çalış sonuçta senin çocuğununda dedesi babannesi olucaklar görmek isticekler yok saymak çözüm değil

Bence eşinin ailesiylede problmelerini halletmeye çalış sonuçta senin çocuğununda dedesi babannesi olucaklar görmek isticekler yok saymak çözüm değil
Evet ailesiyle bile gorusmeniz gerekecek ama ozellikle esinizle problemlerinizi halletmeden cocuk dusunmeyin.
Aile terapisine de devam ediyor musunuz hala?
Ozellikle cinsel sorunlar; hamilelik ve cocuk olduktan sonra artabilir zaten ve halihazirda olan sorunlari once duzeltmek gerekir

Siz kaç yaşındasınız ?
Kaç yıllık evlisiniz
Tüp bebek tedavisinden önce de bu derece şiddetli geçimsizliğiniz var mıydı
Su an 35 im. 33 yaşında anne oldum. Vardı gecimsizligimiz olmaz mı boşandık tekrar evlendik yaşım geçiyor pcosum da vardı tup bebek yapayım dedim o ara nispeten iyiydi aramiz çocuk kalır bana dedim keşke demeseydim iyi dusunun

Evet terapi devam
Cinsel terapi bir seans alabildik henüz
Ama o bile baya işe yaradı
Ama benim korkularım başta yaşadığım şeylerin bende bıraktığı izler
Toparlanmak çok zor
Çok korkuttular beni
Aşırı başlı ile eşimle çok ama çok kavga ettik
Eşimin yapısı etken tabi bunda
Eşimin erkek kardeşi evlendi ama bizim yaşadığımız aile sorunlarının zerresini yaşamadılar iki de çocukları oldu
Onlar baya rahat geçirdiler bize göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…