- 12 Ekim 2018
- 405
- 392
- 103
- 31
- Konu Sahibi Prensescann
-
Öncelikle çok üzüldüm Rabbim yardimcin olsun.merhaba arkadaşlar
Ben dördüncü kürtajımı oldum şurup durup ağlıyorum
Gelişmiyor bebekler
Bu kürtajımı kimse ile paylaşmadım Annemler dahil
Bugün bi arkadaşımla konuştum bu konuyu, bir önceki kürtajım Mayıs’ta olmuştu ve sonra psikoloğa başlamıştım
Psikoloğum eşini kabullenmezsen vücudun bebeği de risk olarak algılar ve atar demişti , fiziksel olarak sebep olarak dr lar bi şey bulamıyorlar , görünen bir sebep Yok düşükelrim için , bugün konuştuğum arkadaşım da aynısını söyledi
Ben eşimin ailesi yüzünden ( ve tabi eşimin akılsızlığı ) ilk yollar ciddi sorunlar yaşadım içten içe büyüttüm ve ailesine zerre güvenin Yok zerre ....
Bebek olursa kv bela olur mu korkusu hep içimde
Hatta elti kişisi için içten içe hep dua ettim Benden önce kzı evladı olsun diye , çünkü kv nin kız çocuk hasreti vardı , şuan bi kız bi erkek torunu var , bizim hala evladımız olmadı , bu gebeliğimi öğrenir öğrenmez yine beynime bi sürü şey üşüştü , yine sorunlarım artar kv yüzünden eşimle tartışırım vs va binlerce şey doldu beynime hemen psikoloğa koştum
Ama sonuç değişmedi ve bebeğim gitti
Sizce bu psikoloji bebek düşürmeye sebep mi ?
Şuan içimde eşime karşı nefret var , aşırı üzgünüm
Acaba eşinizde bir sorun var mı. Bakıldı mı. Varikosel falan. Geçmiş olsun. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsınmerhaba arkadaşlar
Ben dördüncü kürtajımı oldum şurup durup ağlıyorum
Gelişmiyor bebekler
Bu kürtajımı kimse ile paylaşmadım Annemler dahil
Bugün bi arkadaşımla konuştum bu konuyu, bir önceki kürtajım Mayıs’ta olmuştu ve sonra psikoloğa başlamıştım
Psikoloğum eşini kabullenmezsen vücudun bebeği de risk olarak algılar ve atar demişti , fiziksel olarak sebep olarak dr lar bi şey bulamıyorlar , görünen bir sebep Yok düşükelrim için , bugün konuştuğum arkadaşım da aynısını söyledi
Ben eşimin ailesi yüzünden ( ve tabi eşimin akılsızlığı ) ilk yollar ciddi sorunlar yaşadım içten içe büyüttüm ve ailesine zerre güvenin Yok zerre ....
Bebek olursa kv bela olur mu korkusu hep içimde
Hatta elti kişisi için içten içe hep dua ettim Benden önce kzı evladı olsun diye , çünkü kv nin kız çocuk hasreti vardı , şuan bi kız bi erkek torunu var , bizim hala evladımız olmadı , bu gebeliğimi öğrenir öğrenmez yine beynime bi sürü şey üşüştü , yine sorunlarım artar kv yüzünden eşimle tartışırım vs va binlerce şey doldu beynime hemen psikoloğa koştum
Ama sonuç değişmedi ve bebeğim gitti
Sizce bu psikoloji bebek düşürmeye sebep mi ?
Şuan içimde eşime karşı nefret var , aşırı üzgünüm
ĞBence değil abartmışlar
görüştükBen de genetik test yapıldı mı diye sormuştum az önce. Yalnız genetik testleri çok çeşitli. Bizim kadin doğum doktoru bebekten örnek alıp fish testine göndermisti. Halbuki genetik doktoru ile gorusseniz belki sizi ve eşinizi muayene edip sizler icin daha detaylı ve farklı testler isteyebilir. Siz genetik uzmanı ile birebir görüşün.
anne olurken baba adayinida bir gozden gecirmek lazim bence cocuk tek kisiyle olmuyor malumO aileye çocuk yapmak diye bir şey yok kendi anne olmaya çalışıyor.
tamamda baba adayi o aileden sonucta degilmi cocuk kendi kendine olmuyor maalesef ve sadece sizin cocugunuz olmuyor o cocuk öyle bir dunya yok yaniO aileye tırnağımı vermem
Kendim için istiyorum
Bebekten önce eşinle ve ailesiyle olan problemlerini halletsen mutsuz bi ailede nasıl çocuk yetiştirceksinMaalesef içim çok dolu
Ne annesine ne eşime öfkem geçmiyor
Babası ayrı tuhaf , dünya etraflarında dönüyor , onların herşeyi olay
Eşim şuan sorun çıkartmıyor bana ama içten içe eşime de güvenemiyorum çok sorun yaşattı bana bize evliliğimize
Bu defa ki gebeliğim ayrı sürpriz oldu bana bu defa anne alacağıma inanmıştım ..
Çok ama çok ÜZgünüm
Eşinle şuan terapi ye gidiyoruzBebekten önce eşinle ve ailesiyle olan problemlerini halletsen mutsuz bi ailede nasıl çocuk yetiştirceksin
DediÇok enteresansınız hiçbirini günahınız kadar sevmiyosunuz ama ısrarla doğurmaya çalışıyosunuz kocanı kabullenmiyosan niye ondan çocuk yapıyosun demedi mi psikolog
Nasıl bir detay ?Psikoloji evet etken, ama bebeklerin gelismemesi ile ilgisi oldugunu acikcasi dusunmuyorum.
Hafif duzey kan pihtilasmasi oldugundan ve iki defa kan sulandirici kullandiginizdan soz etmissiniz, orasini anlamadim pek. Detay verebilir misiniz?
Siz kaç yaşındasınız ?Bakın her şerde bi Hayır vardır. Anladigim kadariyla sadece yasinizdan dolayi çocuk istiyorsunuz aynı hatayi ben de yaptım ne olursa olsun çocuk bende kalır dedim ama adam bosanmiyor (şükür şimdi problem yok ama bebeğim 2 yaşında ve aralıksız 20 ay kavgalar ettik,durulduk)yani gerçekten çocuk büyük sorumluluk çocuğu vermiyor boşanmaya yanasmiyor veben de tüp bebek yapmıştım çocuk küçük olmasına rağmen kavglaardan etkileniyor. Yani çocuk olunca hersey güllük gulistanlik olmuyor daha kötü oluyor. Ayrilsaniz bile çocuk onu da görecek çocuğunu görmemek istemesi zaten ayrı bir problem yaratır. Ve öyle bir aşamaya geleceksiniz ki çocuğum babanne dede sevgisi görsün kuzenleriyle kaynassin isteyeceksiniz ya da çocuk kendi isteyecek zaten. Siz bir gitmeyeceksiniz iki gitmeyeceksiniz ucuncude çocuk anne neden gelmiyorsun diyecek. Mecbur goruseceksiniz. Kısacası biraz bekleyin terapiye devam edin kafanızı dinlendirin çocuk çocuk diye diretmeyin. Benim şimdiki aklım olsa asla çocuk yapmazdim elbet çocuk güzel ama omurden ömür gidiyor
Anldim. Esinize ve size genetik test yapildimi peki?Nasıl bir detay ?
Hafif düzey pıhtılaşma var, ilk kürtajdan sonra hemen test yaptırmıştım
Diğer gebeliklerde günde bir adet göbekten sulandırıcı iğne kullanıyordum
Dr um bu defa sabah akşam yap dedi öyle yaptım ama yine de olmadı
Bence eşinin ailesiylede problmelerini halletmeye çalış sonuçta senin çocuğununda dedesi babannesi olucaklar görmek isticekler yok saymak çözüm değilEşinle şuan terapi ye gidiyoruz
Bana cidd bir zararı Yok eskis gibi
Ailesi ile farklı ile taşındık
Ama benim o yaşadıklarım beni bırakmıyor
Şuan yılda bir ya da iki görüyorum onları
Ama çok korkuyorum çocuk olurda yine başa döner miyiz diye
Evet ailesiyle bile gorusmeniz gerekecek ama ozellikle esinizle problemlerinizi halletmeden cocuk dusunmeyin.Bence eşinin ailesiylede problmelerini halletmeye çalış sonuçta senin çocuğununda dedesi babannesi olucaklar görmek isticekler yok saymak çözüm değil
Su an 35 im. 33 yaşında anne oldum. Vardı gecimsizligimiz olmaz mı boşandık tekrar evlendik yaşım geçiyor pcosum da vardı tup bebek yapayım dedim o ara nispeten iyiydi aramiz çocuk kalır bana dedim keşke demeseydim iyi dusununSiz kaç yaşındasınız ?
Kaç yıllık evlisiniz
Tüp bebek tedavisinden önce de bu derece şiddetli geçimsizliğiniz var mıydı
Evet terapi devamEvet ailesiyle bile gorusmeniz gerekecek ama ozellikle esinizle problemlerinizi halletmeden cocuk dusunmeyin.
Aile terapisine de devam ediyor musunuz hala?
Ozellikle cinsel sorunlar; hamilelik ve cocuk olduktan sonra artabilir zaten ve halihazirda olan sorunlari once duzeltmek gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?