- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 646
- 53
- 32
- Konu Sahibi Prensescann
-
Aynen şansım oydu benm ama mesele su ki eşin seni seviyorsa ve sana destekse seni seçiyor zaten mantıken olan bu kendi ailesi destek deilse bde üsütne habire kazık stıyorsa b zahmet es kendi ailesini dusunsunEşin kısa zamanda aklını başına almış
Bu çok önemli
Bakıldı öncekilerdeGeçmiş olsun.Kanda pıhtılaşma yok muymuş baktılar mı ?
Bir kaç dr la devam ediyorumBence yeterince toparlanamadiniz mayistan bu yana gecen zaman toparlanmaniz icin yetmezki bebek gelissin en az 6 ay ve uzeri zaman gecmeli kendinizi psikolojik diye daha cok yormayin
Kan sulandırıcı yazsaydı keşke yine de.. 38 im benim de daha yeni oldu inşallah Sağlıcakla tekrar hamile kalıp kucağına da alırsınBakıldı öncekilerde
Az miktarda bar pıhtılaşma
Ocak’taki düşüğümde bebeğe genetik bakıldı ama sorun yoktu
Bu defa da genetiğe yolladık
Bakalım ne çıkacak
Dr pgt ile tüp bebek deneyelim dedi ama bebekte genetik bozukluk çıkmazda pgt nin ne anlamı var ki ?
Dr um sabrın varsa normal dene sorun yok diyor
Yaşım35
Bir kaç dr la devam ediyorum
Bi tanesi 3 ay yeter dedi
Biri de adet gördükten sonra hemen dene gayet de olur dedi
Üç ay geçmişti zaten üstünden , zaten çok az ilişki olduğu ay tuttu
Ben de şaşırdım
Kan sulandırıcı iğne iki defa yaptım bu defa , aşırı tedbirli davrandık ama olmadıKan sulandırıcı yazsaydı keşke yine de.. 38 im benim de daha yeni oldu inşallah Sağlıcakla tekrar hamile kalıp kucağına da alırsın
Tuhaf değil mi ?İçten içe affedemediğin bir adamdan çocuk yapmak istemek tuhaf değil mi?
Tuhaf değil mi ?
Şuan bana bir zarar vermemekle birlikte baştaki hallerine göre baya değişim var
Aile terapistine de gidiyoruz
Çabalıyoruz
Ama yine de böyle şuan ...
merhaba arkadaşlar
Ben dördüncü kürtajımı oldum şurup durup ağlıyorum
Gelişmiyor bebekler
Bu kürtajımı kimse ile paylaşmadım Annemler dahil
Bugün bi arkadaşımla konuştum bu konuyu, bir önceki kürtajım Mayıs’ta olmuştu ve sonra psikoloğa başlamıştım
Psikoloğum eşini kabullenmezsen vücudun bebeği de risk olarak algılar ve atar demişti , fiziksel olarak sebep olarak dr lar bi şey bulamıyorlar , görünen bir sebep Yok düşükelrim için , bugün konuştuğum arkadaşım da aynısını söyledi
Ben eşimin ailesi yüzünden ( ve tabi eşimin akılsızlığı ) ilk yollar ciddi sorunlar yaşadım içten içe büyüttüm ve ailesine zerre güvenin Yok zerre ....
Bebek olursa kv bela olur mu korkusu hep içimde
Hatta elti kişisi için içten içe hep dua ettim Benden önce kzı evladı olsun diye , çünkü kv nin kız çocuk hasreti vardı , şuan bi kız bi erkek torunu var , bizim hala evladımız olmadı , bu gebeliğimi öğrenir öğrenmez yine beynime bi sürü şey üşüştü , yine sorunlarım artar kv yüzünden eşimle tartışırım vs va binlerce şey doldu beynime hemen psikoloğa koştum
Ama sonuç değişmedi ve bebeğim gitti
Sizce bu psikoloji bebek düşürmeye sebep mi ?
Şuan içimde eşime karşı nefret var , aşırı üzgünüm
O aileye çocuk yapmak diye bir şey yok kendi anne olmaya çalışıyor.yaptiklarini unutamiyorsunuz neden hala bu aileye cocuk yapmaya calisiyosunuz
Ben de genetik test yapıldı mı diye sormuştum az önce. Yalnız genetik testleri çok çeşitli. Bizim kadin doğum doktoru bebekten örnek alıp fish testine göndermisti. Halbuki genetik doktoru ile gorusseniz belki sizi ve eşinizi muayene edip sizler icin daha detaylı ve farklı testler isteyebilir. Siz genetik uzmanı ile birebir görüşün.Bakıldı öncekilerde
Az miktarda bar pıhtılaşma
Ocak’taki düşüğümde bebeğe genetik bakıldı ama sorun yoktu
Bu defa da genetiğe yolladık
Bakalım ne çıkacak
Dr pgt ile tüp bebek deneyelim dedi ama bebekte genetik bozukluk çıkmazda pgt nin ne anlamı var ki ?
Dr um sabrın varsa normal dene sorun yok diyor
Yaşım35
Psikoloji tabiki sebep olur senin önce kafandan herşeyi atman lazım ayrıca ne belası olacak kapın ayrı değilmi başkaları için kendi psikolojini mahfetmişsin yazık ya ucunda ölüm yokya kapa kapını bi süre görşme deymez inan bu kadar takmana kendini mahfetmeye deymezzz kimseye bak olan sana oluyomerhaba arkadaşlar
Ben dördüncü kürtajımı oldum şurup durup ağlıyorum
Gelişmiyor bebekler
Bu kürtajımı kimse ile paylaşmadım Annemler dahil
Bugün bi arkadaşımla konuştum bu konuyu, bir önceki kürtajım Mayıs’ta olmuştu ve sonra psikoloğa başlamıştım
Psikoloğum eşini kabullenmezsen vücudun bebeği de risk olarak algılar ve atar demişti , fiziksel olarak sebep olarak dr lar bi şey bulamıyorlar , görünen bir sebep Yok düşükelrim için , bugün konuştuğum arkadaşım da aynısını söyledi
Ben eşimin ailesi yüzünden ( ve tabi eşimin akılsızlığı ) ilk yollar ciddi sorunlar yaşadım içten içe büyüttüm ve ailesine zerre güvenin Yok zerre ....
Bebek olursa kv bela olur mu korkusu hep içimde
Hatta elti kişisi için içten içe hep dua ettim Benden önce kzı evladı olsun diye , çünkü kv nin kız çocuk hasreti vardı , şuan bi kız bi erkek torunu var , bizim hala evladımız olmadı , bu gebeliğimi öğrenir öğrenmez yine beynime bi sürü şey üşüştü , yine sorunlarım artar kv yüzünden eşimle tartışırım vs va binlerce şey doldu beynime hemen psikoloğa koştum
Ama sonuç değişmedi ve bebeğim gitti
Sizce bu psikoloji bebek düşürmeye sebep mi ?
Şuan içimde eşime karşı nefret var , aşırı üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?