ne güzel bi anı olmuş. bizimde muhabbet kuşlarımız vardı. bizde onların çiftleşmesi yumurtlaması için baya uğraştık. biz yapamıyoruz onların bari yavrusu olsun dedik. ama onlarda çiftleşmedi bi türlü. sonra erkek öldüHint bülbüllerine verdim kendimi. Sonra onları yumurtlamak için özel bir çaba harcadım. Neticede onlar yumurtladı bir sürü. 2 gün sonra hamile olduğunu öğrendim hiç unutmam.
İki dış gebelik bir kimyasal gebelik bir on iki haftalık kaybım var. Atamadım atamıyorum. Kafasından atıp hamile kalanları taktir ediyorum. İkinci tüp bebek transferimi oldum sonuç için bekliyorum.
Pco hakkında en ufak bilgim yok ki :)mesajların benı güldürüyor
pco da neye dayanarak diyecekler
yumurtalıklara bakılınca anlasılıyor muayene ile:)
atmadım atılmıyo malaesef. ama saldım gitti hiç bişey yapmıyorum. 9 aylık evlisin kafaya takmak için çok erken değilmi, tedavi falanda olmadın sanırım
Yanıt basit : Atamıyorum.
Amin inşallah benim gibi isteyen dileyen kim varsa herkese nasip etsin Allahsag sağlim kucağına alasin İnşallah
Yumurtaliklari cok calistirdigi icin cok agri yspmisti bende..Hadi ya ağrı yapar mı diyosun. Ben bugün 1.iğnemi vuruldum şuan bişey yok ama sonrasını bilemem :)
At demekle atılmıyor kesinlikle. Ben 10 ay atamadım kafamdan. Sırf atmak için işe başladım hatta ama yok atılmıyor ne yaparsan yap atılmıyor. Sadece Allah ol der ve olur Allah'ın izni ile. Bol bol dua et. Ben inandım, yılmadan 10 ay bekledim be çok şükür ki bu ay hamile olduğumu öğrendim. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Benim de senin gibi çok yoğun bir hayatım vardı ve hala varevet sorum başlıkta. hamile kalmak istiyorum. pko var. zor hamile kalan kimle konuşsam çocuk düşüncesini beyninden at hamile kalırsın diyorlar. ama atamıyorummçalışıyorum okuyorum hayatım baya dolu dolu ve yoğun. ama yine de atamıyorum. sürekli aklımda sürekli....
şu ara en hazmademedigim kelimelerin arasında "çocuk düşüncesini kafamdan at, bir sebeb bulamadiklarinda doktorların bile sığındığı sözlerden birisi de stres yapma, gerçekten şuan yazarken de sinirleniyorum.deseler ki daha zamanı var anlarım.ama biri daha bana böyle söylerse her hal "kafa göz dalicagim"
Ben nasil olsa aşılama ve ya tüp bebekle olacak diye rahatlamıştım. Bir ay sonra aşılama için tedaviye başlayacaktık ve o ay hamile kalmıştım.
Benim aklıma Çocuğun Ç si bile gelmiyor.
Herhalde istemediğimden
Bende de pko var. Zorluğunu biliyorum. Önce adetini düzene sokmalısın. Gerekli testlerin yapıldı mı? Klomen ovitrelle kullandın mı? Rahim filmin çekildi mi? Bitkisel şeyler denedin mi? Kafandan atma meselesi de şöyle; ilişkiye bebek için girme mesela. Yada hamile olabilirm ay hamilemiyim diye belirtiler arama kendinde. Neren ağrırsa ağrısın gebeliğe yorma. Oldu olacak diye stres hiç yapma. Senin yapman gereken Allaha bırakmak. Verecek olan o. Nasibi vakti zamanı gelince korunsanda gelecektir o. Nitekim ben onca uğrasmaya rağmen olmamıştı korunurken hamile kalmıştım :) bel aştı yastıkla yattığm günler değil ilişki sonrası kalkıp duşa girdiğm ay hamile kalmıştm. Kısaca keyfine bak. Yumurtlama günlerini takip et. Pkoda zaten geç yumurtlama var, ilaç kullanmıyorsan Ovulasyon kullanarak yumurtladığın günü tespit edip çalışma yapabilirsin. Allah hakkında hayırlısını versin. Sağlıkla nasip etsin..
tamamen tercih meselesi işte :) ama yine de sürprizler oluyor.
mesela beni de istememişler :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?