evet sorum başlıkta. hamile kalmak istiyorum. pko var. zor hamile kalan kimle konuşsam çocuk düşüncesini beyninden at hamile kalırsın diyorlar. ama atamıyorummçalışıyorum okuyorum hayatım baya dolu dolu ve yoğun. ama yine de atamıyorum. sürekli aklımda sürekli....
son bir senede zibilyon dr a gittim37yaşına kadar pco oldugun ortaya cıkmadı mı? Ne gibi belirtilerin vardı canım
Vay anasını hamileyken hamile mi kalmış kadın ilk defa duydumPco bende de varmıs bılıyor musun
ve ben bunu 37 yasında öğrendim
ikinci aşılamamı olacagımzaman öğrendim
ben de kilolu değilim
pco falan bahane
tv de izlemedin mi hamile bir kadın hamıleyken hamıle kalmıs
hersey Allahtan isteyince veriyor , istemeyince de ufacık birsey engel oluyor
inşallah olur kısa zamanda
ama bu kadar istiyorsan aşılama ya da tüp bebek sürecine girmelisin
sen kaç yasındasın?
Allah allah çok ilginç ciddenson bir senede zibilyon dr a gittim
hiçbiri boyle bırsey demedı
belırtm yoktu
adetlerım düzenli kilom da yok
ilk aşılama olacagım zaman ultrasonla baktılar dr lar kendı aralarında konusurken duydum ve şok oldum
Pco bende de varmıs bılıyor musun
ve ben bunu 37 yasında öğrendim
ikinci aşılamamı olacagımzaman öğrendim
ben de kilolu değilim
pco falan bahane
tv de izlemedin mi hamile bir kadın hamıleyken hamıle kalmıs
hersey Allahtan isteyince veriyor , istemeyince de ufacık birsey engel oluyor
inşallah olur kısa zamanda
ama bu kadar istiyorsan aşılama ya da tüp bebek sürecine girmelisin
sen kaç yasındasın?
Pkolu biri olarak aslan pençesi çayı içerek hamile kaldım tavsiye ederim
Iliskinin bi anlami yokki.. yumurtanin catlamasi lazim zaten gunu ilerleyen gunlerde belli olacak, asilama gunu yani.. yumurta catlamazsa gebe kalma olasiligida yok gibi.. ha doktorunu dinle bence.. eger yumurta saglikli degilse ya da fazladan yumurta olusursa o zaman zaten iliski onermiyolar gebe kalma ihtimali olan gunlerde...2-3 gun once perhize baslasin diolarda..2 gun kesin bence.. zaten spermler yikaniyo ve en gucluleri ayikliyolar ve digerlerini hizlandiriyolar diye biliyorum.Canımm sana bişey sorcam;
Aşılamadan önce iğnelere başlanıyo ya o süreçte ilişki yaşanıyor mu
Ben bugün iğneye başladım da ilişki yaşayabilirmiyim bi sakıncası var mı?
Bide eşim aşılamadan kaç gün öncesi perhize gircek??
Yok hani aşılamaya bi zararı olur mu ilişkinin iğnelere filanIliskinin bi anlami yokki.. yumurtanin catlamasi lazim zaten gunu ilerleyen gunlerde belli olacak, asilama gunu yani.. yumurta catlamazsa gebe kalma olasiligida yok gibi.. ha doktorunu dinle bence.. eger yumurta saglikli degilse ya da fazladan yumurta olusursa o zaman zaten iliski onermiyolar gebe kalma ihtimali olan gunlerde...2-3 gun once perhize baslasin diolarda..2 gun kesin bence.. zaten spermler yikaniyo ve en gucluleri ayikliyolar ve digerlerini hizlandiriyolar diye biliyorum.
aslında gencim 25-26 yaşlarındayım. bu benim ikinci evliliğim. ilk evliliğim 18 yaşımda görucu usulu oldu. çocuk istemedi-yapmadı. 3 seneme mal oldu. araya şiddet falan da girince boşandım...
ikinci evliliğimi severek yaptım. ama flörtleşirken akrabalarımdan birinin iftirasına uğradım. akrabam, sevdiğim adam benimle evlenmesin diye "....nin çocuğu olmuyor onunla evlenme" şeklinde bir laf söyledi. kocam yine de benimle evlendi. çocuk olsa da olmasa da beni seveceğini söyledi Allaha şükür hala öyle...
AMA bu laf beni çok yaraladı. hem annelik hakkımın 3 sene boyunca elimden alınması hemde böyle bir laf yemem beni derinden sarstı. zaten çocuk istiyordum şimdi daha çok istiyorum. daha çok kafaya takıyorum. 9 aylık evliyim...
ÇOK GÜZEL. Nazar değmesin
adetın kaçıncı günü başladınız. günde kaç bardak? detaylı anlatır mısınız acaba
Sanmam cnm ne zarari olabilirki? ben ignelerden iliski filan gormuyodu gozum o anlarda acaip kasik agrim oluyodu...Yok hani aşılamaya bi zararı olur mu ilişkinin iğnelere filan
Hadi ya ağrı yapar mı diyosunSanmam cnm ne zarari olabilirki? ben ignelerden iliski filan gormuyodu gozum o anlarda acaip kasik agrim oluyodu...
mesajların benı güldürüyorAllah allah çok ilginç cidden
Yani canım neye dayanarak dediler ki ne gördüler acaba
Olacağı varsa oluyor bence aklımdan atınca oldu diyenler şanslı kişiler. Ben iki yıl korunmadim bir yıl boyunca hiç aklımda yoktu ama yine olmadı. İkinci yıl tedavilerle takiplerle uğraştım gene olmadı. Bu saatten sonra kafamdan atınca olur diyemezdim artık aşılama yaptırdım doktorun önerisiyle. Çok şükür ilkinde tuttu hamile kaldım. Demek ki bir sorunum varmış aşılama ile aşmişiz bunu. Ama sen daha 9 aydır evli olduğunu söylüyorsun ve yaşın da genç. Önce yumurta takibi yaptır testler yaptir doktor yönlendirir zaten. Bu kadar acele etme.evet sorum başlıkta. hamile kalmak istiyorum. pko var. zor hamile kalan kimle konuşsam çocuk düşüncesini beyninden at hamile kalırsın diyorlar. ama atamıyorummçalışıyorum okuyorum hayatım baya dolu dolu ve yoğun. ama yine de atamıyorum. sürekli aklımda sürekli....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?