Amin inşallah tüm isteyenlere versin Allahım. Ben 1 yıllık evliyim ama 6 aydır korunmayı bıraktık ve 6 ayda psikolojim alt üst oldu canım. Sen?
ne kadarlik evlisin. inşallah tez vakitte hamile kalırsın
bnm de düşünmediğim an yok ilk tüp denemenizmiydi acaba ilkinde tutma oranı düşük diyorlar da çok sancılı bir süreç mi allah bana da nasip eder inş..atamadım, tüp bebek yaptım
atılmıyor, atanlara saygı duyuyorum benim düşünmediğim an yoktu
evet ilk denememdi, çok şükür tuttubnm de düşünmediğim an yok ilk tüp denemenizmiydi acaba ilkinde tutma oranı düşük diyorlar da çok sancılı bir süreç mi allah bana da nasip eder inş..
22.06.2013 evlilik tarihiniz mi yoksa bnde o tarihte evlendim:)allah sağsalim kucağınıza almak nasip etsin ocak ayı gibi tüp bebek düşünüyorum nolur bana dua edermisniz beni hem korkutyuyor hem de transferin tutma ihtimali bir adım yaklaşmak heyecanlandırıyorevet ilk denememdi, çok şükür tuttu
başlamadan insana çok korkutucu geliyor ama başlayınca devamı geliyor, Allah güç veriyor ve aksine heyecanlı bir sürece dönüşüyor
insanoğlu her şeye alışıyo
bnimde ilk asilama tuttu ve agir pcosum hersey nasip kizlarmaşallah ilk aşılama ile tutan çok az:)
sıkıntı neydi sizde peki
Evet cidden hersey nasipbnimde ilk asilama tuttu ve agir pcosum hersey nasip kizlar
Bende 23 yasindayim 5 senelik evliyim ve 4 yildir bebegimiz olmuyodu. Allaha sukur ki 5 haftalik hamileyim tedavi falan hic bsy olmadik bi tavsiye vericem benim esim 1 ay boyunca kemik suyu limonlu sarimsakli hergun yemek yerine onu icti hic bi gun aksatmadan ve her gun karisik cerez yedi ve ben o ay hamile kaldim hic tahmin etmezdim cok sasirdim hayatimin şoku mutluluguydu benim icin tavuk kemik suyu degil kuzu yada dana falan kasaplarda var ucuz fiyatida tavsiye ediyorum kesin deneyin insallah olurevet sorum başlıkta. hamile kalmak istiyorum. pko var. zor hamile kalan kimle konuşsam çocuk düşüncesini beyninden at hamile kalırsın diyorlar. ama atamıyorummçalışıyorum okuyorum hayatım baya dolu dolu ve yoğun. ama yine de atamıyorum. sürekli aklımda sürekli....
Bende 23 yasindayim 5 senelik evliyim ve 4 yildir bebegimiz olmuyodu. Allaha sukur ki 5 haftalik hamileyim tedavi falan hic bsy olmadik bi tavsiye vericem benim esim 1 ay boyunca kemik suyu limonlu sarimsakli hergun yemek yerine onu icti hic bi gun aksatmadan ve her gun karisik cerez yedi ve ben o ay hamile kaldim hic tahmin etmezdim cok sasirdim hayatimin şoku mutluluguydu benim icin tavuk kemik suyu degil kuzu yada dana falan kasaplarda var ucuz fiyatida tavsiye ediyorum kesin deneyin insallah olur
Bende de vardı yazmak istedimcanim cok tesekkur ederim tavsiyelerin icin ama bizim sorun bende. benim esimin degerleri normalin de uzerinde çıktı maşallah. eşimlik bi sorun degilpko denen illetten var bende. cocuga engel malesef
Spor strese iyi geliyor, ayrıca bir hobi edinmen kafanı boşlatmana yardımcı olabilir.evet sorum başlıkta. hamile kalmak istiyorum. pko var. zor hamile kalan kimle konuşsam çocuk düşüncesini beyninden at hamile kalırsın diyorlar. ama atamıyorummçalışıyorum okuyorum hayatım baya dolu dolu ve yoğun. ama yine de atamıyorum. sürekli aklımda sürekli....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?