bebek düşüncesini nasıl beyninizden attınız?

kafamdan zorla atıcam diye düşünürsen daha çok takarsın. bu yapıya bağlı bir şey ben herşeyi denemedikten sonra kesseler kafamdan atamam bişeye taktım mı illa olacak bitti. çeşitli etkinliklere üye ol kurslara git konserlere git akşamları arkadaşlarınla gez toz.. hayatını farklı bişeyle doldur o zaman daha az düşünebilirsin.

18 yaşında görücü usulü mutsuz bir evlilik yapmışsınız. Cocuk istemedi 3 seneme mal oldu diye hayiflanacağiniza iyi ki olmamış diye şükretmeniz gerekir. Su an da 26 yaşındasınız yeniden evlisiniz bir kaybınız yok ki gençsiniz daha. Fazlasıyla çocuk odaklı yaşıyorsunuz.

Bu konuyu fazlaca kafaya takıp stres yapmak hamileliği geciktiriyor. Sadece biraz odak noktani değiştirecek farkli ugraslar bulmak gerek. Yoksa cocuk fikrini aklimdan attim hamile kalmak istemiyorum durumu değil bu, yani otur çocuk kalk çocuk bu kadar çok düşünmemek gerekiyor.

Benim Allah bağışlasın 4.5 yaşında bir oğlum var. Hiç aramadan istediğim ay hamile kalmıştım ama bu durum 2. bebekte değişti. Ocak ayında korunmadığım ilk ay hamile kaldım ama malesef kimyasal gebelikti. Sonrasında hamile kalamadım. her ay her dakika kendimi dinlemekle geçiyor. Bu ay klomene başladım ve tedaviye devam edicem. Her an kendimi dinlemeye de. insanın elinde olmuyor malesef...

bnm de düşünmediğim an yok ilk tüp denemenizmiydi acaba ilkinde tutma oranı düşük diyorlar da çok sancılı bir süreç mi allah bana da nasip eder inş..
evet ilk denememdi, çok şükür tuttu
başlamadan insana çok korkutucu geliyor ama başlayınca devamı geliyor, Allah güç veriyor ve aksine heyecanlı bir sürece dönüşüyor
insanoğlu her şeye alışıyo

22.06.2013 evlilik tarihiniz mi yoksa bnde o tarihte evlendim:)allah sağsalim kucağınıza almak nasip etsin ocak ayı gibi tüp bebek düşünüyorum nolur bana dua edermisniz beni hem korkutyuyor hem de transferin tutma ihtimali bir adım yaklaşmak heyecanlandırıyor

Elbette nasip,belli zamanı var. Evet belki de psikoloji çok etkilidir ama çevrede o kadar düşüncesiz var ki, sen kafamdan attım rahatladım dersin, bir densiz gelir herşeyi mahveder. Sanki üstlerine vazife gibi, sanki sen evlat sahibi olmayı bilmiyormuşun gibi "çocuk yap artık, niye bekliyorsunuz" der seni çileden çıkarır Ben 5senedir atamadım kafamdan. Umarım sen atabilirsin

Aşılama yatmaniz, dinlenmeniz gereken bir süreç değil. Ilaç veya igne kullanarak, gün aşırı yumurta takibine gideceksiniz. Yumurtalar olgunlastiginda, catlatma ignesi olacaksiniz. Yaklasik 36 saat sonra da aşılama işlemi. Yani benim bu şekilde oldu. Hastaneden çıkınca eve bile gitmedim, eşimle yemek yedik, gezdik. Evde hiç yatmadim. Ilk aşılamam tuttu. Hem maliyet olarak, hem emek olarak zorlu bir işlem değil, ben denemenizi tavsiye ederim. Madem kafanizdan cikaramiyorsunuz, birseyler yapmalısınız. Doğal süreci beklemeyin

Bende 23 yasindayim 5 senelik evliyim ve 4 yildir bebegimiz olmuyodu. Allaha sukur ki 5 haftalik hamileyim tedavi falan hic bsy olmadik bi tavsiye vericem benim esim 1 ay boyunca kemik suyu limonlu sarimsakli hergun yemek yerine onu icti hic bi gun aksatmadan ve her gun karisik cerez yedi ve ben o ay hamile kaldim hic tahmin etmezdim cok sasirdim hayatimin şoku mutluluguydu benim icin tavuk kemik suyu degil kuzu yada dana falan kasaplarda var ucuz fiyatida tavsiye ediyorum kesin deneyin insallah olur

çıkmıyor ki.. ben çıkaramadım ama aklıma geldimi duamı edip hemen konuyu degistirdim kafamda.. zaten o ay cook isim vardı. boya yaptim temizlik falan çokta düşünmeye vaktim olmadı açıkçası ve 4 yıl sonra o ay oldu inşallah hayırlısıyla olur en kısa zamanda sizinde..

canim cok tesekkur ederim tavsiyelerin icin ama bizim sorun bende. benim esimin degerleri normalin de uzerinde çıktı maşallah. eşimlik bi sorun degil pko denen illetten var bende. cocuga engel malesef

canim cok tesekkur ederim tavsiyelerin icin ama bizim sorun bende. benim esimin degerleri normalin de uzerinde çıktı maşallah. eşimlik bi sorun degil pko denen illetten var bende. cocuga engel malesef
Bende de vardı yazmak istedim
Kilo vermeye taktım kafayı rejim spor yaparken hiç uğraşmadan hamile kaldım şok oldum

Spor strese iyi geliyor, ayrıca bir hobi edinmen kafanı boşlatmana yardımcı olabilir.
Bende de pko var. 3 yıldır tedavi görüyorum. 2 kez düşük yaptım. İnan bana spor yapıp, protein ağırlıklı beslendiğim dönemlerde hamile kaldım. Bir ara her gün akşam evdeki tek konum bebek idi. Eşim 2000 parça puzzle aldı, gündem değişti ve ben hamile kaldım ancak iki gebeliğimde tamamına ermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…