bebek düşüncesini nasıl beyninizden attınız?

nurcuk34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
1.368
1.523
48
33
evet sorum başlıkta. hamile kalmak istiyorum. pko var. zor hamile kalan kimle konuşsam çocuk düşüncesini beyninden at hamile kalırsın diyorlar. ama atamıyorumm çalışıyorum okuyorum hayatım baya dolu dolu ve yoğun. ama yine de atamıyorum. sürekli aklımda sürekli....

sağlıcakla kucağına al inşallah. ilk aşılaman mı tuttu? bende yaptırmayı düşünüyorum hesaplarımı toparlayıp. ama tutmazsa daha çok yıpranırım diye korkuyorum.
Ilkinde tutmustu kucagimda zaten cnm.. Rabbim tun isteyenlere sanada saglicakla versin cnm

çocuğu kafandan atınca hamile kalacagına ben ınanmıyorum
4 senelık evlıydım ılk 3 sene cocuk falan umrumda değildi, hiç de korunmadık
hamile mi kaldık , hayır?
şimdi çok istiyorum yıne de olmuyor

ama ben yatıp kalkıp çocuk düşünmuyorum
işim var, eşimle cocuk olsa da olmasa da mutluyum
sadece ileride keşke dememek için imkanlarımı kullanıyorum birseyler denıyorum
veren Allah
buna inandığın sürece kendini harap etmezsin sana tavsiye

sağlıcakla kucağına al inşallah. ilk aşılaman mı tuttu? bende yaptırmayı düşünüyorum hesaplarımı toparlayıp. ama tutmazsa daha çok yıpranırım diye korkuyorum.
eşinle sende sıkıntı ne?
ben iki aşılama süreci gecirdim
ikisi de negatif
sırada tüp bebek var ama onun da yok garantisi

ben çalışıyorum ve pko hastasıyım. tedavi sürecinde işten çıkmam gerekirmi aşılamada felan dinlenmek gerekirmi
Tatlim nasil bi iste calistigina bagli.. ofisteyim ben en fazla yuksekteki dosyalara uzanirim.. onu bile yapnadim.. ordan burdan atlayip ziplamadim agir kaldirmadim ve asilamadan sonra 3 gun iliski yasadim.. ben dikkat ettim yani..

Tatlim nasil bi iste calistigina bagli.. ofisteyim ben en fazla yuksekteki dosyalara uzanirim.. onu bile yapnadim.. ordan burdan atlayip ziplamadim agir kaldirmadim ve asilamadan sonra 3 gun iliski yasadim.. ben dikkat ettim yani..
bende ofisteyim muhasebede çalışıyorum ağır bir işim yok yani

bende ofisteyim muhasebede çalışıyorum ağır bir işim yok yani

Canımm sana bişey sorcam;
Aşılamadan önce iğnelere başlanıyo ya o süreçte ilişki yaşanıyor mu
Ben bugün iğneye başladım da ilişki yaşayabilirmiyim bi sakıncası var mı?
Bide eşim aşılamadan kaç gün öncesi perhize gircek??

eşinle sende sıkıntı ne?
ben iki aşılama süreci gecirdim
ikisi de negatif
sırada tüp bebek var ama onun da yok garantisi

eşimde hiç bir sıkıntı çıkmadı değerleri çok güzel maşallah

ama bende pko...
manken gibi kadınım kilom yok kıllanmam yok saç dökülmem yok ama malesef inci gibi pkolarım var :) klomen kullandım 10 mmde kaldı yumurta. KLOMENLE BİLE BÜYÜMÜYOR....

benim sıkıntım biraz da yaş. eşim 34 yaşında. daha fazla geç kalmak istemiyorum.
eşim rahat oldukça,
cocuk olsada olmasa da seninle mutluyum diyor ama ben çok taktım bu konuyu kafama

Pco bende de varmıs bılıyor musun
ve ben bunu 37 yasında öğrendim
ikinci aşılamamı olacagımzaman öğrendim
ben de kilolu değilim
pco falan bahane
tv de izlemedin mi hamile bir kadın hamıleyken hamıle kalmıs
hersey Allahtan isteyince veriyor , istemeyince de ufacık birsey engel oluyor
inşallah olur kısa zamanda

ama bu kadar istiyorsan aşılama ya da tüp bebek sürecine girmelisin
sen kaç yasındasın?

37yaşına kadar pco oldugun ortaya cıkmadı mı? Ne gibi belirtilerin vardı canım

atmak mümkün değil yA ben hiç berecemedim Cnm kürleri deneyebilirsin inşallah tez zaman da kavuşursun yavruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…