• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek dusunen yenı evlı cıftler var mı

bende yenı evlıyım bebek dusunuyorum ama bıraz tedırgınım olmazsa dıye dertlescek arkadaslar var mıı
Bence hemen bebek düşünmeyin. Önce bebek olunca yapamacağınız herşeyi yapıp, bebeği sonraki aşamada düşünmeniz bence daha iyi olur.. Yaşınız da çok küçükmüş.. Aceleye ne gerek var ?

1.5 yıl iyi bir zaman bence,çok da erken sayılmaz doğana kadar 2 yıl olur evlılık.ben 1 yıl+3 aylık evlıyım 3 aydır denemelerdeyim:)) yaş ilerledikçe tahammül sınırı azalıyor,eşiniz için diyorum.

ama evlılığım biraz daha otursun derseniz birkaç ay daha beklersınız.

nasip bu işler kımının şıp diye oluyor kımınin birkaç ay sonra.

Bende 3 aydir istyorum bebek calismalara basladik ama yok bakalim bu ay olacakmi ama tavsiyem kendni dinleme hatta hamileleik konularin abakma oraya odaklanma ben ilk ay saf gbi hemen olur sandim umitlendim snra uzuldumama artk takmiyorum sadece Allaha dua ediyorum Allah hayirli zamanda verir folik asit kullaniyorum bu arada dr a gttim ultrasonla bakti normal temiz kist flan yok 1 yil olmazsa esinle gel dedi ve folik asit kullan dedi canim

folık asıtı duydum nıcın kulanıldgını bılmıyorum ama neden klnıysunuz

folık asıtı duydum nıcın kulanıldgını bılmıyorum ama neden klnıysunuz
Vucudunda yeni bir hucrenin olusmasini saglayan bir vitanmin bebegin ttutunmasi gelismesi icin anneyi hamileleik icin almasi geren bir vitamin

bende yenı evlıyım bebek dusunuyorum ama bıraz tedırgınım olmazsa dıye dertlescek arkadaslar var mıı
inanırmısın aynı senin gibiyim bende daha yeni evlendim 6 ay oldu bebek istiyoruz ama bi görcen kendi kendime ya olmazsa herkes kızıyor niye böle düşünüyon diyor ama bak benim sana tavsiyem git bi doktora genel bi muayene ol biz yeni korunmatı bıraktık ve bebek istiyoruz bunun içinde genel bi muayene olmak istiyorum de çünkü ben öle yaptım içim rahatladı

inanırmısın aynı senyaptı biyim bende daha yeni evlendim 6 ay oldu bebek istiyoruz ama bi görcen kendi kendime ya olmazsa herkes kızıyor niye böle düşünüyon diyor ama bak benim sana tavsiyem git bi doktora genel bi muayene ol biz yeni korunmatı bıraktık ve bebek istiyoruz bunun içinde genel bi muayene olmak istiyorum de çünkü ben öle yaptım içim rahatladı
Cnm bnde 3 aydir istyorum doktora gttim ama sadece rahim ultrasonu yapti. 1 senenolmazsa esinle gel dedi sana ne tahlilleri yapildi

Cnm bnde 3 aydir istyorum doktora gttim ama sadece rahim ultrasonu yapti. 1 senenolmazsa esinle gel dedi sana ne tahlilleri yapildi
Simir örneği aldı temiz çıktı alttan muayene etti akıntı vardı biraz onun için 9tane fitil verdi sonra bunları kullan geccek dedi başka bi sorun çıkmadı bi kaç da önerilerde bulundu o kadar

Simir örneği aldı temiz çıktı alttan muayene etti akıntı vardı biraz onun için 9tane fitil verdi sonra bunları kullan geccek dedi başka bi sorun çıkmadı bi kaç da önerilerde bulundu o kadar
Bendede yumurtlamadan sonra hep adete kdar akibtinoluyor yaa cnm keske soyleseydim dojtora

Hangi onerilerde bulundu canim

Hangi onerilerde bulundu canim
Bana ilişki günlerimi nasıl ayarladığımı sordu ben hep adet bitiminden sonraki 14.gün diye bilirdim eminim sende böle duymuşundur. Bana hayır yok öle bişi dedi adetinin birinci gününü say 10.gün dedi yani adetinin başladığı ilk günden 10.gün gün aşırı olmak kaydıyla 28gün boyunca bu şekilde devam edilcek dedi

Banailişki dedi i günlerimi nasıl ayarladığımı sordu ben hep adet bitiminden sonraki 14.gün diye bilirdim eminim sende böle duymuşundur. Bana hayır yok öle bişi dedi adetinin birinci gününü say 10.gün dedi yani adetinin başladığı ilk günden 10.gün gün aşırı olmak kaydıyla 28gün boyunca bu şekilde devam edilcek dedi
Benim gttigim doktorda bana 10. Gun 13. Ve 15. Gun ilişki dedi cnm

Bu verdgi gunlerde iste canim sonrda gun asiri yabi bir gun iliski bir gun yok

2ay ve 10 gunluk evliyim veee hamileyim istioduk zaten de ikimuzin de umudu yoktu 6 aydan snra doktora gider tedavi goruruz dioduk :-) Allahina sukur mutlu haberi 5 gun once aldik

bende 3 nisanda evlendim. ´Cevremdeki herkes bekle gez eglen önce kocanla diyor ama ben cocuk istiyorum Hemde cokkkkkk. Su an dogum kontrol hapi kullaniyorum. Esim birak hapi diyor, cok istiyorum ama korkuyorum cokmu erken acaba...

Back
X