• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım bılmıyorum

Ayy hkktn mdm arkds olrk görüyr is yrnzde isi neyms. Deli mdr nedir. Ck haklisnz iyi yapmssnz.

Pki isyrnize gldgnde napiyordu bu adm. Sze gelp bir syler mi diyrdu yoksa bakip gcyr mydu.
Dısarda durdu bana bakıp gıttı bıde bız bıdaha gorusmezsek cok uzulurum dedı aksam da bız arkadas olarak konusalım.dıyo

Dısarda durdu bana bakıp gıttı bıde bız bıdaha gorusmezsek cok uzulurum dedı aksam da bız arkadas olarak konusalım.dıyo
Allah Allah cok scma cddn. Madem bska nyeti yk gelip bakmk ne alaka? Dengeszms ztn bosvern. Kafanizi kurcalmz artk.

Ck gzl yapmissnz valla knsalim diyerek. Nsl dednz cok mrk ettim. Gelip size bakarkn adama gdp aksm knusalm mi dednz?

Eee sorunuz nedir? Bu tarz tavırlara, hareketlere çok fazla anlam yüklemeyin! Allah'tan ki niyetini açık açık söylemiş.
Bir de ben anlamadım birini size bir iki kez bakarken gördünüz diye gelin oturalım konuşalım mı dediniz?
Yani maalesef bizim toplumda özellikle boşanmış kadının direk sevgi ihtiyacı olan, sevgi açlığı olan, teselli ihtiyacı olan ve dolayısıyla bir ilişkiyi çok daha fazla beklentisiz razı olabilecek bir kadın olarak görülüyor. Bir çok erkekte bir takım yalan sözlerle kandırıp kadını tabiri caizse kullanıyor malesef. Allah'tan bu insan size doğruyu söylemiş. Bence kendinize zaman verin. Yeni boşandım demişsiniz, once bi kendinize gelin. Kesinlikle zamana ihtiyaciniz var.

Ben de boşandığım ilk zamanlarda çok fazla kaygım olduğu için, bir an önce kendime yeni bir hayat kurmam gerektiğini düşünüyorudum ki aslında çok şükür akilli, mantıklı bir insanimdır ama o anki psikoloji, o caresizlik hissi insana yanlis dusunduruyor. Ama sakinleşmeniz lazım ki yanlışı ve hata hayatınıza çekmeyin. Bu da anca zamanla olacak bir şey. Zaman taniyin kendinize. Aceleniz olmasin. İnşallah hakkınızda, hakkımizda hayırlısı olur
Bnm acelem yok

Evlilik düşünmüyor değil sizinle evlilik düşünmüyor. Muhtemelen boşanmış kadın etiketinde faydalanmaya çalışacak ipsiz bir tip . Uzak durun. Ayrıca bu ne acele yani bi bismillah soluklanin
Kımseyle evlenıp vebal altına gıremem bnmle evlencek kısının yokluktn anlayan bırı olması lazım. Dedı

Olsun yinede sizin cagirmaniz yersiz olmus. Oda muhtemelen suanki pskolojinizin sizi bi cikis yolu bulma ihtigacinizdan olmus diye yorumluyorum. Dusuncelerimi zaten bi onceki yorumumda yazmistim bununla ilgili.
Bn amacı ne djye gıtım hm bana zarf atıyor sonra arkadss olarsk goruyorum dıye terslemesıde ayrı bısey

ınstagramdan yazdım
Ck iyi yapmssinz. Sncta instagrama ekleyck samimytnz varmis. Adam resmen snradan cayms. Iyi olms knsup nytini ogrendiginzz. Bos yere vkt kybi yoksa.

Nsl girdinz pki konuya? Yni bulustuktn snra dogrudan sze karsi ne hssttigini mi sordnz yksa agzini mi aradnz?

Ciddi sy dusunmyn evlilk dsnmyen adam oyalamsn sizi

Bn amacı ne djye gıtım hm bana zarf atıyor sonra arkadss olarsk goruyorum dıye terslemesıde ayrı bısey

hiç ama hiç anlamıyorsunuz, hiçbir şeyin farkında değilsiniz değil mi?
Ben bir kadının bu kadar idraksiz oluşunu reddediyorum. Nasıl böyle olursunuz. Tırnaklarımı yiyorum verdiğiniz cevapları okuyunca. Umarım trolsünüzdür. Bu kadarı da olamaz artık.

Ck iyi yapmssinz. Sncta instagrama ekleyck samimytnz varmis. Adam resmen snradan cayms. Iyi olms knsup nytini ogrendiginzz. Bos yere vkt kybi yoksa.

Nsl girdinz pki konuya? Yni bulustuktn snra dogrudan sze karsi ne hssttigini mi sordnz yksa agzini mi aradnz?

Ciddi sy dusunmyn evlilk dsnmyen adam oyalamsn sizi
Helal olsun.

hiç ama hiç anlamıyorsunuz, hiçbir şeyin farkında değilsiniz değil mi?
Ben bir kadının bu kadar idraksiz oluşunu reddediyorum. Nasıl böyle olursunuz. Tırnaklarımı yiyorum verdiğiniz cevapları okuyunca. Umarım trolsünüzdür. Bu kadarı da olamaz artık.
SEn her lafı soyle. Bn susuyum olur mu

senle olmak isteyen emek versin beybi boşver böyle basit hareketlerin bi anlamı yok

Anlamadım 2 kere gördünüz diye konuşmayı siz mi teklif ettiniz? İyi ki adam dürüstmüş. Başkası olsa aşığım evlenelim deyip sizi çok kolay kandırabilir. Hayatınızdan biri olsun diye iki tatlı lafa eriyecek gibi duruyorsunuz.
Daha onceden tanısıyoruz ne 2 kere gormesı

E evet. Zaten size bir teklifle gelseydi de bunu anlardınız. Adam duruyo orada, arada ilişki yok bir şey yok "sen gelsene benimle vakit mi geçiriyorsun" demek de ne bileyim.
Hiç oralı olmazsınız, gönlü olan gelir zaten.
Ne oldu şimdi yani nereye vardık.
Ben anneme bakıyorum evlilik filan ııh benim işim değil dedi. Bitti gitti. Bunun artık sorgulanacak tarafı mı kalmış.
Durum ortada ben bısey beklemıyorum bnm anlamadıgım turarsız tavırları arkadas olarak gordugu bırı ıcın nıye ısyerıne gelurkı

Back
X