nasılduygulandım bilsen..vazgeçemezsin tabiiii...hele bi doğsun bak dünya bir yana sen bir yana diyeceksin...ben üç yaşındaki oğullarıma hala bakmaya koklamaya doyamıyorum.o kadar başka bir duygu ki.ve hamileyim 4 aylık o minicik 15 cm.lik bebeğimi ne kadar seviyor ve istiyorum anlatamam.ki ilk başta çok ağlamış üzülmsağolun arkadaşlar.evladım canım benim.vazgeçmeyeceğim ben ondan.sorunlar düzelmez biliyorum.ama bir çıkış yolu olur elbet.teşekkür ederim hepinize.
sağolun arkadaşlar.evladım canım benim.vazgeçmeyeceğim ben ondan.sorunlar düzelmez biliyorum.ama bir çıkış yolu olur elbet.teşekkür ederim hepinize.
kıyanlar o kadar çok kiiii...karşı komşum 3.bebeğine hamile kalınca aldırmış üzerinde 20 yıldan fazla geçmiş ve hala vicdan azabını atamıyor üzerinden.ondan sonra yiyecek ekmeğe muhatç oldum diyor.ve ben de 3.ye hamile kaldım istemeden ama aldırmayı 1sn.bile düşünmedim herkes aldırmıycan mı doğuracan mı diyordu.nasıl kızıyordum.neden aldıracam kendi keyfim için mi.Allah korusunHerşeyin bir sebebi vardır. Allah insana sabredemeyeceği derdi tasayı vermez ve insanları bir şekilde sınar. Sizide sanırım bu şekilde sınıyor. Ben biliyordum zaten o minicik bebişe kıyamayacağınızı..hiç bir anneninde kıyabileceğini sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?