bebek düşürme iğneleri

mrggnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
25
0
36
Denizli
arkadaşlar ben 5.5 aylık hamileyim eşimle aşamayacağımız ve benim atlatamayacağım kadar büyük sorunlar yaşıyoruz bu bebeği çok istedim çok bekledim ama malesef artık bu evliliğe bebek getirmek istemiyorum eşim babalığı haketmiyor.bebeğim perişan olucak bunu biliyorum.o yüzden bebek düşürme iğneleri hakkında bilginiz var ise ne olur beni bilgilendirin.beni kınamayın inanın kimsenin yaşamasını istemem yaşadıklarımı.çok zor.

5.5 aylık bebeğini öldürmeyi mi düşünüyorsun bunu nasıl yapacaksın.en fazla eşinden ayrlırsın o senin canının parçası hem artık o minik yavru dişmez onu karnında öldürürsün sonra da suni sancıyla doğum yaparsın bebeğini de gömerssin sorun çözülür.lütfen elini kalbine koy ve bu sorunların üstesinde gelebileceğini düşün.annesi nasıl kıyarsın sen ona yaa ben söyleyecek söz bulamıyorum.bu vicdan azabıyla nasıl yaşayacaksın.ve bundan sonra başına gelecek felaketlerde hep kendini suçlayacaksın.eşin baba olmayı hak etmeyebilir peki sen anne olmayı hak etmiyor musun.ya da bebeğin nefes almayı annesinin memesinde süt içmeyi onun koynunda uyumayı hak etmiyor mu....

yaşadıkların çok zor olabilir ama malesef çok geç kalmışsın o artık bir canlı, bir insan, yasal olarak bu bebeği hiç bir şekilde düşüremezsin iğnelerle de çok zor hatta neredeyse imkansız kendi hayatını riske atarsın. allah senin için hayırlısını nasibetsin ama keşke bunu çok daha önce yapmış olsaydın şu an erken bile doğursan onu yaşatmak doktorların yasal zorunluluğu.

evet zemheri ye katılıyorum zaten onu öldürürsen suç sayılır kanunlar önünde yani çooook yanlış bir düşünceye kapılmışsın.olabilir herkesin sorunları ve.sen bebeğim doğunca bu sorunları yaşayacağına ölsün daha iyi diyorsun belki de ama bilemezsin nelki Allah onu sana kurtarıcı olarak gönderdi belik o doğduktan sonra hayatın büyük ölçüde değişecek yani illaki eşinle ilgili demiyorum bilemezsin Allahın bi bildiği var ki vermiş onu sana.kendine ve bebeğine iyi bak sen onun annesisin sen onun koruyucu meşeğisin..sen onun için bu hayattaki en önemli şeysin.ve o doğup da yüzünü gördüğünde,kokladığında her şeye değdiğini anlayacaksın..

Okurken bile tüylerim diken diken oldu,sen o yavrucağı kucağına aldığın zaman(ki inş alırsın) bu düşüncen için kendinden nefret edeceksin..o nasıl bir duygudur bilemezsin..eğer eşinle aşamayacağınız problemleriniz varsa zaten evliliğiniz bitmiştir,ayrılın gitsin ama o yawrucağın ne suçu var,tek babasız büyüyen o çocuk olmaz merak etmeyin..çalışmıyosanız bir iş bulur çalışırsınız bebeğinizede bakarsınız..5,5 aylık olmuş bile,karnınızda hareketlerini hissediyor olmalısınız,bunu yapmayın lütfen,o artık bir birey..

5.5 aylık bebeği iğneyle düşüremezsiniz fakat sakat bırakırsınız, vicdanınız kabul ederse tabi...
Arkadaşların da dediği gibi o artık bir insan, 10 haftalık yasal süreniz çoktan dolmuş, bu bebeği bir şekilde öldürürseniz suç işlemiş olacaksınız, gerçekten istemiyorsanız doğurup yurda, çocuk esirgeme kurumuna verin ya da ne bileyim bakmak isteyen birine, yani ne yaparsanız yapın ama öldürmeyin.

düşürme bence herşey değişir belki bebeğe yazık etme kendini düşünüyorsun bencillik etme doğur ve bak eşinle görüşmezsin olur biter

sağolun arkadaşlar.evladım canım benim.vazgeçmeyeceğim ben ondan.sorunlar düzelmez biliyorum.ama bir çıkış yolu olur elbet.teşekkür ederim hepinize.

en iyi karar canım boş ver onu bu bebek senin en iyi ilacın olacak herşey gönlünce olsun

En doğru karar bu bencede..sorunlar gelip geçer ama o bebek bir daha gelmez anne karnındayken bir anne bebeğini sever ama doğunca işler dahada başka oluyor..bak ben 2. yi yapıyom oğlum 9 ylık olmasına rağmen,o derece yani..

sağolun arkadaşlar.evladım canım benim.vazgeçmeyeceğim ben ondan.sorunlar düzelmez biliyorum.ama bir çıkış yolu olur elbet.teşekkür ederim hepinize.
nasılduygulandım bilsen..vazgeçemezsin tabiiii...hele bi doğsun bak dünya bir yana sen bir yana diyeceksin...ben üç yaşındaki oğullarıma hala bakmaya koklamaya doyamıyorum.o kadar başka bir duygu ki.ve hamileyim 4 aylık o minicik 15 cm.lik bebeğimi ne kadar seviyor ve istiyorum anlatamam.ki ilk başta çok ağlamış üzülm
ştüm hamile kaldığım için ama o sevgi yerleşiyor insanın içine muhteşem bişey.Allah sana a yaşatsın inşallahh.tebrik ediyorum seni şimdi

okudum inanaamdim tekrar okudumm tekrar okudum tuylerim diken diken oldu.kusura bakmayin ama siz nasil bir insanisz.benim midem kurtaji bile kabul etmezken siz kocaman bebegi oldurmek niyetindesiniz Allah size akil fikir versin .en onemliside vicdan versin herkezn esiyle sorunlari oluyo kimse bebegine kiyiyomu?dogurun cocuguda bari bebek ozlemiyle yanan bir aileye verin belliki sizden ona bir anne olmicak.ama sakin benim tvlerde gorup lanet ettigmim anne (diyemicem ama malesf oyle )lerden olmayin.kusura bakmayin biraz agir oldu galiba ama icimden daha agir seyler geciriyorum.gercekden sinirlerim bozuldu suan.esiniz baba olmayi hak etmiyomus bence siz donup bir kendineze bakin bence.o masum canina kiyilmayi hakediyomu peki?

QUOTE=mrggnr;19234065]sağolun arkadaşlar.evladım canım benim.vazgeçmeyeceğim ben ondan.sorunlar düzelmez biliyorum.ama bir çıkış yolu olur elbet.teşekkür ederim hepinize.[/QUOTE]

ozaman dediklerklerimin hepsini geri aliyorum kusura bakmayin insallh sorunlarinizin ustesinden gelirsiniz dua edin Rabbim sizi boyle dusuncelrden korusun ve kisa zamanda ferahliga ulastirsin insallh.

yapmayinn sakin..o sizin caniniz.nasil vazgecersiniz sirf esiniz baba olmayi haketmiyor diye..sorunlarinizi anlatsaniza bize..herseyin yolu vardir..

en kötüsü doğurun ve bebeği bana verin soranlara öldü dersiniz ama kıymayın o yavruya nolur

şaka mı bu biz olsun diye ne adaklar adaık ne zamanlar bekledik
ALLAH sana vermişken böyle birşey düşünmek bile canilik

allah hakkında hayırlısını nasibetsin emin ol onu kaybetseydin yarın başka bir bebeğin annesi olduğunda bunun acısını gerçekten yaşayıp kendinden nefret edecektin. 10 hafta gibi bir zamanda olsaydı belki anlamazdın yokluğunu ama şu aniçinde kıpırdadığını duyduğun şeyi kendi elinle durdurduğun için çekeceğin vicdan azabını hayl bile edemezsin.
anneyim ve onun içindeki varlığını da kucağına aldığın zaman yaşayacaklarını da çok iyi biliyorum.
umarım bebeğinle çok mutlu ve huzurlu olursun

Herşeyin bir sebebi vardır. Allah insana sabredemeyeceği derdi tasayı vermez ve insanları bir şekilde sınar. Sizide sanırım bu şekilde sınıyor. Ben biliyordum zaten o minicik bebişe kıyamayacağınızı..hiç bir anneninde kıyabileceğini sanmıyorum.

kıyanlar o kadar çok kiiii...karşı komşum 3.bebeğine hamile kalınca aldırmış üzerinde 20 yıldan fazla geçmiş ve hala vicdan azabını atamıyor üzerinden.ondan sonra yiyecek ekmeğe muhatç oldum diyor.ve ben de 3.ye hamile kaldım istemeden ama aldırmayı 1sn.bile düşünmedim herkes aldırmıycan mı doğuracan mı diyordu.nasıl kızıyordum.neden aldıracam kendi keyfim için mi.Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…