Anne de ,kayınvalide de almak zorunda değil,çocuk yapıyorsanız kimseye güvenmeyeceksiniz,bebeğin anne babası yapar herşeyi bebeği yaptığı gibi,ikeada bir beşik bir dolap ikisi 450 tl ,ila 3000 tl lik tam takım alacak değisiniz ,alın kurun hazır edin,kimseden de bişey beklemeyin,kayıunvalide botokst da yaptırır,kuaförede gider ,sizene,ben çocuk yaparken aileden beklenti içine girilmesinden hoşlanmıyorum ,
Eşin zaten "boşver ben herşeyi alıcam" diyorsa neden kayınvalideden bekliyorsun ki?
Bırak boşver,gebe halinle kafana takacak başka bişiy bulamadın mı?
İnsanların işlerine gelmeyen durumlarda "adet budur" zırvalarının hastasıyım.
Yerinizde olsam adetler uydururdum.
Ciddiyim yapardım bunu.
Uydur mesela:
"Bizim orada anneye bohça yapılır, üç kat elbise alınır , 5 tane burma takılır vs vs" salla gitsin.
Para varken kirada kadından beklentisi varsa senin olmayan adet yaptırımlarını da o karşılasın bakalım.
dünyaya gelen büyüyor bi şekilde canım aynen orası öyle tabi. illaki bi şekilde kurulur yapılır. ama ciddi anlamda rahatsız oluyorum şu an kayınvalidenin yaptığından.tatlım ben daha hamile kalmadan çocuk bile düşünmeden kv olacak kadın biz diğer eltilerine hiç bişey almadık dedi öyle zoruma gitti ki bi konuşma esnasında anneme söyledim bi de ağladım (çok sulu gözümdür) annem bi çok ihtiyacımı aldı şükürler olsun ben hamile kalınca kocamdan düşen bozuk paralarla bi dolu kıyafet aldım bebeğime doğumdan sonra eşin dostun verdiği altın vb. ile de beşiğini aldımtakma kafana gelen bereketiyle geliyor kv seviyesizleştiğiyle kaldı hiç üzülme
dünyaya gelen büyüyor bi şekilde canım aynen orası öyle tabi. illaki bi şekilde kurulur yapılır. ama ciddi anlamda rahatsız oluyorum şu an kayınvalidenin yaptığından.
eşim bile böyle diyor. ben utanırım (benim anneme) anne sen al demeye diyor eşim. napalım biz kendimiz halledicez artık diyor. ama gerçekten bir kere olsun kucağına alsın istemiyorum. asla asla bebeği göstermek istemiyorum. o zaman kötü olan ben olurum onun yaptıkları görünmez.senin yerinde olsam eşimle birlikte herşeyi alırım annem aldı derdim bebeğide göstermezdim kv neden göstermiyorsun dediğinde annemin torunu o senin değil derdim
nasıl insan bunlar emekli maaşıyla geçinmeye çalışan insana yüklenmeye çalışıyor. sizin çocuğunuz siz alın derde senin annen alsın demez...
eşim ben alıcam dediğinde yok nymphenin annesi alsın sen niye alıyosun diyor eşime. düğünde de annem takısını da taktı eşyasını da yaptı boşandığı babamdan destek alarak. babam yardımcı olmasa alamazdı. kv çoook aç.Anladığım kadarıyla eşiniz yanınızda. Annesine o desin ben kimseden birşey istemiyorum çocuğumun herşeyini ben kendim alırım diye. Bakalım bir daha birşey diyor mu... bir de sanki kadın takıntı haline getirmiş bu durumu. Anneniz size evlenirlken maddi anlamda destek olmadıysa hani evlenirken birşey görmedik bari şimdi çocuğun eşyalarını alsın da oh çekeyimm modunda..
galiba doğumda bilezik takılıyormuş bebeğe ayrı anneye ayrı takısı olur o zaman. ona onu yap diyince adet mi kaldı kaçıncı yıldayız der eminim.Adet boyle diyorsa gulerek saka ile karisik bizim bi suru adetimiz vardi hangisi yapildi ki simdi tek emekli maasi ile gecinen annemi zora sokayim, bizim durumumuz var sizinde var alinir de
kızlar bişey sorucam. bu bebek odası eşyalarını kız tarafı komple mi alır? eşimin ailesi o kadar zengin ki evleri jipleri, benim ailem paramparça zaten annem emekli maaşıyla kira ödüyo, kv tutturdu bebek odasını kız tarafı yapar diye bi çöp dahi almıcakmış. bana sürekli annene söyledin mi diyip duruyor. söyleyemem böyle bişeyi. çalışmamda mümkün değil 6. ayıma giriyorum gebelikte. eşim boşver ben alıcam herşeyi kimse karışmasın diyor ama daha bi ton masrafımız var bizimde. sabah akşam çalışırım ben alırım diyor. sorun kim alıcak mevzusu değil de kv tavrına deli oldum iyice. sürekli para içinde yüzüyor ama sürekli para yok diye ağlıyor. nefret ediyorum böyle insanlardan. doğumda kv bilezik takarmış adetlere göre o zaman? bilgisi olan var mı bu konuda nasıl bir savunma geliştireyim derdimi anlatayım?
kızlar bişey sorucam. bu bebek odası eşyalarını kız tarafı komple mi alır? eşimin ailesi o kadar zengin ki evleri jipleri, benim ailem paramparça zaten annem emekli maaşıyla kira ödüyo, kv tutturdu bebek odasını kız tarafı yapar diye bi çöp dahi almıcakmış. bana sürekli annene söyledin mi diyip duruyor. söyleyemem böyle bişeyi. çalışmamda mümkün değil 6. ayıma giriyorum gebelikte. eşim boşver ben alıcam herşeyi kimse karışmasın diyor ama daha bi ton masrafımız var bizimde. sabah akşam çalışırım ben alırım diyor. sorun kim alıcak mevzusu değil de kv tavrına deli oldum iyice. sürekli para içinde yüzüyor ama sürekli para yok diye ağlıyor. nefret ediyorum böyle insanlardan. doğumda kv bilezik takarmış adetlere göre o zaman? bilgisi olan var mı bu konuda nasıl bir savunma geliştireyim derdimi anlatayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?