Bebek Eşyalarına Bakamamak

Fukkacumi

<3
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
304
317
53
33
Günaydın herkese,

Yanlış yere açmamışımdır umarım, tecrübeli annelerden benim durumumu yaşamış olan var mı merak ediyorum.

Hamileyim ve şu haftalara kadar o kadar zor geldim ki. Ne çektiğimi hatırlamak bile istemiyorum.
Sorun şu ki; bebek eşyası almak istiyorum artık sepet beşik puset vb. şeyler. Ama eşyalara bakarken bile midem bulanıyor gözüm kararıyor. Şuan çok iyiyim Allah' a şükür ama eşya bakmaya kalktığımda veya internette yan reklamlarda gördüğüm de midem hemen kabarıyor. Şuan yazarken düşününce bile çok kötü oluyorum. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Bebeğimi çok istiyorum, çok seviyorum ama böyle hissetmem beni çok üzüyor :(

Neden üzülüyorsunuz?
Elinize geçen parayı bir köşeye atın düzeldiginiz zaman hepsini alırsınız.
Kıyafet konusunu girmeye gerek yok her bebek görmeye gelenin getirdigi kıyafetler daha kullanılmadan bebek büyümüş oluyor.
Siz bunları düşünmeyin hayrla saglıkla dogsun gerisi kolay

allah allah cok enteresan ilk kez boyle bir sey duyuyorum dr unuza soylediniz mi
Hayır söylemedim. Hamileliğimin başından beri var bu durum aslında ama dün akşam ablam' la konuşurken ona bahsettim bakamıyorum diye. O dedi acaba gebelik depresyonu gibi bir şey olabilir mi diye S:

Günaydın herkese,

Yanlış yere açmamışımdır umarım, tecrübeli annelerden benim durumumu yaşamış olan var mı merak ediyorum.

Hamileyim ve şu haftalara kadar o kadar zor geldim ki. Ne çektiğimi hatırlamak bile istemiyorum.
Sorun şu ki; bebek eşyası almak istiyorum artık sepet beşik puset vb. şeyler. Ama eşyalara bakarken bile midem bulanıyor gözüm kararıyor. Şuan çok iyiyim Allah' a şükür ama eşya bakmaya kalktığımda veya internette yan reklamlarda gördüğüm de midem hemen kabarıyor. Şuan yazarken düşününce bile çok kötü oluyorum. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Bebeğimi çok istiyorum, çok seviyorum ama böyle hissetmem beni çok üzüyor :KK43:
Hiç duymamıştım böyle birşey. En sevdiğim alış veriş
Şaşırdım durumuna, umarım atlatırsın.
Neyse doğuma 33 haftan varmış, zamana bırak bence; düzelir

stresten dolayı değişik bir tepki başkaları alıp getirsin parasını siz verin madem.

Doğumunuza daha var. Geçici bir duygu olduğunu düşünüyorum. Bence Beşik hemen almayın zaten. Para atın kenara hepsini gider alırsınız. Daha çok erken.

Günaydın herkese,

Bebeğimi çok istiyorum, çok seviyorum ama böyle hissetmem beni çok üzüyor :KK43:

Bazı kadınlarda böyle şeyler olabiliyormuş. Ben duydum, arkadaşımın kuzeni markete giremiyordu. Karışık renkleri görünce midesi bulanıyordu. Rengarenk şeyleri gördüğünde oluyormuş. Bunun gibi çok var aslında. Normal bu durum. Yani psikolojik bir durum değil. Sakin annelik yada bebeği istememe gibi bir durum gelmesin aklına.

Nasıl ki bazıları kızartma kokusundan midesi bulanırsa senin de böyle bir durum. Doğumdan sonra geçer. Ayrıca o bahsettiğin eşyaları doğum sonrası da alabilirsin. Yeter ki sağlıkla al kucağına.

Daha çok zamanınız var. Zor zamanlar geçirdiyseniz muhtemelen hamileliği beyniniz kötü kodladı. Biraz kendinizi rahat bırakın, şuan hiçbir şey almak zorunda değilsiniz. Son bir ayda bile halledilir çoğu şey. Bu arada bir psikologa da giderseniz, bence atlatırsınız. Hamilelik zaten tek başına zor bir süreç, hem duygusal, hem fiziksel olarak. Kendinizi neden böyleyim diye germek yerine, geçici olduğuna inanıp, yardım alın.

Olabilir , kocasından tiksinen de var Allahtan o olmamış. Daha erken zaten alışveriş için .acele etmeyin alırsınız. 4 . ayda bitiyor bulantı. ..

Heyecandandır. Zaten hamileliğin başı bulantılı bir süreç. Eşya almak için de erken. Son aylarda hamileliğe alışmış sindirmiş olursunuz, bulantılı dönem de kapanmış olur. Tebrik ederim şimdiden

sadece bebek esyasi mi yoksa online kiyafet bakarken de oluyo mu? hamileligimde online birsey bakamiyordum migdem bulaniordu sürekli

Günaydın herkese,

Canım bende hamileyim, cok sukur sorunsuz bir hamilelik geciriyorum ama inan bende hic bakmıyorum acıkcası cok bakasımda gelmiyor.. Bence henuz cok cok erken bu tür seylere bakmak icin Rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin, paranız olduktan sonra alınırı hepsi birkac gunde, siz bunları simdiden dusunup kafanıza takmayın nacizane tavsiyem.

Canım hamilelikten kaynaklanıyor büyük ihtimal. Hormanlar falan değişiyor. Bende 2 Aydır doğum yaptım. Hamileyken Hindistan li erkeklerden midem bulaniyordu. Televizyonu açarken kanal7 yi es geçiyordum malum orda surekli hint filmleri var.En sonunda sildirdim o kanali esime . görünce midem alt üst oluyodu resmen. :)))

Canım hamilelikten kaynaklanıyor büyük ihtimal. Hormanlar falan değişiyor. Bende 2 Aydır doğum yaptım. Hindistan li erkeklerden midem bulaniyordu. Televizyonu açarken kanal7 yi es geçiyordum. En sonunda sildirdim o kanali esime . görünce midem alt üst oluyodu resmen. :)))
Hahaha :D buda değişikmiş :)

Alışveriş için zaten çok erken daha 17 haftalık olmuşsunuz .Bahsettiğiniz şeyler doğuma yakın zamanda da alınır acele etmeyin derim

Hayır söylemedim. Hamileliğimin başından beri var bu durum aslında ama dün akşam ablam' la konuşurken ona bahsettim bakamıyorum diye. O dedi acaba gebelik depresyonu gibi bir şey olabilir mi diye S:
Hayır sadece koşullanmışsınız. Bizim eşimle sürekli gittiğimiz sevdiğimiz, yemek yediğimiz bir cafe var. Hamilelik başını ben de çok kötü geçirdim, her yerden koku alıp midem bulanıyordu. Bu cafeye de gitmiştim o dönemde ve şimdi ne zaman adı geçse midem bulanıyor. Resmen gitmek istemiyorum cafe ye. Hamileliğin sonuna doğru düzelirsiniz muhtemelen.

Daha vakit var canım acele etme geçer insallah

Back
X