Yemişim adetini yani..
Akla mantığa yatmayan bir dünya zırvaya da adet denildiğinde tepem atıyor..
Mantıklısı şudur:Anne-baba o çocuğun her bir şeyini a dan z ye karşılamak durumundadır.Çocuk yapmak her anlamda sorumluluk ister.Daha karyolasında o sorumluluğu alamayan yapmayıversin çocuk....
Anneanne-babaanne-hala-kayın-görümce v.s v.s v.s içinden gelir ve sorarsa uygun bir ihtiyaç belirtilir ; dilerse alır.Yok sormazsa birşey de söylenmez ; bence çiğliktir , görgü eksiğidir.
Budur.
kızlar ben 20 haftalık hamileyim bizim burda adetmiş bebeğin herşeyini a dan z ye kız annesi alırmış. benim ailemde çok şükür almıcaz demiyolar bu vakit oldu aldığım şey 4 5 çıtçıtlı atletten başka bişey değil herşeyi annem alıyor karyolasıyla gardrobunuda alacaklar eşim geçen günde kalkmış diyorki arabayla anakucağınıda alsınlar bende onuda bi zahmet annenler alsın dedim almazlar annenede söyler annem dedi annesi anneme diycekmişki arabayla anakucağıda sizin bende sakın demesin dedim arada tatsızlık olur bugüne kadar şükür tatsızlık yaşamadık bundan sonra yaşansında istemem biz kendimiz alalım dedim.böyle bir adet varmıdır yaa ne saçma bir çöp almıcaklarmış herşeyi benim ailem alıcakmış
kızlar ben 20 haftalık hamileyim bizim burda adetmiş bebeğin herşeyini a dan z ye kız annesi alırmış. benim ailemde çok şükür almıcaz demiyolar bu vakit oldu aldığım şey 4 5 çıtçıtlı atletten başka bişey değil herşeyi annem alıyor karyolasıyla gardrobunuda alacaklar eşim geçen günde kalkmış diyorki arabayla anakucağınıda alsınlar bende onuda bi zahmet annenler alsın dedim almazlar annenede söyler annem dedi annesi anneme diycekmişki arabayla anakucağıda sizin bende sakın demesin dedim arada tatsızlık olur bugüne kadar şükür tatsızlık yaşamadık bundan sonra yaşansında istemem biz kendimiz alalım dedim.böyle bir adet varmıdır yaa ne saçma bir çöp almıcaklarmış herşeyi benim ailem alıcakmış
ben de ilk defa duydum, ben de hamileyim ama kimseye bişey aldırmayı düşünmüyorum.Aileler neden alıyormuş ki ilk defa duyuyorum
öff sinir oluyorum ya böyle aptalca kendince uydurulmuş adetleri duyunca. yalan hayatım kız annesi felan almaz, ailenide ezdirme. yazık valla canına hamile halinde.söylesene bizdede adet erkek tarafın alır eşyaları diye.nasıl insanlar var ya. aileni ezdirme sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?