- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #4.521
potakal_suyu sen ne zamandır deniyorsun?belli bir sorun varmı?
Eşimde de, bende de bir sorun yok Biz de 1 yıldır bebek için uğraşıyoruz.Ben geçen ay yumurta takibi yaptırdım.O ay yumurtam gelişmedi.Sonrasında da klomen verdi doktor ve çatlatma iğnesi yaptı 2şubatta. iğneden bi kaç gün sonra da bebeğin tutunması için progestana başladım,hala kullanıyorum.Sonucu bekliyoruz
Seninle aramız da fazla yok aslında benden bi kaç gün sonra seninde günün.
hayırlısı olsun umarım mutlu haberi alırsın...................
canım tanıştığımıza çok memnun oldum sık sık uğrarım artık iyi akşamlar........
slm kızlar kötüyüm ben bugünün en güsel hediyesini aldım adet oldum ağladım, üzüldüm, çok başım feci ağrıyor nedense çok moralim bozuldu bu sefer sıkıldım, yoruldum, mutsuzum ,herşey var yanii neyse enazından sevdiğim insanlar güzel hbrler veriyor ve vermeye devam eder inşallah ama artık benim hiç halim yokkk yaaa neden böle oldum bilmiyorumm öteki aylardan bir farkı yoktu aslında ne belirti ne bişii
slm kızlar kötüyüm ben bugünün en güsel hediyesini aldım adet oldum ağladım, üzüldüm, çok başım feci ağrıyor nedense çok moralim bozuldu bu sefer sıkıldım, yoruldum, mutsuzum ,herşey var yanii neyse enazından sevdiğim insanlar güzel hbrler veriyor ve vermeye devam eder inşallah ama artık benim hiç halim yokkk yaaa neden böle oldum bilmiyorumm öteki aylardan bir farkı yoktu aslında ne belirti ne bişii
gecmis olsun portiiiia.s.
Herkese merhaba,
Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.
Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın
HAMİLELERİMİZ
hayat_77 :CüvCüv:
berrakada :CüvCüv:
sleepy80 :CüvCüv:
A&S :CüvCüv:
pembehera :CüvCüv:
zeyneparzu :CüvCüv:
madeofhonor :CüvCüv:
justing76 :CüvCüv:
eliftanerbektas :CüvCüv:
demetnur :CüvCüv:
haksever :CüvCüv:
Şubat Listemiz
hatunsultan ________ 2 Şubat
cicvir41____________ 9 Şubat
Ayten35___________12 Şubat
aysen_34__________13 Şubat
Tuba373___________14 Şubat
gonca85gonca_____19 Şubat
portakal_suyu _____21 Şubat
anka1297_________24 Şubat
Tancredi__________25 Şubat
d_kupcu__________26 Şubat
bafo_____________26 Şubat
Mart Listemiz
qusel ______________ 1 Mart
eren sezen _________ 3 Mart
ayseece____________4 Mart
bebiskom88________7 Mart
mirage1983________8 Mart
dilemma__________12 Mart
zorxx_____________12 Mart
skorpion74 _______ 14 Mart
Selam kızlar, ben bugün ikili test için kan sonucunu almaya gidicem... kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?