Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Selam kızlar, ben bugün ikili test için kan sonucunu almaya gidicem... kaydirigubbakcemile5

slm cnm.İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin cnm.
inşallah bi sorun çıkmaz canım benim..
bu arada selam kızlar yeniden yazabiliyorum ama ne zaman engellenceke bilmiyorum:1no2:

madee delikafadulden nasılsın bacım.Bu sefer nazar değdirme bari

off canım ya üzülme bidahaki ay doktor kontrolünde çalışmalara başlarsın tatlım daha dün gündüz sordum belirtin varmı diye ay ne şom ağızlıyım akşamı kırmızıların gelmiş senin bebiş çok nazlı bacım gelicek ama kendini ağırdan satıyo sıkma canını iyi bi doktor araştır hemen başla kontrollere öptümm

slm portim geçmiş olsun tatlım ya bayağı sıkıntı yaşamışsın ama değerlerin düşük değil allahım utandırmasın yükselecek galiba tatlım :Saruboceq:

he kız nazar etmeyem:)sizde ne var ne yok

Bende bildiğin gibi bacım 6 gün kaldı bekliyorum.Çağırmıyım ama şimdilik ağrım sızım yok

hoşbulduk güzelim evet varmış şimdi okudum bende hayırlısı rabbim ne eylerse güzel eylermiş zamanı var demikki sen nasılsın portimm

Bugün daha iyiyim canım.
slm portim geçmiş olsun tatlım ya bayağı sıkıntı yaşamışsın ama değerlerin düşük değil allahım utandırmasın yükselecek galiba tatlım :Saruboceq:
slm canım teşekkür ederim.Hiç sorma ne sıkıntı ama inşallah bütün bunlara değer.
İnşallah hayal kırıklığı yaşamam.

valla canım çıkacak gibi allahım utandırmasın

iyi tatlım napiyim ya kırmızı kartı bende gördüm hattam bu ay doğ.kontrol hapına başladım nurtopu gibi 4cmlik kistim çıktı sempatiksalakcinnidelikafadulden
evet kuşum okudum geçmişte yazmışın geçmiş olsun tatlım ya o kırmızı kartı bende yedim hiç sorma hakemle çok kavga ettim ama yinede kırmızı karttan vazgeçiremedim

evet kuşum okudum geçmişte yazmışın geçmiş olsun tatlım ya o kırmızı kartı bende yedim hiç sorma hakemle çok kavga ettim ama yinede kırmızı karttan vazgeçiremedim

aman napalım kısmetimizde yok imiş portiden beklyioruz güzel bir çalımla ağları çoştursun diye:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…