- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #4.561
senden bu ay hayır yok dimi bol bol dinlen geçen ay çok yoruldunaman napalım kısmetimizde yok imiş portiden beklyioruz güzel bir çalımla ağları çoştursun diye:lepi:
senden bu ay hayır yok dimi bol bol dinlen geçen ay çok yoruldun
aman napalım kısmetimizde yok imiş portiden beklyioruz güzel bir çalımla ağları çoştursun diye:lepi:
neyse bir an önce kistti yok eder çalışmalara başlarsın tatlımmHAHAHAHA VALLA ÖYLE OLUCAK kaydirigubbakcemile3
[ı]bu ay beklenti büyük bakalım,inşallah allahım utandırmaz
berrakla konuştum dün,önce test yap evde dedi,ben tekrar kana baktırcaktım.
Cuma tekrar kana mı baktırayım sizce yani varsa mutlaka az da olsa artmış olması lazım dime?
Yoksa pazartesiye kadar bekliyip önc eevde test mi yaptırayım?
Ne dersiniz kızlar?[/ı]
idrar testinde çıkrmı acep bunda şüpheliyim cnm günün geçmemiş oluyo ya ama kanda varsa kesin değerinde artma olmuştur gerçi ben hiç kan testi yaptırmamıştım iki hamileliğimdede günüm geçip idrar testi yapmıştım pozitif çıkmıştı ama idrarda bazen gözükmeyebiliyo ya moralin bozulmasın hamişsen bile gözükmesseBu ay beklenti büyük bakalım,inşallah Allahım utandırmaz
Berrakla konuştum dün,önce test yap evde dedi,ben tekrar kana baktırcaktım.
Cuma tekrar kana mı baktırayım sizce yani varsa mutlaka az da olsa artmış olması lazım dime?
Yoksa pazartesiye kadar bekliyip önc eevde test mi yaptırayım?
Ne dersiniz kızlar?
neyse bir an önce kistti yok eder çalışmalara başlarsın tatlımm
çektirmedim ben ama rahim filmide acıyomuş birazcık canım yainş.tatlım bakalım rahim filmi çekilecek kist yok olursa bidahaki aya
çektirmedim ben ama rahim filmide acıyomuş birazcık canım ya
hımm bayıltılıyosa daha iyi o stresi yaşamamış olursunacısından çok rahat edemem canım ya bayıltılmak istiyorum öylede yapıyolarmış
idrar testinde çıkrmı acep bunda şüpheliyim cnm günün geçmemiş oluyo ya ama kanda varsa kesin değerinde artma olmuştur gerçi ben hiç kan testi yaptırmamıştım iki hamileliğimdede günüm geçip idrar testi yapmıştım pozitif çıkmıştı ama idrarda bazen gözükmeyebiliyo ya moralin bozulmasın hamişsen bile gözükmesse
taTlım düzenliyse çıkar bence bekleme şurada 2 günün kaldı allahımın izniyle yükselecek ya ateşin ne alemde yüksekmi hiç baktınmı
porti kaç gün geçti ilk kan testinden
slm cnm nasılsın?Selam kızlar.
ay süper cnm ya ayağını sürt arkandan bizde gelelim canımcımmÇok çok iyiyim bugün ve çok mutluyum. İlk defa çift çizgiyi gördüm bugün. Kendimle ilgili bilgi vermek istiyorum canlarım.
Ben 2008 Ağustos ayında evlendim evlendiğim günden itibaren korunmadım eşimde varikosel rahatsızlığı olduğundan dolayı hamile kalamadım. Eşimin sperm sayısında sorun yok hareketlilikte sorun var. Bende bir çok doktora gittim eşimin tahlil sonuçlarına bakarak bana hemen aşılama olmassa tüp bebek dediler. İkisinide yaptırmadım, eşimin ameliyat olmasını tercih ettim. Araştırmalarım ve Üroloji Dokrorumuzun söylemesi sonucunda sağlıklı bir hamilelik için ilk önce varikoselin düzeltilmesi gerektiği eğer olmassa aşılama veya tüp bebek yapılmasıydı. Buna ilişkin örnek yazı (Varikosel saptanan kişiye öncelikle tüp bebek, ICSI, aşılama gibi yardımlı üreme yöntemleri önerilmemelidir. Varikosel sperm hücresinin kromozomal yapısını bozarak (DNA fragmantasyonu) eşin yumurtasını dölleme gücünü azaltmakta; dölleme gerçekleşse dahi düşük olma ihtimali artmaktadır. Tüp bebek uygulamasının sadece son çare olarak düşünülmesi gereken, bebekte doğumsal anomali ve hastalık risklerini %30'a dek yükselten, anne bakımından da riskleri olan bir yöntem olduğu unutulmamalıdır).[/I][/B] 25/11/2009 tarihinde ameliyat gerçekleşti hayırlısı ile hiçbirşey'e gerek kalmadan hamile kalacağıma inanıyorum. Çevremizde varikosel ameliyatı olan arkadaşlarımız var biri 6 senelik evliğili boyunca aşılama, tüp bebek hepsini denemişler en sonunda varikosel ameliyatı olmuş ve daha dikişleri düzelmeden eşi hamile kalmış. 2 arkadaşım öğrenir öğrenmez ameliyat olmuş birinin eşi 1,5 ay sonra diğerinin eşi ise 2 ay sonra hamile kalmış. Ben ise 3. ayın tamamlanmasına yakın hamile kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?