Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

kızlar siz mjde vereyim...şükürler olsun rabbime hamileyim

tam 32 ay sonra artık bende bu cmleyi yazabiliyorum darısı tuum bekleyen arkadaşlarımaaaaaaa:Saruboceq:

Valla kızlar ben de her akşam bakıyorum ama uğramıyosunuz sanırım.Rastlaşamadık bir türlüklava:

slm tatlım napıyosun nasılsın evet ben bu hafta çok yoğunum canım ya misafirim var malesef pazartesiye kadar yoğunum ondan sonra bol bol grş sende bizi unutma her zaman sık sık gel tatlım k.i.bŞeniz

tam 32 ay sonra artık bende bu cmleyi yazabiliyorum darısı tuum bekleyen arkadaşlarımaaaaaaa:Saruboceq:

canım benimya çok şükür rabbime sonunda kavuştun meleğine hayırlı olsun tatlım sağ salim kucağına almayıda nasip eder inşallah rabbim .inşallah canım ya darısı tüm isteyenlerin başına inşallah bizede nasip eder rabbim anneliği:Saruboceq:Şeniz:teytey::teytey::teytey:

Hayırlı olsun.Darısı diğer bebek isteyenlerin başına. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

KK yı düşünürken inan bugün aklıma sen geldin.Seni eski topikten de tanıyorum canım. içime mi doğdu nedir,hamileymişsin.:CüvCüv: Çok tebrik ederim.Allah tamamını erdirsin. Bizlere de dua et olur mu:Saruboceq: :Saruboceq:

slm tatlım napıyosun nasılsın evet ben bu hafta çok yoğunum canım ya misafirim var malesef pazartesiye kadar yoğunum ondan sonra bol bol grş sende bizi unutma her zaman sık sık gel tatlım k.i.bŞeniz

İyiym canım.Yazılı sorusu hazırladım çocuklara..Sonra bu satte bakayım dedim. buralara.
Ben akşamları geliyorum aslında ama sizlerle denk gelemiyoruz.Görüşürüz elbet,gönüller bir olsunopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar, uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama birşeyler yazmaya pek vaktim olmuyor..
bende 3 senelik evliyim, yaşım 26 evlendiğim günden beri çocuk istiyoruz ama olmadı:1no2:

ocak ayında doktora başladık, prolaktin hormonum yüksek çıktı, insülin direncimde yüksek, bunların yanı sıra pko olduğumu söyledi doktor.. yumurtalarım tembel ve büyümüyor.
klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum, son adet tarihim 27 ocak'tı. büyük ihtimal hafta sonu olurum. yumurtalar büyümedi ama en azından gününde adet olayım diye çatlatma iğnesi yaptırdı doktor.. yani hiç umudum yok:1no2:

Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın, çok zor gerçekten.. Rabbim bütün isteyenlere hayırlısıyla kısa zamanda evlat nasip etsin..

Cnm tebrik ederimmmm.. Ayyyy allahım bütün arkadaşlarıma banada nasip etsin..
Canımında dediği gibi kimsenin kolunu boş bırakmasın...Yüce Rabbim...

Herkeze günaydınnnnn opuyorumnanaktan

Mevlid Kandili Mübarek olsun. Bu gece namaz kılıp bol bol dua edelimmmm :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…