- 31 Temmuz 2009
- 2.888
- 42
- 158
- 43
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #5.441
anladımm canım inş.. ilk aydan hamiş olur strese girmezsin bizim gibi uzadıkça aylar çok geriliyorum valla
bende ilk bebişimde hapı bıraktım 3 ay sonra hamile kaldım şimdi hap kullanmadığım halde 3 aydır ne gelen var ne gidenn o zaman stres yoktu rahattık hemen hamile kalabiliyoduk demek ama senin daha belli olmaz ne kadar zamanda hamiş olucağınİlkinde ilk gece kalmışım tabi ne korunma vardı nede hap
ama şimdi işler değişik 3 yıl hap kullandım bakalım kısmet
yaşayıp göreceğiz
bende ilk bebişimde hapı bıraktım 3 ay sonra hamile kaldım şimdi hap kullanmadığım halde 3 aydır ne gelen var ne gidenn o zaman stres yoktu rahattık hemen hamile kalabiliyoduk demek ama senin daha belli olmaz ne kadar zamanda hamiş olucağın
sorma cnm ya bende hep bakıyorum bebek mevlüt şekeri yapmış kızlar onlara bakıyorum bizim ilk doğumumuzda yoktu böyle şeyler hevesim var ikincide inş.. herşeyi yapıcam ilk çocuk acemilik dönemi anlamadım hiçbişey oğlumla büyüdüm desem yeridir inşş..en kısa zaman da ikinci bebişlerimizi kucağımıza alırızda doya doya hayallerimizi gerçekleştiririz cnmm topicimizdeki diğer kızlarda inş..ilk bebişlerine kavuşurlar tez zamandahaklısın cnm o zaman ne sitresi üzerinde 1 gün bile düşünmedim. Hamileliğimde de
öyleydim ben. Ama bu sefer farklı. Evet ben 1-19 mart arası göreceğiz bakalım
kısmet allah hayırlısını versin ya
bebek eşyalarına bakıyommm böle bir hoş oldummm yaaaaa:kedi:
sorma cnm ya bende hep bakıyorum bebek mevlüt şekeri yapmış kızlar onlara bakıyorum bizim ilk doğumumuzda yoktu böyle şeyler hevesim var ikincide inş.. herşeyi yapıcam ilk çocuk acemilik dönemi anlamadım hiçbişey oğlumla büyüdüm desem yeridir inşş..en kısa zaman da ikinci bebişlerimizi kucağımıza alırızda doya doya hayallerimizi gerçekleştiririz cnmm topicimizdeki diğer kızlarda inş..ilk bebişlerine kavuşurlar tez zamanda
evet canımm ya bende doğum yaptımm o kadar çok eksiğim vardıki yeni evliydik hem cahildim hemde borçlarımız vardı tam olmadı herşey hep eksiklik vardı şimdi maddi olarakta rahatımm o zaman hastaneye giderken bile cebimdeki param sınırlıydıı ne günlermişş yaa lızın kaç yaşında cnmmAyyy evet cnm biz tattık o duyguyu ama ben de hep yarım kaldım kızımda.
ne mevlüt şekeri ne bebek odası istediklerim hep yarım kaldı
ama şimdi olsun kızımı kırmadan kıskandırmadan yapacağım allah
kısmet ederse
ayyyyyyyne güzel şeyler var allahım .. buset istiyorum 3-4 ay kullanılan
hani süslü müslü çok hevesim var onda...zemuszemus
aminnnnnn cnmm inş.. peşpeşe sağlıklı hamişlerimiz olurrhekese hayırlı sabahlar arkadaslarr herkesin kandili mübarek duları labul olsun inşallah rabbime dua edelim bu mübarek günde bizimde kucagımızı hayırlı bi bebiş vererek solan yüzlerimizi güldürsün inşallahhhh
evet canımm ya bende doğum yaptımm o kadar çok eksiğim vardıki yeni evliydik hem cahildim hemde borçlarımız vardı tam olmadı herşey hep eksiklik vardı şimdi maddi olarakta rahatımm o zaman hastaneye giderken bile cebimdeki param sınırlıydıı ne günlermişş yaa lızın kaç yaşında cnmm
2003 aralık cnm anaokuluna gidiyo bu sene bende hepp oğlum ilkokul 1 e başlayınca kardeş yapıcam derdimm2002 doğımlu kızım 1. sınıfa başladı
bende 2. sınıftayken kardeşi yanımızda olur diye planladım işte
bakalım iyi olur
8 yıl ona bir 8 yılda diyerine harcarım tamam işte zemuszemus
seninki ne kadar oldu cnm
2003 aralık cnm anaokuluna gidiyo bu sene bende hepp oğlum ilkokul 1 e başlayınca kardeş yapıcam derdimm
evet kuşum tez zamanda allahım çocuklarımıza kardeş nasip etsinnayyy ne güzel zamanları yakınnn zemuszemus
bakalım inşallah kıskanmazlar
benimki odamı vermem diyo ama belki olurda doğarsa fikri değişirrr
O zaman sana bir kız bana da bir erkek lazım cnm yaaaaaakaydirigubbakcemile3
evet kuşum tez zamanda allahım çocuklarımıza kardeş nasip etsinn
bende oğlumu okuldan almaya didicem 12 de gelince abdest alıp dua ediyim yasin okuyumm hepimiz içinde dua edicem kızlarr bu topicteki herkez içinn
amin canım inşallah güzel haberlerini alırızz senindeayyy ne güzel, tebrik ederim allah tamamini erdirir insallah. darisi artik benim basima :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?