- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #5.461
sağol canım benim darısı sizin başınıza inş...belirtim yok kuşum hatta 4 gün önce adet sivilcem bile çıkmıştı ıslaklık hissi başlamışı ama 6 gündür ateşimi ölçüyorum ilk gün 36.6 çıktı sonra 36.8 sonra 36.9 yükselince umutlandım adet olmaya yakın ateş düşermiş benim hep arttı bugün dayanamayıp test aldım çift çizgi çıktıı:lepi:Sezencim canim cok tebrik ederim yaa. Gercekden cok sevindim.
:teytey::teytey::teytey:
Darisi bizlere insallah.
Herhangi bir belirtin varmi?
kızlar bugün dayanamadım 4 gün vardı adetime eczaneden miratech markalı test aldım 2 tane eczacı çok hassas ve adeti beklemeden gebelik varsa çıkar dedi eve gelirkende yaşlı bi teyze utana sıkıla para istiyodu bende mübarek gün dedim verdim bana allah ne muradın varsa versin kızım diye o kadar çok dua ettiki eve gelip test yaptım çiftt çizgi inanamadım 2 saat sonra tekrar test yaptım gene çift çizgi hamileyim kızlarrrr:CüvCüv:
bu 3. ay canım sabah konuştuk senle hiç aklımda yoktu test yapmak adetime daha vardı eczanenin önünden geçerken bişey beni dürttü sanki girip aldımm darısı başına canım benimmayyyy cnm tebriklerrr.. Çokmu beklemiştin bilmiyorum ama ayyy çook sevindim kaydirigubbakcemile5
bu 3. ay canım sabah konuştuk senle hiç aklımda yoktu test yapmak adetime daha vardı eczanenin önünden geçerken bişey beni dürttü sanki girip aldımm darısı başına canım benimm
ettim canım hepimize tek tek öğlen yasinde okudum akşamda dua edicem bu mübarek günde allahım beni sevindirdi sizi sevindirir inş.:Saruboceq:Ayyy bende kalsam cnm dua et banada senindua kabul olur mübarek günde cnm benim opuyorumnanaktan
ettim canım hepimize tek tek öğlen yasinde okudum akşamda dua edicem bu mübarek günde allahım beni sevindirdi sizi sevindirir inş.:Saruboceq:
cümlemizin canım inş..Amin ne mübarek günde öğrendin ... Rabbim dualarını kabul etsin cnm :Saruboceq:
sağol canım benim darışı başınıza öğrendikten sonra ettim canım hepimizi tek tek saydım akşam gene edicem allahım bu güzel gecede dualarımızı boş çevirmez inş..:Saruboceq:sezencim hayırlısı olsun cnmm çok sevindim ya sağlıkla kucağına alırsın inşallah çokta güzel birgünde öğrendin ne güzeş darısı başımıza dua et cnm bizim içindeee...opuyorumnanaktan
kızlar siz mjde vereyim...şükürler olsun rabbime hamileyim
tam 32 ay sonra artık bende bu cmleyi yazabiliyorum darısı tuum bekleyen arkadaşlarımaaaaaaa:Saruboceq:
sağol canım sende kasım annesi olucan inş..değilmicanım allah kucağına almayı nasip etsin tebrik ederim....................
kızlar bugün dayanamadım 4 gün vardı adetime eczaneden miratech markalı test aldım 2 tane eczacı çok hassas ve adeti beklemeden gebelik varsa çıkar dedi eve gelirkende yaşlı bi teyze utana sıkıla para istiyodu bende mübarek gün dedim verdim bana allah ne muradın varsa versin kızım diye o kadar çok dua ettiki eve gelip test yaptım çiftt çizgi inanamadım 2 saat sonra tekrar test yaptım gene çift çizgi hamileyim kızlarrrr:CüvCüv:
sağol canım sende kasım annesi olucan inş..değilmi
allahmı söyletti ne olur inş.bu ayyyok canım benim bu ayda olmadı ben 2 yıldır bekliyorum bi sorun yok ama olmuyor martta aşılama düşünüyorum
adetim bitti düne kadar gün aşırı yaptık ara vermedik hiç her akşam kocişe türk kahvesi içirdim ilişkiden 2 saat önce içince spermleri hareketlendiriyomuşş keçi boynuzu aldım 1 kg kadar her akşam 2 şer tane onu kemirdi benim 4 gün önce yüzümde adet sivilcem çıkmıştı ben ihtimal vermiyodum adet belirtilerim başlamıştı ama bugünün hürmetine aldım yaptım günüme var daha aslında ama erken döllenme çıktı testte iki tane test yaptım 1 saat araylasezen sen naptın cnm buarada buay özel bişi yaptınmı?hergünmü denediniz bilmiyorumkismile gerçi olucaksa birkerde olsa oluyoda sorayım sanadaboshayallersmile
Herkese merhaba,
Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.
Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın
HAMİLELERİMİZ
hayat_77 :CüvCüv:
berrakada :CüvCüv:
sleepy80 :CüvCüv:
A&S :CüvCüv:
pembehera :CüvCüv:
zeyneparzu :CüvCüv:
madeofhonor :CüvCüv:
justing76 :CüvCüv:
eliftanerbektas :CüvCüv:
demetnur :CüvCüv:
haksever :CüvCüv:
kelebek_1974 :CüvCüv:
Tuba373 :CüvCüv:
sevecen86 :CüvCüv:
bafo :CüvCüv:
eren sezen :CüvCüv:
Şubat Listemiz
hatunsultan ________ 2 Şubat
aysen_34__________13 Şubat
gonca85gonca_____19 Şubat
Tancredi__________25 Şubat
Mart Listemiz
qusel ______________ 1 Mart
eren sezen _________ 3 Mart
ayseece____________4 Mart
kerem34gul_________6 Mart
bebiskom88________7 Mart
mirage1983________8 Mart
dilemma__________12 Mart
zorxx_____________12 Mart
skorpion74 _______14 Mart
cicvir41__________ ? Mart
Ayten35__________? Mart
d_kupcu__________19 Mart
portakal_suyu _____21 Mart
kardelen_cicegi____22 Mart
anka1297_________23 Mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?