Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Sezencim canim cok tebrik ederim yaa. Gercekden cok sevindim.
:teytey::teytey::teytey:
Darisi bizlere insallah.
Herhangi bir belirtin varmi?

Sezencim canim cok tebrik ederim yaa. Gercekden cok sevindim.
:teytey::teytey::teytey:
Darisi bizlere insallah.
Herhangi bir belirtin varmi?
sağol canım benim darısı sizin başınıza inş...belirtim yok kuşum hatta 4 gün önce adet sivilcem bile çıkmıştı ıslaklık hissi başlamışı ama 6 gündür ateşimi ölçüyorum ilk gün 36.6 çıktı sonra 36.8 sonra 36.9 yükselince umutlandım adet olmaya yakın ateş düşermiş benim hep arttı bugün dayanamayıp test aldım çift çizgi çıktıı:lepi:

ayyyy cnm tebriklerrr.. Çokmu beklemiştin bilmiyorum ama ayyy çook sevindim kaydirigubbakcemile5

bu 3. ay canım sabah konuştuk senle hiç aklımda yoktu test yapmak adetime daha vardı eczanenin önünden geçerken bişey beni dürttü sanki girip aldımm darısı başına canım benimm

ayyy hatırladım cnm yaaaaa 3 ayın sonu ferahlık oldu işte.
şimdi kendine iki kat daha iyi bakacaksın cnm zemuszemus

Ayyy bende kalsam cnm dua et banada senindua kabul olur mübarek günde cnm benim opuyorumnanaktan

ettim canım hepimize tek tek öğlen yasinde okudum akşamda dua edicem bu mübarek günde allahım beni sevindirdi sizi sevindirir inş.:Saruboceq:

Amin ne mübarek günde öğrendin ... Rabbim dualarını kabul etsin cnm :Saruboceq:

sezencim hayırlısı olsun cnmm çok sevindim ya sağlıkla kucağına alırsın inşallah çokta güzel birgünde öğrendin ne güzeş darısı başımıza dua et cnm bizim içindeee...opuyorumnanaktan

kızlar ne buya karşılaşamıyoruz hiç herkes çok yoğun herhalde bugünlerde
herkesin kandili mübarek olsun rabbim hepimizi tez zamanda anne yapar inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin nerde isteyen bekleyen kim varsaa

sağol canım benim darışı başınıza öğrendikten sonra ettim canım hepimizi tek tek saydım akşam gene edicem allahım bu güzel gecede dualarımızı boş çevirmez inş..:Saruboceq:

canım çok sevindim allah tamamına erdirsin darısı başımıza

sezen sen naptın cnm buarada buay özel bişi yaptınmı?hergünmü denediniz bilmiyorumkismile gerçi olucaksa birkerde olsa oluyoda sorayım sanadaboshayallersmile

sezen sen naptın cnm buarada buay özel bişi yaptınmı?hergünmü denediniz bilmiyorumkismile gerçi olucaksa birkerde olsa oluyoda sorayım sanadaboshayallersmile
adetim bitti düne kadar gün aşırı yaptık ara vermedik hiç her akşam kocişe türk kahvesi içirdim ilişkiden 2 saat önce içince spermleri hareketlendiriyomuşş keçi boynuzu aldım 1 kg kadar her akşam 2 şer tane onu kemirdi benim 4 gün önce yüzümde adet sivilcem çıkmıştı ben ihtimal vermiyodum adet belirtilerim başlamıştı ama bugünün hürmetine aldım yaptım günüme var daha aslında ama erken döllenme çıktı testte iki tane test yaptım 1 saat arayla

Bafocum ve sezencim sizi tebrik ediyorum kızlar çok sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :Saruboceq:

Hepinizin Kandili mubarek olsun kızlar,Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…