- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #5.481
allahmı söyletti ne olur inş.bu ayy
kızlar bugün dayanamadım 4 gün vardı adetime eczaneden miratech markalı test aldım 2 tane eczacı çok hassas ve adeti beklemeden gebelik varsa çıkar dedi eve gelirkende yaşlı bi teyze utana sıkıla para istiyodu bende mübarek gün dedim verdim bana allah ne muradın varsa versin kızım diye o kadar çok dua ettiki eve gelip test yaptım çiftt çizgi inanamadım 2 saat sonra tekrar test yaptım gene çift çizgi hamileyim kızlarrrr:CüvCüv:
Bafocum ve sezencim sizi tebrik ediyorum kızlar çok sevindim.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :Saruboceq:
Hepinizin Kandili mubarek olsun kızlar,Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.
evet canım sabah hiç aklımda yoktu test almak günüme 3 gün vardı eczanenin önünden geçerken birden alıverdim 2 kutu ikisinide 1 saat arayla yaptım inanamadım çünkü darısı tüm isteyenlerin başına canım iyi dileklerin için sağolopuyorumnanaktanAy ne güzel çok tebrik ederim.Geçmişi okuyordum,herkese dua edicem falan diyodun.İlki kolay oldu şimdi bekliyorum diyodun ama hamile olduğunu okuduma.s Daha önce düşük yaşamıştın sanırım.İnşallah bu bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım. :Saruboceq::Saruboceq:
Bize de dua et ya:Saruboceq:
sağol canım sağlıkla kucağımıza alalım ve bekleyen herkeze allahım nasip etsin:Saruboceq:selam kızlar.yeni hamişlerimiz çokkkkkk tebrik ediyorummm,sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun...bekleyen herkesede rabbim en kısa sürede tattırsın bu duyguyu,bu mübarek günde herkesin duaları kabul olsun....
selam kızlar benide aranıza alırmısınız???:::)))) taze sıkılmış portakal suyumuzun hamilelik listesinde bende olmak istiyorum artııııkkkkk lütfeeeen Allah'ım....ben 5 ay önce anomalisi olduğu için 4 aylık gebeliğimi sonlandırdım3 aydır hamile kalmaya çalışıyorum umarım bu ay tutarrrr.....çift çizgi çift çizgi:
kızlar bugün dayanamadım 4 gün vardı adetime eczaneden miratech markalı test aldım 2 tane eczacı çok hassas ve adeti beklemeden gebelik varsa çıkar dedi eve gelirkende yaşlı bi teyze utana sıkıla para istiyodu bende mübarek gün dedim verdim bana allah ne muradın varsa versin kızım diye o kadar çok dua ettiki eve gelip test yaptım çiftt çizgi inanamadım 2 saat sonra tekrar test yaptım gene çift çizgi hamileyim kızlarrrr:CüvCüv:
Selam kızlar, gecenin bu saati kimse yoktur ama sabah okursunuz artık . kaydirigubbakcemile3 Sabah doktora gidicez, bakalım inşallah cinsiyeti öğreniriz. Okuyunca dua edin de meraktan çatlamıyim . 2 haftadır bu anı bekliyorum.Heyecandan ölücem. Sabah olsa da doktora gitsek. kaydirigubbakcemile3
bu arada Sezen'cim çok tebrik ederim, hayırlı olsun.Çok sevindim valla. Darısı diğer kızların başına. Aminnnnnn. Hepinizi seviyorummm. Öptümmmm. opuyorumnanaktan
Günaydın kızlar..
Yeni hamişleri kutluyorum,darısı tez zamanda diğer arkadaşlara olsun inşallah
sağol berrakçım darısı isteyen herkezin başına bebişin gösterir inş.öğreniriz kızımızmı geliyo oğlumuzmukaydirigubbakcemileSelam kızlar, gecenin bu saati kimse yoktur ama sabah okursunuz artık . kaydirigubbakcemile3 Sabah doktora gidicez, bakalım inşallah cinsiyeti öğreniriz. Okuyunca dua edin de meraktan çatlamıyim . 2 haftadır bu anı bekliyorum.Heyecandan ölücem. Sabah olsa da doktora gitsek. kaydirigubbakcemile3
bu arada Sezen'cim çok tebrik ederim, hayırlı olsun.Çok sevindim valla. Darısı diğer kızların başına. Aminnnnnn. Hepinizi seviyorummm. Öptümmmm. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?