Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Ay ne güzel çok tebrik ederim.Geçmişi okuyordum,herkese dua edicem falan diyodun.İlki kolay oldu şimdi bekliyorum diyodun ama hamile olduğunu okuduma.s Daha önce düşük yaşamıştın sanırım.İnşallah bu bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım. :Saruboceq::Saruboceq:
Bize de dua et ya:Saruboceq:

selam kızlar.yeni hamişlerimiz çokkkkkk tebrik ediyorummm,sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun...bekleyen herkesede rabbim en kısa sürede tattırsın bu duyguyu,bu mübarek günde herkesin duaları kabul olsun....

evet canım sabah hiç aklımda yoktu test almak günüme 3 gün vardı eczanenin önünden geçerken birden alıverdim 2 kutu ikisinide 1 saat arayla yaptım inanamadım çünkü darısı tüm isteyenlerin başına canım iyi dileklerin için sağolopuyorumnanaktan

sağol canım sağlıkla kucağımıza alalım ve bekleyen herkeze allahım nasip etsin:Saruboceq:

İyi Geceler kızlar,

2gündür bakamıyorum doğru düzgün.Dün akşam misafirim vardı,bugün de gündüz dışardaydım,akşamda ben misafir oldum :)) Bi ara kayınvalideye gitmiştim oradan girdim,acele çıkmaz zorunda kaldım.
Bu mubarek günde ne güzel haber aldık ya çok sevindim kızlar .

Hamilelerimizi tekrar kutluyorum alkisalkisalkis alkisalkisalkis :lepi:
havai fişek patlatıyorum sizin için :))

selam kızlar benide aranıza alırmısınız???:::)))) taze sıkılmış portakal suyumuzun hamilelik listesinde bende olmak istiyorum artııııkkkkk lütfeeeen Allah'ım....ben 5 ay önce anomalisi olduğu için 4 aylık gebeliğimi sonlandırdım 3 aydır hamile kalmaya çalışıyorum umarım bu ay tutarrrr.....çift çizgi çift çizgi:

ayrıca hamile kalan arkadaşlarıda tebrik ederiiimmm.....allah kucağınıza almayıda nasip eder inşallahhh....hamilelerin duası kabul olurmuş içinizdeki melekle beraber bizlerden duanızı esirgemeyiin kızlar

Aramıza Hoşgeldin tatlım a.s.

Tarihini ver hemen ekliyim.Geçmiş olsun kötü bi tecrübe yaşamışsın.
Hayırlısıyla inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalırsın.Vücudun biraz dinlendikten sonra sana cevap verecektir merak etme.Aramıza yeni katılanların büyüüük bir çoğunluğu hamile kaldı,inşallah sen de onlardan biri olursun opuyorumnanaktan

Selam kızlar, gecenin bu saati kimse yoktur ama sabah okursunuz artık . kaydirigubbakcemile3 Sabah doktora gidicez, bakalım inşallah cinsiyeti öğreniriz. Okuyunca dua edin de meraktan çatlamıyim . 2 haftadır bu anı bekliyorum.Heyecandan ölücem. Sabah olsa da doktora gitsek. kaydirigubbakcemile3
bu arada Sezen'cim çok tebrik ederim, hayırlı olsun.Çok sevindim valla. Darısı diğer kızların başına. Aminnnnnn. Hepinizi seviyorummm. Öptümmmm. opuyorumnanaktan

AAAAA gözlerime inanamadim sezende hamileeee.tebrikler canimmm ya cok sevindim senin adina.kandil msji yazmak icin girdim senin güzel haberini okudum.darisi tüm hamile kalmak isteyenlerin basina.zemuszemus

gecenin bu saatinde ben varim sekerrr güzel haberlerini bekliyoruz canim.senin icin dua ettim.insallah cinsiyetini gösterir.genelde 16. haftadan sonra söylüyolar ama belki erken ögrenirsin.:ecrin_bebek:

Günaydınnnn Çıtırlarrrr Bol gün olması dileğiyleeee Öpüldünüzzzzopuyorumnanaktan

sağol berrakçım darısı isteyen herkezin başına bebişin gösterir inş.öğreniriz kızımızmı geliyo oğlumuzmukaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…