- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #5.501
sağol canım tez zamanda duyarız kızların haberini inş..:Saruboceq:Günaydın kızlar..
Yeni hamişleri kutluyorum,darısı tez zamanda diğer arkadaşlara olsun inşallah
skorpioncum çok sağol bugünün yüzü suyu hürmetine yaptım test ve çıktı günümede vardı daha ama darısı tüm isteyenlerin başına:Saruboceq:AAAAA gözlerime inanamadim sezende hamileeee.tebrikler canimmm ya cok sevindim senin adina.kandil msji yazmak icin girdim senin güzel haberini okudum.darisi tüm hamile kalmak isteyenlerin basina.zemuszemus
günaydın canımcımmmbayanssulusmileGünaydınnnn Çıtırlarrrr Bolgün olması dileğiyleeee Öpüldünüzzzzopuyorumnanaktan
sağol porticim darısı senin ve tüm arkadaşların başına kandilin mübarek duaların kabul olsun cnm:Saruboceq:
Arkadaşlar bugün doktora gittim 6.haftamdayım ve bebeğim bir mercimek büyüklüğünde bize gözüktü. Allahıma şükürler olsun ki sorun yok. Sizlere tavsiyem 5. hafta doktara gitmeyin çünkü hiç belli olmuyor ve abuk sabuk yorumlar yapan doktorlar olabiliyor. Sabredin ve 6. hafta gidin. Ben pazarteside gittim bit kadar birşeydi 4 günde nasıl değişmiş inanamadım. Çok heyecan vericiydi. Şimdi 2 hafta sonra gidicem hayırlısı ile kalp atışlarını duyucam.
sağol gülüm evet ya bu ay hamiş olan yok derken kendim hamişmişim meğer amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inş..:Saruboceq:Selam canım senin adına çok sevindim.Bu ay hamile haberi pek yok diyordun. Ayın sonunda bombayı patlattın vallahi. Allah kucağına almayı nasip etsin canım.
benim sat 31 ocak adet tarihimde 28 şubattı tahmini kaç haftalıktırbeş haftalıkken bi git bence
kızlar siz mjde vereyim...şükürler olsun rabbime hamileyim
tam 32 ay sonra artık bende bu cmleyi yazabiliyorum darısı tuum bekleyen arkadaşlarımaaaaaaa:Saruboceq:
hımm iyi fikir ben bakıyım bi sağol kuşummya ben onu hiç hesaplayamıyorum ama kağan kocatepenin sitesine gir orda gebelik haftası hesaplayıcısı var ona bi bak istersen canım
benim sat 31 ocak adet tarihimde 28 şubattı tahmini kaç haftalıktır
gözün aydın kelebekcim,o ses nasıl bi his anlatamam allah herkese yaşatsın,o kalp atışlarını hiç susturmasın
vay ne çabuk hesapladın sağol bitanem hangi doktora gidiyosun tatlımmCanım 3 hafta 5 günlük hamilesin henüz. 5. hafta gidersende görülmezse kafaya takma ben çok taktım birde doktor moralimi bozdu.
doğum tarihim 7 kasımmışş bende baktım ama ben sezeryanla yapıcam 10 gün erken oluyo sezeryanda 27 ekim de benim doğum olucak inş..:Saruboceq:
evet sağol söylediğin için ay ay hamilelik takibinden bakıcam bendeo siteyi takip etmenizi öneririm arkadaşlar çok yararlı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?