Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

AAAAA gözlerime inanamadim sezende hamileeee.tebrikler canimmm ya cok sevindim senin adina.kandil msji yazmak icin girdim senin güzel haberini okudum.darisi tüm hamile kalmak isteyenlerin basina.zemuszemus
skorpioncum çok sağol bugünün yüzü suyu hürmetine yaptım test ve çıktı günümede vardı daha ama darısı tüm isteyenlerin başına:Saruboceq:

Arkadaşlar bugün doktora gittim 6.haftamdayım ve bebeğim bir mercimek büyüklüğünde bize gözüktü. Allahıma şükürler olsun ki sorun yok. Sizlere tavsiyem 5. hafta doktara gitmeyin çünkü hiç belli olmuyor ve abuk sabuk yorumlar yapan doktorlar olabiliyor. Sabredin ve 6. hafta gidin. Ben pazarteside gittim bit kadar birşeydi 4 günde nasıl değişmiş inanamadım. Çok heyecan vericiydi. Şimdi 2 hafta sonra gidicem hayırlısı ile kalp atışlarını duyucam.

gözün aydın kelebekcim,o ses nasıl bi his anlatamam allah herkese yaşatsın,o kalp atışlarını hiç susturmasın

Selam canım senin adına çok sevindim.Bu ay hamile haberi pek yok diyordun. Ayın sonunda bombayı patlattın vallahi. Allah kucağına almayı nasip etsin canım.
sağol gülüm evet ya bu ay hamiş olan yok derken kendim hamişmişim meğer amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inş..:Saruboceq:

kızlar siz mjde vereyim...şükürler olsun rabbime hamileyim

tam 32 ay sonra artık bende bu cmleyi yazabiliyorum darısı tuum bekleyen arkadaşlarımaaaaaaa:Saruboceq:

Canım senin adına çok sevindim hayırlı olsun. Bende 18 aydır bekliyordum. Bu ay benim içinde çok mutlu bir ay. Allahım olmayanlarada nasip etsin yarrabbim çok zor beklemek.

doğum tarihim 7 kasımmışş bende baktım ama ben sezeryanla yapıcam 10 gün erken oluyo sezeryanda 27 ekim de benim doğum olucak inş..:Saruboceq:

doğum tarihim 7 kasımmışş bende baktım ama ben sezeryanla yapıcam 10 gün erken oluyo sezeryanda 27 ekim de benim doğum olucak inş..:Saruboceq:

Bende sezeryan yapmak istiyorum 10 gün önce olduğunu bilmiyordum merak ediyordum sonunda öğrendim sağol. Bende 21 Ekimde değil 11 Ekimde doğum yapacam kısmetse. Ben 2 kere Acıbadem Maslak Kemale Musayeva'ya gittim çok duymuştum adını ama benim özel sigortam olmadığı için çok tuzlu oluyor. Sadece içimi rahatlatmak için gittim Şimdi başka doktora gidicem beni aşmayan bir doktora :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…