- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #5.521
benim ilk bebişimde sezeryan olduğu için ikincide öyle olucak son hafta anne çok sıkıntı çektiği için tansiyon filan yükseliyo 10 gün önce anne rahatlasın diye alıyolarmışşBende sezeryan yapmak istiyorum 10 gün önce olduğunu bilmiyordum merak ediyordum sonunda öğrendim sağol. Bende 21 Ekimde değil 11 Ekimde doğum yapacam kısmetse. Ben 2 kere Acıbadem Maslak Kemale Musayeva'ya gittim çok duymuştum adını ama benim özel sigortam olmadığı için çok tuzlu oluyor. Sadece içimi rahatlatmak için gittim Şimdi başka doktora gidicem beni aşmayan bir doktora :)
amin canım inş..sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi tez zamanda sizinde müjdeli haberlerini alırız:Saruboceq:slm kızlar
kelebek erensezen tebrik ederim çok mutlu oldum sizler adına opuyorumnanaktan allah kucağınıza almayı nasip etsin biz bekleyenlere de inşallah..
slm kızlar
kelebek erensezen tebrik ederim çok mutlu oldum sizler adına opuyorumnanaktan allah kucağınıza almayı nasip etsin biz bekleyenlere de inşallah..
benim ilk bebişimde sezeryan olduğu için ikincide öyle olucak son hafta anne çok sıkıntı çektiği için tansiyon filan yükseliyo 10 gün önce anne rahatlasın diye alıyolarmışş
amin canım inş..sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi tez zamanda sizinde müjdeli haberlerini alırız:Saruboceq:
27 ekimmi akrep olucak evetSezen senin doğumun eşimin doğum gününe denk geliyor :))
ara kanama yerleşme kanaması olmasınCADIARZUben de bu ay pek ümit yok ara kananmam oldu birkaç gün bi de başım ağrıyor sağolsun her ay hiç sektirmez regli belirtimlmaz:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn canımmRabbim hamişlere kolaylık versinnnn:teytey:
İsteyenlerde bebişşşşş
ben de bu ay pek ümit yok ara kananmam oldu birkaç gün bi de başım ağrıyor sağolsun her ay hiç sektirmez regli belirtimlmaz:
merhaba kızlar,nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?