- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #5.541
sağol canım iyiyim çok şükür ben de.opuyorumnanaktanselam portii benden iyiylik sen nasilsinnnnnnn???:sm_cool:
Selam kızlarrrrrrrr.Büyük ihtimal kızımız oluyorrrrrrrrrrrrrrrrr.Çooooooooooooook mutluyummmmmmmmmmmmmmm. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
evet , çok mutluyum valla.Bu mutluluğun tarifi yok. opuyorumnanaktan Kızım olsun istiyodum. opuyorumnanaktan hihoyyyt :lepi:
ara kanama yerleşme kanaması olmasınCADIARZU
kelebek sen kaç haftalıkken gittin doktora
Hemde ara kanamam 5 gün sürdü.
Allah ne güzel gönlüne göre vermis.insallah güzel Allahim banada saglikli,hayirli bir kiz :ecrin_bebek:evladi nasip eder.AMiN.:Saruboceq:
Selam kızlarrrrrrrr.Büyük ihtimal kızımız oluyorrrrrrrrrrrrrrrrr.Çooooooooooooook mutluyummmmmmmmmmmmmmm. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Gözün aydın canım sevindim senin adına.
aslında benim kanamam da yaklaşık 5 gün sürdü sırnaşık şey ama kanama biraz garipti ya böyle pembe pembe sürekli akıntı şeklinde.. senin nasılsı kelebek?
Ayyy çok heyecanlandım benimde çok garipti bazen pambe bazen koyu ama kişiden kişiye değişir bu. İnşallah canım yaaa adetimin günü test yaptım ve çoookk silik 2. cizgi çıktı. İlk defamı ara kanaman oluyor benim oluyordu ama gün geçtikçe çoğalıyordu ilk defa kesilmişti. Özellikle pambe olur diyorlar.
kizlar siz üstüne görmüs olmayasiniz
evet , çok mutluyum valla.Bu mutluluğun tarifi yok. opuyorumnanaktan Kızım olsun istiyodum. opuyorumnanaktan hihoyyyt :lepi:
canım sen kan testi yaptırr çıkartebrik ederim berrakada a.s. bizim eşim tarafı tezat şekilde kız istiyorlar(erkek tarafı genelde erkek ister ya) valla ben de kız istiyorum ama şu 2 aydır denemeler boşa çıkınca artık olsun da kız erkek farketmez modundayım :1rolleyes:
Ben kesinlikle üstüne gördüm şuanda 6 haftalık hamileyim.Tancredi'de üstüne görmüş galiba bana öyle geliyor.
berrakçım allah gönlüne göre verdi ayy ne güzell canım çooooook sevindiiim:CüvCüv:Teşekkür ederim canımmmm. opuyorumnanaktan
kizlar üstüne gördüyseniz idrar testi yapinda vrsa cikar dimi en kolay idrar testi
benim adet günüm sadece 1 gün geçti. bikaç gün geçsin de öyle bakayım diyorum bi de başım ağrıyo ya kırmızılar geliyo gibi :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?