Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

selam portii benden iyiylik sen nasilsinnnnnnn???:sm_cool:
sağol canım iyiyim çok şükür ben de.opuyorumnanaktan
Selam kızlarrrrrrrr.Büyük ihtimal kızımız oluyorrrrrrrrrrrrrrrrr.Çooooooooooooook mutluyummmmmmmmmmmmmmm. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Çok sevindim,süper...kızımız geliyor. Tekrar tebrikler opuyorumnanaktan Şeniz

Hamilelerimizden ilk cinsiyetini öğrenen de sensin bu arada :hooray:

evet , çok mutluyum valla.Bu mutluluğun tarifi yok. opuyorumnanaktan Kızım olsun istiyodum. opuyorumnanaktan hihoyyyt :lepi:

aslında benim kanamam da yaklaşık 5 gün sürdü sırnaşık şey ama kanama biraz garipti ya böyle pembe pembe sürekli akıntı şeklinde.. senin nasılsı kelebek?

Ayyy çok heyecanlandım benimde çok garipti bazen pambe bazen koyu ama kişiden kişiye değişir bu. İnşallah canım yaaa adetimin günü test yaptım ve çoookk silik 2. cizgi çıktı. İlk defamı ara kanaman oluyor benim oluyordu ama gün geçtikçe çoğalıyordu ilk defa kesilmişti. Özellikle pambe olur diyorlar.

kizlar siz üstüne görmüs olmayasiniz

evet , çok mutluyum valla.Bu mutluluğun tarifi yok. opuyorumnanaktan Kızım olsun istiyodum. opuyorumnanaktan hihoyyyt :lepi:

tebrik ederim berrakada a.s. bizim eşim tarafı tezat şekilde kız istiyorlar(erkek tarafı genelde erkek ister ya) valla ben de kız istiyorum ama şu 2 aydır denemeler boşa çıkınca artık olsun da kız erkek farketmez modundayım :1rolleyes:

Ben kesinlikle üstüne gördüm şuanda 6 haftalık hamileyim.Tancredi'de üstüne görmüş galiba bana öyle geliyor.

ayy kızlar heyecanlandırmayın beni yaa bilmiyorumkismile ben geçen ay da böyle ara kanamam oldu ama bu ayki biraz farklı o zaman böyle pembe değildi. Bi de progestan kullanıyorum doktor ara kanama yaşayabilirsin demişti..
bakalım kısmet arkadaşlar inşallah dediğiniz gibidir :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…