Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

selam hosgelmissin aramizaa.canim adet olacagin tarihi vereceksin listeye onu yaziyoruz yavas yavas cözersin sende:)

slm kızlar nasılsınız bu hafta pek giremedim özledim sizi işler yoğun haftaya ne olucak onuda bilmiyorum öptüm hepinizi

sevgili skorpion ve portik mmmmm sat 8 şubat olduğuna göre yine martında 8 i olur ama olmasıın lütfeeeennn:):) insan regl olunca üzülür mü???resmen üzülüyorummm..akannehir

selam kıslar
ben az önce test yaptım ama diğer yaptıklarım gibi değildi yani ucunda kapaklı olanlardanmış bende idrarı yaptıkdan sonra kapağı hemen kapatmadım sonra okudum bi kaç dk sonra kapattım ve şimdi sadece t bölgesinde hamilelği gösteren bölgede pembelik oluştu
ayy okurken bile ellerim titriyoo ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

hadi bismillah testin belirtisi pembelik oluşmasımıymışş

bugunde pek kimse ugramamis nerde bu kizlarr yaa.kimse gelmiyo artik 2.sayfaya düsmüsüz valla (
Sende olmasan bizi kurtaran olmayacak valla.pazartesiden itibaren böyle olmaz diye düşünüyorum.
sevgili skorpion ve portik mmmmm sat 8 şubat olduğuna göre yine martında 8 i olur ama olmasıın lütfeeeennn:):) insan regl olunca üzülür mü???resmen üzülüyorummm..akannehir
Sat 8 şubatsa,29 günde bir oluyorsan evet 8mart günün oluyor.Regl olunca üzülmek ne demek,biz kahroluyoruz mafoldumben
Sen ne kadardır istiyorsun bebek?
kıs ucu kapaklıda neyin nesiymiş bilmiyorumkismile bak heyecanlandım şimdi delikafadulden
Koş 2 dk şu bildiğimiz testlerden alıver
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…