- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #5.561
genelde günün gecermi?
Aramıza Hoşgeldin tatlım a.s.
Tarihini ver hemen ekliyim.Geçmiş olsun kötü bi tecrübe yaşamışsın.
Hayırlısıyla inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalırsın.Vücudun biraz dinlendikten sonra sana cevap verecektir merak etme.Aramıza yeni katılanların büyüüük bir çoğunluğu hamile kaldı,inşallah sen de onlardan biri olursun
hoşbulduk:))
oldukça kötü bi tecrübeydii..mafoldumben.teşekkürler cnm....ama ben bişi anlamadım; tarihini ver ekliyim demişsin,ne tariihi vericeem:)))çömezim ya anlamıyorum..bilmiyorumkismile
Aramıza Hoşgeldin tatlım a.s.
Tarihini ver hemen ekliyim.Geçmiş olsun kötü bi tecrübe yaşamışsın.
Hayırlısıyla inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalırsın.Vücudun biraz dinlendikten sonra sana cevap verecektir merak etme.Aramıza yeni katılanların büyüüük bir çoğunluğu hamile kaldı,inşallah sen de onlardan biri olursun
hoşbulduk:))
oldukça kötü bi tecrübeydii..mafoldumben.teşekkürler cnm....ama ben bişi anlamadım; tarihini ver ekliyim demişsin,ne tariihi vericeem:)))çömezim ya anlamıyorum..bilmiyorumkismile
slm portakalaım napıon cnm görüşemedik ya özledim valla?keyifler nasıl cnmmm
hadi bismillah testin belirtisi pembelik oluşmasımıymışşselam kıslar
ben az önce test yaptım ama diğer yaptıklarım gibi değildi yani ucunda kapaklı olanlardanmış bende idrarı yaptıkdan sonra kapağı hemen kapatmadım sonra okudum bi kaç dk sonra kapattım ve şimdi sadece t bölgesinde hamilelği gösteren bölgede pembelik oluştu
ayy okurken bile ellerim titriyoo ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Sende olmasan bizi kurtaran olmayacak valla.pazartesiden itibaren böyle olmaz diye düşünüyorum.bugunde pek kimse ugramamis nerde bu kizlarr yaa.kimse gelmiyo artik 2.sayfaya düsmüsüz valla(
Sat 8 şubatsa,29 günde bir oluyorsan evet 8mart günün oluyor.Regl olunca üzülmek ne demek,biz kahroluyoruz mafoldumbensevgili skorpion ve portik mmmmm sat 8 şubat olduğuna göre yine martında 8 i olur ama olmasıın lütfeeeennn:):) insan regl olunca üzülür mü???resmen üzülüyorummm..akannehir
kıs ucu kapaklıda neyin nesiymiş bilmiyorumkismile bak heyecanlandım şimdi delikafaduldenselam kıslar
ben az önce test yaptım ama diğer yaptıklarım gibi değildi yani ucunda kapaklı olanlardanmış bende idrarı yaptıkdan sonra kapağı hemen kapatmadım sonra okudum bi kaç dk sonra kapattım ve şimdi sadece t bölgesinde hamilelği gösteren bölgede pembelik oluştu
ayy okurken bile ellerim titriyoo ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
günaydın kızlar
nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?