- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #5.581
iyiyim fıstıklar siz nasılsınız?
iyiyim canım evet karşılaşamadık burda ama kalbimden hep geçiyosunuz buna inan tatlımm benim belirtim yoktu aslında hatta pazar günü yüzümde sivilcem karnımda ağrı bile başlamıştı senlede konuşmuştuk olucam adet diye perşembe test alıp deneyim dedim eczanenin önünden geçerken bişey beni dürttü gir al diye sanki 2 kutu aldım test miratech diye markasıda eczacı kadın çok hassas ve adet olmadanda varsa çıkar dedi eve geldim yarım saatlik idrarla yaptım ikinci çizgi silik belirdi 1 saat sonra inanamadım tekrar yaptım yine ikinci çizgi çıktı hatta dün başka marka alıp tekrar yaptım inanmak zor oldu ama yine ikinci çizgi erken göllenme sanırım adetim gelmeden çıktığına göreBen iyiyim canım sen nasılsın?
Konuşamadık hiç,anlat bakalım ne belirtiler yaşıyorsun şuan günün gelmedi henüz?
Eşine nasıl söyledin?
Çalışmalar ne sıklıkla olmuştu?
benim kan testi yaptırmama gerek varmı ben 2 hafta sonra direk doktora gidiyim diyorumbilmiyorumkismileben kan testimi aldıktan bir hafta sonra gitmiştim canım zaten o zamanda sadece keseyi görmüştük bir hafta sonra yeniden çağırmıştı kalp sesini dinlemek için...portim belki havadandır hı?kapalı ya bu ara insanın ruh durumunuda etkiliyo
hoşgeldin gel topicimiz çok uğurlu sende hamiş kalırsınbende bebek istiyoruuuuuuuummmm
benim kan testi yaptırmama gerek varmı ben 2 hafta sonra direk doktora gidiyim diyorumbilmiyorumkismile
bendede kusma yok ama çok hafif bi bulanıyo duruyo sadece yemek yerken daha yeni başlıyo belirtilerim galiba iğrenmek çok kötü ben düşükteki hamileliğimde deterjan şampuan sabun parfüm hepsine iğrenmiştimmbenim başta hiç bulantım olmuyodu ama sekizinci haftadan sonra birden başladı...tavuktan ve patatesten iğreniyorum artık yazarken bile isimlerini miğdem bulanıyo
topic açıp sorıyım kızlara belki bilgisi olan vardır kedi köpek bande biliyorum ama bu konuda bilgim yokkkedi köpek tehlikeli diye biliyorum ama bu konuda hiç bilgim yok
Aramıza hoşgeldin.bende bebek istiyoruuuuuuuummmm
ya evde papağanım var küçük ama kanat çıroarken tüyleri uçuşuyo zarar verirmi solursam acaba bilginiz varmı bu kanuda
kıyamam canım yaa...ben çıkıyorum kızlar dersaneye gidicem öpüyorum
hımm sakıncalımı onu göndermem lazım biyere yada salona koyayım orda kalsınAramıza hoşgeldin.
Sen ne kadar zamandır istiyorsun?
Regl tarihini de verebilirsin.
Ben sakıncalı diye biliyorum.
görüşürüz canım kendine iyi bakkkıyamam canım yaa...ben çıkıyorum kızlar dersaneye gidicem öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?