Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Ben iyiyim canım sen nasılsın?
Konuşamadık hiç,anlat bakalım ne belirtiler yaşıyorsun şuan günün gelmedi henüz?
Eşine nasıl söyledin?
Çalışmalar ne sıklıkla olmuştu?
iyiyim canım evet karşılaşamadık burda ama kalbimden hep geçiyosunuz buna inan tatlımm benim belirtim yoktu aslında hatta pazar günü yüzümde sivilcem karnımda ağrı bile başlamıştı senlede konuşmuştuk olucam adet diye perşembe test alıp deneyim dedim eczanenin önünden geçerken bişey beni dürttü gir al diye sanki 2 kutu aldım test miratech diye markasıda eczacı kadın çok hassas ve adet olmadanda varsa çıkar dedi eve geldim yarım saatlik idrarla yaptım ikinci çizgi silik belirdi 1 saat sonra inanamadım tekrar yaptım yine ikinci çizgi çıktı hatta dün başka marka alıp tekrar yaptım inanmak zor oldu ama yine ikinci çizgi erken göllenme sanırım adetim gelmeden çıktığına göre çalışmamda adetim bitti günaşırı yaptık bu ay hiç aksatmadan hatta test yapmadan bir gün önce bile ilişkiye girmiştik şimdi girmiyorum doktora gidene kadarda girmem eşimi dayanamadım hemen cepten aradım söyledim oda şaşırdı şakayla karışık ohh be çakışmaktan kurtulduk dedi ben kızıyım diye klava:

ben kan testimi aldıktan bir hafta sonra gitmiştim canım zaten o zamanda sadece keseyi görmüştük bir hafta sonra yeniden çağırmıştı kalp sesini dinlemek için...portim belki havadandır hı?kapalı ya bu ara insanın ruh durumunuda etkiliyo

2 gündürde belimde ağrı var yemek yerkende çok hafif bulanmalarım başlıyo gögüslerimde sızı şişme olmadı öğrendiğim gün kandildi yasin okudum yanına başka dualarda tabiki hepinizin adını vererek dua ettim o gün edilen dualar kabul olurmuşş en kısa zamanda sizdende haber gelicek buna inanıyorum ayşende var galiba inş.test bozuk çıkmaz doğrudur gördüğü:Saruboceq:

benim kan testi yaptırmama gerek varmı ben 2 hafta sonra direk doktora gidiyim diyorumbilmiyorumkismile

benim başta hiç bulantım olmuyodu ama sekizinci haftadan sonra birden başladı...tavuktan ve patatesten iğreniyorum artık yazarken bile isimlerini miğdem bulanıyo

benim kan testi yaptırmama gerek varmı ben 2 hafta sonra direk doktora gidiyim diyorumbilmiyorumkismile

canım benim ilk önce idrar testinde çıkmadığı için yaptırmıştım sonra yükselip yükselmediğni görmek için yaptırdım ve doktoruma gösterdim oda haftaya gel demişti,ben biraz takıntılıyımdayaptır istersen

benim başta hiç bulantım olmuyodu ama sekizinci haftadan sonra birden başladı...tavuktan ve patatesten iğreniyorum artık yazarken bile isimlerini miğdem bulanıyo
bendede kusma yok ama çok hafif bi bulanıyo duruyo sadece yemek yerken daha yeni başlıyo belirtilerim galiba iğrenmek çok kötü ben düşükteki hamileliğimde deterjan şampuan sabun parfüm hepsine iğrenmiştimm

sezencim ne güzel daha fazla strese girmeden geldi bebeğin.Bundan sonrasında da Allah yardımcın olsun cnm.
Made olabilir zaten pek havayı gördüğümüz de yok işten güçten ama ruhum sıkıldı sanki.Nereye gitsem sıkılıyorum,ayy çok da gerginim biri bişey dese patlıcam valla

sezencim senin için

HAMİLELİKTE KUŞ BESLEMEK

Kuşlardan insanlara en fazla bulaşma olasılığı olan hastalık "Psittakozis" adı verilen bir enfeksiyondur.

Hemen hemen her kuş türü "Clamidya psittaci" adı verilen bir mikroorganizmanın neden olduğu bu hastalığın taşıyıcısı olabilmekle birlikte en sık papağanlardan bulaşır.

Bugüne kadar hamilelikte görülen psittakozis enfeksiyonu sayısı son derece azdır. Genelde grip benzeri (flu-like) bulgular verir.
Son dönemlerde hasta ya da ölü bir kuşla temas öyküsü olan bir hastada zaatürre bulguları saptandığında psittakozisten şüphelenilmelidir. Psittakozisin gebelikteki etkileri konusunda ise elde yeterli bilgi yoktur.

Son yıllarda güncellik kazanan "Kuş gribi (Bird Flu)" enfeksiyonun ise enfekte göçmen kuşlarının dışkıları ile tabiatta yaşayan kuşlara geçtiği ve ölümcül olabildiği belgelenmekle birlikte kuştan insana geçişler oldukça sınırlı sayıdadır. İnsandan insana geçiş ise henüz izlenmemiştir.

Tüm bu öneriler doğrultusunda; hamileliğiniz döneminde evinizdeki kuşu başka bir yere göndermenize gerek yok..

Alacağınız önlemler
Kafesin temizlenmesi sırasında eldiven kullanılması ve temizlik sonrası ellerin mutlaka yıkanması yeterlidir. Ayrıca kuş işe çok yakın temastan kaçınılması önerilmektedir.

(jinekolognet.com'dan alıntıdır)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…