Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Nerde bu kızlar.Ayseni çok merak ediyorum cööh dedi gitti.
diğerleri de yok hala.
miragenin işleri yoğun
gülün misafiri var pazartesiye kadar
zorxx uyuyordur :))
skorpi egeden ve ev işinden vakit bulamaz bu saatlerde girmeye
aysen ortada yok.
Berrak kocişiyle kahvaltı yapıyordur
made dersanede
sleepy pek sık giremiyor zaten

Diğer arkadaşlar pek sık girmedikleri için özel hayatlarını bilmediğimden tahminim yok bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

bende ayşeni çok merak ettim aslında

inşallah bu ay geçer.
düşünmesi bile kötü.zaman zaman ağrısı oluyor çok rahatsız edici olmasa da.
soğan kürüne başlamayı düşünüyorum bu akşam.
Kürlerden pek anlamam,aramda yoktur,kullanacağımı da hiç zannetmiyordum
Bakalım ne değişecek göreceğiz,anlatıldığı gibi mi?

onu bende geçen ay 4 gün içtim bıraktım daha doğrusu bi gün unuttum unutmamak gerekiyomuş ama bayağı akıntı oluyo 3 günden sonra başlıyo

Bir kaç kişiye sordum ama yinede eve gittiğimde uzmanların sitelerine göz atayım inceliyim ona göre hazırlar ve uygularım.
benim okuduğumda 2 bardak kaynar suya kahverengi soğanı kabuklu dört parçaya bölüp atıyosun soğan yumuşayana kadar pişirdim suyunu soğutup içtim tadıda pırasa gibi ben pırasa sevdiğim için bana kötü gelmedi

Ben severim soğanı tiksinmem.
her defasında yeniden mi yapıyoruz yoksa 1 haftalık mı hazırlıyoruz bak onu bilmiyorum,kimseye sormadım.

Ben severim soğanı tiksinmem.
her defasında yeniden mi yapıyoruz yoksa 1 haftalık mı hazırlıyoruz bak onu bilmiyorum,kimseye sormadım.
her seferinde yeni yapıyodum ben sabah akşam taze olsun diye ama sen çalışıyosun akşam eve gelince iki soğan yap 1 bardak akşam iç koy dolaba 1 bardakta sabah işe gitmeden iç öylede olur ama haftalık çok bayat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…