Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

slm kızlarrr nbrsinizz ay bende işyrerideyim eski işyerimde yani tazminatımı alamadımda hala bakayım dedim size buarada?

ya tatlım doktorun nosu yok yarın döncem zatiolmazsa pazartesi doktora giderim bu hafta üzüntülü şeyler yaşadım vucüt isyanmı etti acep

ya tatlım doktorun nosu yok yarın döncem zatiolmazsa pazartesi doktora giderim bu hafta üzüntülü şeyler yaşadım vucüt isyanmı etti acep
evet sen bişeye üzülmüştün anlatmadın kimseye içine attın tabi stres yaptın neyse şaka bi yana pazartesi doktora git canım nedenmiş öğrenn belki ilaçlar yan etki filan yaptıı

adana sıcak ama bulutlu canım bende iyi sayılırım lekelenme şeklinde kahverengi akıntım var wc ye gitikçe

ağrı yapıyo canım ya bazen yapamıyosun ilişkiye girdikçe benim sağ tarafımda ağrı yapıyo

Selam kızlar.bugün kocam geç gidiyo işe , o yüzden geç geldim nete.Nasılsınız.Sezencim , direk doktora git sen, doktora gittiğinde zaten kan testi ve idrar testi yapıy yüzden ayrıca kan testi yaptırmana gerek yok.Ben direk doktora gitmiştim. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…