Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ohhhhhhhhhh çıtır anne olucan iştekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaç yaşındasın cnm o kadar küçükmü gösteriyonn kadın kötü morarmıştır ama senin evli ve hamile olduğunu öğrenince:roflol:

ayyy ne güzell bende salı doktora gidicemm bakalım gözükücekmi ultrasonda

astarını almaya gelen kimm ya anlamadım bennn
Boşver anacım anlamayın,anlaması gereken kişi anlar zaten.Buradan hiç kimse lütfen üzerine alınmasın.Yanlış anlaşılmalar olduysa da özür dilerim.
:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy biz astar veremiyozz anacımm astar veren gelir birazdann kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol:

ya berrak senin ilk doktora gidişinde gözüktümü bebiş

Sanırım ben 6. haftada gördüm bebeği, ondan önce 3hafta 6 günlükken gitmiştim, sadece kan testlerini ve idrartestini yaptı doktor.2 hafta sonra gel dedi.Gözükmez şimdi dedi.6 haftalıkken gördük ilk. Kurufasulye gibi bişeydi. :)

anladım cnm ben salı gidicemde görürsün diyen var göremezsin diyen var bende kararsız kaldımm

merhaba hanımlar nasılsınızz
ben kendimi toparladım çok şkrr
bu ay çalışmalar başlıycam artık :hulya:

selam kızlar
dün çok kötüydüm
ev kirlendi diye biraz temzilik yapayım dedim bin pişman oldum akşam bel ve kasık ağrısından öldüm bide midem bulandı aklıma neler geldi bilseniz öyle kötü biyerdeyizki 100 km çevremizde nöbetçi bi kadın doğumcu bulamadık sabahı sabah ettim kabuslar gördüm 5.30 da kalktım gerçi uyudummu bilmiyorum ya neyse dra gittik aksi gibi oda ameliyattaymış bekledik neyse anlattım geç bakalım dedi
ama çok kızdı ben size ev işi yapmayın demedimmi diye ki benim riskli gebelik
ilk anda bebeğin kalbini duyamadım ölüyorum sandım ama çok şükür gayet ii doktorda rahatlıyım diye bi süre dinletti sonra usg de yaklaştırdı herşeyini gösterdi göbek kordonunu ellerini ayaklarını meleğim sırt üstü yatmış popsunu yukarı atıyordu
dr bile maşallah yerinde durmuyor dedi zorla ölçtü ense kalınlığını 1.1 mm çok güzel dedi
sonra 4 boyutluda gösterdi meleğimi çok güzeldi ya sol elini yüzünü kapamış duryordu
cinsiyet tahmini istedim ben tahminlerimi söylemiyorum dedi rica ettim ben istiyorum ama dedi bi bakayım dedi ve bacak arasındaki parıltıyı gösterdi % 70 80 erkek dedi
oğlum olacak yanılmışım ben kız hissediyordum aman sağlıklı olsunda başka bişey istemem
kan verdik haftaya çıkacak inş

slm kızlarrr aysen portakal gülcüm sezencim sevecen portakalım nbrsizni kızlarrrrrrrrrrrr

zorr iyiyiz canım sağol sen nasılsınnn buraya ne zaman girsemm
seni portakalı ayşeni gülü sezeni mirage yi görüyorumm başak topiğide gitmiyorumm açıkcası
hamile kaldığımda bile gitmedim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…