- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #6.141
bizimkisinde spermde sorun yok biliyoo internette araştırıyo çaktırmadan ona göre konuşuyo bana az malın gözü değil yani lafa gelincede safa yatıyo:lepi:
Bu arada mevlüte gitmiştik geçen gün annemle , herkes beni 18-19 yaşında zannetti, hamile olduğumu bile anlamadılar.Karnım pek çıkmadı,yani gündüzleri pek yok .Akşamları şişiyo. Birde dün akrabalardan birine gittik, misafirleri vardı onunda.Kadın oğluna kız arıyomuş.Beni görünce konuyu açtı.Akrabamızda dedi o evli ve hamile. hahahhahahahah. Gülmekten öldüm. Küçük göstermek başa bela.
kaç yaşındasın cnm o kadar küçükmü gösteriyonn kadın kötü morarmıştır ama senin evli ve hamile olduğunu öğrenince:roflol:Bu arada mevlüte gitmiştik geçen gün annemle , herkes beni 18-19 yaşında zannetti, hamile olduğumu bile anlamadılar.Karnım pek çıkmadı,yani gündüzleri pek yok .Akşamları şişiyo. Birde dün akrabalardan birine gittik, misafirleri vardı onunda.Kadın oğluna kız arıyomuş.Beni görünce konuyu açtı.Akrabamızda dedi o evli ve hamile. hahahhahahahah. Gülmekten öldüm. Küçük göstermek başa bela.
ayyy ne güzell bende salı doktora gidicemm bakalım gözükücekmi ultrasondaYok kız ne geçmesi , azaldı ama tamamen geçmedi.16 haftayı da doldurdum ama hala devam ediyo. Bu arada kızımız pek oynak , ben 14. haftadan beri hissediyodum bebeği, erken diyolar ama cidden hissediyorum yani. Dün akşamda 10 dk hiç durmadan hareket etti ,5-6 tane de tekme attı. Oynak bi kızım olucak galiba.
Boşver anacım anlamayın,anlaması gereken kişi anlar zaten.Buradan hiç kimse lütfen üzerine alınmasın.Yanlış anlaşılmalar olduysa da özür dilerim.astarını almaya gelen kimm ya anlamadım bennn
:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy biz astar veremiyozz anacımm astar veren gelir birazdann kaydirigubbakcemile3
kaç yaşındasın cnm o kadar küçükmü gösteriyonn kadın kötü morarmıştır ama senin evli ve hamile olduğunu öğrenince:roflol:
ya berrak senin ilk doktora gidişinde gözüktümü bebiş26 yaşımdayım.Hep küçük gösteriyodum zaten.Hele makyaj yapmasam daha da küçülürüm. :)
26 yaşımdayım.Hep küçük gösteriyodum zaten.Hele makyaj yapmasam daha da küçülürüm. :)
ya berrak senin ilk doktora gidişinde gözüktümü bebiş
anladım cnm ben salı gidicemde görürsün diyen var göremezsin diyen var bende kararsız kaldımmSanırım ben 6. haftada gördüm bebeği, ondan önce 3hafta 6 günlükken gitmiştim, sadece kan testlerini ve idrartestini yaptı doktor.2 hafta sonra gel dedi.Gözükmez şimdi dedi.6 haftalıkken gördük ilk. Kurufasulye gibi bişeydi. :)
anladım cnm ben salı gidicemde görürsün diyen var göremezsin diyen var bende kararsız kaldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?