Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

arkadaşlar ben 5 senelik evliyim ve 1 senedir korunmuyoruz
inanın bu kadar uzayacağını tahmin edemezdim ama oluyor işte bizizm elimizde değil
keşke uzun süre korunmasaydım
kendimizi hazır hissetmedik ama keşke fayda etmiyor

potakal suyu son ilişki dün akşamdı cnm eşime aman sakın bana dokunma demişim sana dokunmadan nasıl olucak bu iş dedi kırıldı biraz bana ama elimde degil kasıklarım hatta bacaklarım bile agrıy o hele gögüslerim ooo geci yani südyen bile takmıyorum bi kaç gündür . Sabah evet banyo yaptım çok ii geldi

evet cnm çok can sıkıcı oluyo ama benimde hamile kalmam 1 yılı buldu oda geldi gibi gitti işte dikkat et gene sen ben nasıl olsa olmuyo diye o ay kendimi çok yormuştum perdeyi taktım bide atladım yüksekten olan oldu işte

geçmiş olsun tatlım
yinede hamile kalmışsın biraz üzülmüssün ama hiç olmayıncada insan geriliyo
tedavi görerekmi yoksa kendiliğindenmi

oğlumda hemen o ay kaldım ama 20 li yaşlardaydım bunun etkisi büyük tabi düşüktede korunmasız 1 yıllık ilişki sonrasında kendiliğimden kaldım bu ayda tedavi görüyorum bakalım hayırlısı

kaç yumurtan vardı senin çogul gebelik için birden fazla yumrta olması gerekli dimi
bilmiyorumki hiç sormadım yumurta kontrolüde yaptırmadım daha önce 2 ay önce kürtaj oldum karnımda ölmüştü 2 kese gözüktü ama doktor toparlanabilir dedi haftaya salı kontrolde anlaşılıcakmışş ama banada gösterdi 2 kese varr

kızlar biraz hoppala olucak ama eşiniz sperm testi yaptırdımı
benim eşim yaptırdı
ml 29 milyon
ürolog normal demiş ve E vitamini gibi takviye vermiş
alt sınır 20 milyon

slm kızlar misafirim vardı akşamada misafirim var giremiycem..
sezencim çok sevindim cnm ya ben bile şok oldum ikiz deyince sağlıklaa inşallah ay ne güsel ya varmıydı ikiz ailenizde?

buarada gülcüm bende eğer hakkım geçtiyse helal olsun.tabiki senin fikrin eğer böyle atıcağını düşünüyorsan kafandan umarım başarılı olursun atma konusunda..güzel haberlerle görüşürüz inşallah.

yoktu cnmm ama bende şoktayım valla ama doktor toparlanabilir dedi haftaya salı net anlaşılır şu an o kadar küçüklerki kaç haftalık olduğu bile ölçülmedi makinede ama 2 kese var banada gösterdii ceviz büyüklüğündeydii

ay işte oldumu oluyo demek olsun ohhh biekerede iki bebek ee diyodun ya kocam gerine gerine dolanıyo diye adam haklı anacım vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay sorma adamın varmış bi bildiğii ha ha kaydirigubbakcemile3ama duyunca oda şok olduu

hemen söledinmi kızz kaydirigubbakcemile3 ben evde test yapmıştım güya doktora gidip keseyi görmeden eşime bile sölemicektim heveslenmesin diye wc den bi çıktım aglayarak telefon açtım hamileyimmmm diye boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…