- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #6.821
sendemi hamilesin cnmm doktordaykende aradı kaç kere ne oldu diye meraktaydı odahemen söledinmi kızz kaydirigubbakcemile3 ben evde test yapmıştım güya doktora gidip keseyi görmeden eşime bile sölemicektim heveslenmesin diye wc den bi çıktım aglayarak telefon açtım hamileyimmmm diye boshayallersmile
sendemi hamilesin cnmm doktordaykende aradı kaç kere ne oldu diye meraktaydı oda
canım ben 3 ay önce 7 haftalık bebişim karnımda öldüü 2 kere adet oldum arada bu ayda hamiş oldum tez zamanda inş. allahım sizede nasip etsinnpeki kaçıncı ayda oldu
ayrıca tebrik ederim
darısı hepimizin başına
yok degilim cnm ocakta düşük yaptım klomen kullandım bu ayy Allahmı söletti kızz sana her şeyden bişey çıkarır oldum bende kaydirigubbakcemile3[/QUOTEayy hadi inş..vardır bişeylerr
peki kaçıncı ayda oldu
ayrıca tebrik ederim
darısı hepimizin başına
sor canımm ne olucak benim hiç belirtim yoktu cnm halada yok hamile gibi değilimm bu sefer nedense daha önceki hamileliğimde tiksinme gögüslerde sızı kusma olmuştueren sezen senin adet öncesi belirtilerin neydi
sakıncası yoksa
çok merak ediyorum
benim reglime gün var
yok degilim cnm ocakta düşük yaptım klomen kullandım bu ayy Allahmı söletti kızz sana her şeyden bişey çıkarır oldum bende kaydirigubbakcemile3[/QUOTEayy hadi inş..vardır bişeylerr
işallah hamişlerin duaları kabul olurmuş dua ederkenn bizlerede et cnm
görüşürüz cnm kolay gelsin sanaakızlar ben kaçtım inşallah bundan sonrada çifter çifter bebek haberleri alırız inşallahhhhh
kızlar ben kaçtım inşallah bundan sonrada çifter çifter bebek haberleri alırız inşallahhhhh
kızlar ben kaçtım inşallah bundan sonrada çifter çifter bebek haberleri alırız inşallahhhhh
ay zorxx ne güldüm ya adam hakikaten boşuna gerine gerine dolaşmıyormuş :roflol:
Eve giderken sen ona bi çiçek alsaydın kıss sezen,bu durumda kocanı tebrik etmek lazım.
varmıştı sülalerinizde ikizleri olan?
evet bende çok güldüm zorxxun lafına canım benim ya aklınada geldii sülalede yokk cnmm ama salıya kadar kesin demiycem bazen plesantayıda kese gibi görüyolarr mışşay zorxx ne güldüm ya adam hakikaten boşuna gerine gerine dolaşmıyormuş :roflol:
Eve giderken sen ona bi çiçek alsaydın kıss sezen,bu durumda kocanı tebrik etmek lazım.
varmıştı sülalerinizde ikizleri olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?