Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

benim bebek halayi kurmak gibi bir lüksüm yok kızlar her kucagında bebyi olan bir bayanı görünce üzülüyorum karnı burnunda bir bayan görünce içim kan aglıyor am olmadı kısmet degilmiş demekten başka birşey yok muş

evet bende çok güldüm zorxxun lafına canım benim ya aklınada geldii sülalede yokk cnmm ama salıya kadar kesin demiycem bazen plesantayıda kese gibi görüyolarr mışş

Hayırlısı neyse o olsun canım.Allah sağlık versin
nasılsınız kızlar _? herkese iyi akşamlar bu arada
selam hoşgeldin,sana da iyi akşamlar opuyorumnanaktanNasılsın bakalım?
karamsarlık değil sadece merak ettiğim şeyleri sordum
sıkıcı oldu sanırım

Sıkıcı ne demek canım,istediğin herşeyi sorabilirsin burada.Hepimizin merak ettikleri,bilmek istedikleri var ve bir birimizin yaşadıklarından tecrübelerinden bizde bir şeyler öğreniyoruz

adet tarihimimi yazıcaksın yoksa bi kaç gün sonrasınımı nasıl oluyo hemen belli olmaz ki sempatiksalakcinni

canım adet olmayı beklediğimiz tarihleri yazıyoruz listeye.
O tarihte ya adetimiz geliyor ya da bebeklerimiz
Oradan kimin günü gelmiş,kimin günü geçmiş diye takip ediyoruz.
O bakıma yani.

canım ben 23 yasındayım temmuz 5 te evlendim aslen adanalıyım mersine gelin geldim çünkü eşim burda polis bende işletme mezunuyum urfada okudum özel bi bankada gise personeliydim çıktım evlenince mersine gelme durumum oldugundan dolayı 8 aydır ev hanımıyım şimdi üstten devam ediyom aöften işletmeyi esim gibi bende polis olucam inşallah tabi bu arada düşük yaptım hazır simdilik evdeyken bebişimiş olsun istedik ama düşükten sonra tık yokk eylülde yaptım düşügüde seyat ettim ondan oldu canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…