- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #6.861
Mart Listemiz
qusel ______________ 1 Mart
cicvir41____________ 5 Mart
askmelegi__________7 Mart
Ayten35__________10 Mart
dilemma__________12 Mart
zorxx_____________12 Mart
skorpion74 _______14 Mart
yelizipucu_________14 Mart
melike_ecesuu_____15 Mart
leloss_____________15 Mart
d_kupcu__________19 Mart
umutlubirben______21 Mart
portakal_suyu _____21 Mart
kardelen_cicegi____22 Mart
anka1297_________23 Mart
Tancredi__________27 Mart
hb canım sende hoşgeldin nasılsın datlummmma.s.
porticim naber tatlım varmı yeni haberler şekercim...
e ben yokum keleee 15 martttt yani 12 subatta oldummm
ooo süper tatlım ikizmi oğluda vardı dime ay çokk güzel...darısı bekleyen tüm herkese olsun canım,ben diğer tarafa kaçtım görüşürüz...
bilmiyorumkismile gı ben günlerdir bas bas bağırıyorum tarihlerinizi verin diye :))
Ekliyorum hemen sen virmemişsin dimek bacım
ben dün yazdımda kimse yoktu heralde canım tesekkürler bebişşşşşa.s.
canım ben 23 yasındayım temmuz 5 te evlendim aslen adanalıyım mersine gelin geldim çünkü eşim burda polis bende işletme mezunuyum urfada okudum özel bi bankada gise personeliydim çıktım evlenince mersine gelme durumum oldugundan dolayı 8 aydır ev hanımıyım şimdi üstten devam ediyom aöften işletmeyi esim gibi bende polis olucam inşallah tabi bu arada düşük yaptım hazır simdilik evdeyken bebişimiş olsun istedik ama düşükten sonra tık yokk eylülde yaptım düşügüde seyat ettim ondan oldu canımmmm
Ne demek rica ederim cnm,görevimiz :))
İnşallah sana da uğur getirir listemiz.
barut fıçısı gibiyim ben yaaa mafoldumben herşeye çok aşırı tepki veriyorum oğlum masaya kolayı döktü masa örtü yer sandalye heryer kola oldu sinirlendim bagırdım avazım çıktı gibi bi şaplakta kıçına attım agladı sonradan üzülüyorum ama o an tepkim büyük oldu işte üstünü degişti benim odama girdi çorap çetik getirdi yanıma koydu gitti ıslak yere bastım diye çıkarmıştım offf mafoldumben ben ona kızdım poposuna şaplak attım o anasına kıyamadı çorap getirdi :gitme:
ayy canım kıyamam yaaa yapma canım sendee kıyma onaaaa bak biz ne cekiyozzzzzsenağlama
ayy canım kıyamam yaaa yapma canım sendee kıyma onaaaa bak biz ne cekiyozzzzzsenağlama aman canım sende yanlış anlama sakın yorum yaptım yaaa sen bizimle paylaşmıssın ya bugün duygusallıgım üstümde yani bende okuyunca bişiler yazdım
geldi şimdi yanıma özür dilerim bilerek olmadı dedi aglayarak öpüştük barıştık ama başıma feci bi agrı saplandı sitresliyim bu günlerde ama onun suçu degil tabi buu mafoldumben bambaşka bi çocuk oğlum okuldan alıyorum son zamanlarda çantasını bile bana taşıtmıyo niçin yoruluyosun bak verdidimde işte diyo halbuki düşük yaptıgımdan yine aynı olur diye korkuyo
olurmu hiç yanlış anlamam haklısın hata yaptım bunun farkındayım
barut fıçısı gibiyim ben yaaa mafoldumben herşeye çok aşırı tepki veriyorum oğlum masaya kolayı döktü masa örtü yer sandalye heryer kola oldu sinirlendim bagırdım avazım çıktı gibi bi şaplakta kıçına attım agladı sonradan üzülüyorum ama o an tepkim büyük oldu işte üstünü degişti benim odama girdi çorap çetik getirdi yanıma koydu gitti ıslak yere bastım diye çıkarmıştım offf mafoldumben ben ona kızdım poposuna şaplak attım o anasına kıyamadı çorap getirdi :gitme:
Canım benim inşallah Allah gönlüne göre verir.
Hem iş hem bebiş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?