Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Mart listemiz.
Listede adı olmayan varsa ya da tarihinde yanlışlık olan bildirirse sevinirim

Son düzenleme:
hb canım sende hoşgeldin nasılsın datlummmma.s.

sağol canım iyiyim çok şükür bende

porticim naber tatlım varmı yeni haberler şekercim...

Hoşgeldin cnm,Yeni haber var,listemize bir kaç gün önce katılan bir arkadaşımızın (hayal1403 )hamile olduğunu öğrendik bu sabah opuyorumnanaktan
sanırım sezenin de ikizleri olabilirmiş,çift kese görünmüş bugün.
Mirage de rahim filmi çektirmişti,onunda temiz çıkmış,bir sorun yok yani.
şimdililk aklıma gelenler bunlar canım :1hug:

ooo süper tatlım ikizmi oğluda vardı dime ay çokk güzel...darısı bekleyen tüm herkese olsun canım,ben diğer tarafa kaçtım görüşürüz...

Canım benim inşallah Allah gönlüne göre verir.
Hem iş hem bebiş :))

barut fıçısı gibiyim ben yaaa mafoldumben herşeye çok aşırı tepki veriyorum oğlum masaya kolayı döktü masa örtü yer sandalye heryer kola oldu sinirlendim bagırdım avazım çıktı gibi bi şaplakta kıçına attım agladı sonradan üzülüyorum ama o an tepkim büyük oldu işte üstünü degişti benim odama girdi çorap çetik getirdi yanıma koydu gitti ıslak yere bastım diye çıkarmıştım offf mafoldumben ben ona kızdım poposuna şaplak attım o anasına kıyamadı çorap getirdi :gitme:

ayy canım kıyamam yaaa yapma canım sendee kıyma onaaaa bak biz ne cekiyozzzzzsenağlama aman canım sende yanlış anlama sakın yorum yaptım yaaa sen bizimle paylaşmıssın ya bugün duygusallıgım üstümde yani bende okuyunca bişiler yazdım

Son düzenleme:
ayy canım kıyamam yaaa yapma canım sendee kıyma onaaaa bak biz ne cekiyozzzzzsenağlama

geldi şimdi yanıma özür dilerim bilerek olmadı dedi aglayarak öpüştük barıştık ama başıma feci bi agrı saplandı sitresliyim bu günlerde ama onun suçu degil tabi buu mafoldumben bambaşka bi çocuk oğlum okuldan alıyorum son zamanlarda çantasını bile bana taşıtmıyo niçin yoruluyosun bak verdidimde işte diyo halbuki düşük yaptıgımdan yine aynı olur diye korkuyo

olurmu hiç yanlış anlamam haklısın hata yaptım bunun farkındayım

hımm çok gecmiş olsun canım yaa adetmi olucanki yada migrenmi var benim kociş geldi görevden yemek hazırlıyom geliyom canım birazdannn ok rahat ol ya bende düşük yaptım temmuzda evlendim eylülde düşügüm oldu daha tık yok bende bugün hep agladım adetime 6 gün kaldı ya bakalım hayırlısı canım

olurmu hiç yanlış anlamam haklısın hata yaptım bunun farkındayım

olur ya canım sonucta stresliymişssin bende sonra cekindim acıkcası neyse tatlım üzme tatlı canını bende öleyim çok sinirliyim zaten esimde meslegi geregi sinirli napıcaz iki delüüü bilmiyommmkaydirigubbakcemile3

Ay yavrum ya kıyamam ben ona.
Üzülme sinirlerin yıpranmış olabilir,eminim sende isteyerek yapmıyorsun ama öfkeni kontrol etmelisin canım.Bebeğin olmasını çok istiyorsun.Anlıyorum ama o da senin yavrun,onun içinde ne kadar heyecanlandığını düşün.Bak sizlerin en azından birer tane yavrunuz var bağrınıza basacağınız, 2.lerin derdine düşüp onları incitmeyin,kıymetlerini bilin.
Hem ne kadar güzel evlat yetiştirmişsin bak çok merhametli bi oğlun var,o yaştaki her çocuk yapmaz onun yaptığını.
Lütfen kendini bu kadar sıkma stres yapma.Herşey olacağına varır,biraz rahatlamaya çalış cnm.

Son düzenleme:
selam portim naber canım nasılsın bakalım geçmişi okuyamadım henüz yeni girdim ne var ne yok değişiklik varmı
zor da yok gül de yokk
bende bugün anca gezdim valla eşim izinliydi :):)
eve girdim deli danalar gibi işlere giriştim biliyosun benim işim hç bitmez sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…