Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

aaa sezenin ikizmiymiş ayy bi taşda iki kuşş
ayy bizede o şans gelsee be yaaa kaydirigubbakcemile3

ayy güle ne olduuuu boshayallersmile girmeme kararı almışş sana neden kızmış gibi sankii :bbo: ayy bişi anlamadım anacımm kısaca özet geç bakayım CADIARZU

hoşbulduk canım altta sen gözükmüyodun anacımm
nasılsın bende iyiyim çok şkrr gezmekten belim ağrımış bi de giydim salak gibi topuklu çizmeleri belim koptu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canım altta sen gözükmüyodun anacımm
nasılsın bende iyiyim çok şkrr gezmekten belim ağrımış bi de giydim salak gibi topuklu çizmeleri belim koptu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

seni çılgın seniiiiiiii hadi bakalım gezdin döktün kurtlarını ozaman seninki izinlimiydi anacım benimki gündüzcü hep simdide kırgınlık war bende dei yattı valla ne yapsam bilmiyomkiiii dahada gripi yeni atlatmsıtık ateside var az bucukkkk kuzucumun keleeeee

Anacım hoş geldin yavru kuşum sabah beri nerelerdeydin cnm?

İnşallah bizimde bu sıkıntıların üstüne 2 kuşumuz olur :)) Ay çok isterim valla.

Gül hakkında yorum yapmayacağım,öyle uygun görmüş,kendini nasıl mutlu hissedecekse öyle yapsın,Allah gönlüne göre versin,yolu açık olsun...

ay evet canım döktüm kurtları ama kurtları dökerken paralarıda döktüm az buçuk sempatiksalakcinni
ay evet benimki bir haftadır daha yeni izin yaptı anacımm bi dahaki izin bakalım ne zmana olurr :gitme:
ay canım portakal suyu sık grip için toz ilaçlar var ondna yap atlatsın hemen yakalanmadan
bende biraazdan sıkıcam portkl suyu
ayy kısss portiiii nirdesinn sesin çıkmıyo bacımmm sengözlerimebaksanab

Temizlik hastası kuşum benim.
iyi bari değişiklik olmuştur gez gez iyidir.
Dün akşam bizde 23.30 dan sonra dışarıya çıktık.2ye kadar bi de gece hayatındaydım sabah da erkenden işe geldim,çok uykum var çook.

slm aysen nasılsın iyi geceler bu arada herkese ben geldima.s.a.s.a.s.

hoşbulduk canoo
aminnn inşlhhh ama ben bi taşda bi kuşuda çoktann razıyımm bi tane olsun yeterrr valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy iii mademm yapma bakayımm aklinialirimsmile
evt kendini nasıl ii hissediyosa öle yapsınn :ecrin_bebek:

anaaa portii gecelere akıyosun artıkkkkk bakayımmm :teytey::teytey:
ay kız benimde uykum var nazarmı ettin nedirrr gözüm yatağa aklım pc ye bakıyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…