- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #6.881
hoşbulduk canım altta sen gözükmüyodun anacımm
nasılsın bende iyiyim çok şkrr gezmekten belim ağrımış bi de giydim salak gibi topuklu çizmeleri belim koptu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aaa sezenin ikizmiymiş ayy bi taşda iki kuşş
ayy bizede o şans gelsee be yaaa kaydirigubbakcemile3
ayy güle ne olduuuu boshayallersmile girmeme kararı almışş sana neden kızmış gibi sankii :bbo: ayy bişi anlamadım anacımm kısaca özet geç bakayım CADIARZU
selam portim naber canım nasılsın bakalım geçmişi okuyamadım henüz yeni girdim ne var ne yok değişiklik varmı
zor da yok gül de yokk
bende bugün anca gezdim valla eşim izinliydi :):)
eve girdim deli danalar gibi işlere giriştim biliyosun benim işim hç bitmez sempatiksalakcinni
ay evet canım döktüm kurtları ama kurtları dökerken paralarıda döktüm az buçuk sempatiksalakcinni
ay evet benimki bir haftadır daha yeni izin yaptı anacımm bi dahaki izin bakalım ne zmana olurr :gitme:
ay canım portakal suyu sık grip için toz ilaçlar var ondna yap atlatsın hemen yakalanmadan
bende biraazdan sıkıcam portkl suyu
ayy kısss portiiii nirdesinn sesin çıkmıyo bacımmm sengözlerimebaksanab
Anacım hoş geldin yavru kuşum sabah beri nerelerdeydin cnm?
İnşallah bizimde bu sıkıntıların üstüne 2 kuşumuz olur :)) Ay çok isterim valla.
Gül hakkında yorum yapmayacağım,öyle uygun görmüş,kendini nasıl mutlu hissedecekse öyle yapsın,Allah gönlüne göre versin,yolu açık olsun...
Temizlik hastası kuşum benim.
iyi bari değişiklik olmuştur gez gez iyidir.
Dün akşam bizde 23.30 dan sonra dışarıya çıktık.2ye kadar bi de gece hayatındaydım sabah da erkenden işe geldim,çok uykum var çook.
sıka sıka suyumu çıkardınız be yeterin
sizin hiç acımanız yok mu ne içiyonuz beni :))
slm aysen nasılsın iyi geceler bu arada herkese ben geldima.s.a.s.a.s.
sıka sıka suyumu çıkardınız be yeterin
sizin hiç acımanız yok mu ne içiyonuz beni :))
selam canım hoşgeldin iyiyiz canım sen nasılsınn kaydirigubbakcemile5
tşk bende iyim canım nasıl gidiyor saglıgınız keyfiniz nasıl _?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?