Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

mardinde havalar güzel mardin gezilecek bir bir yer gelmeyei düşünürseniz sizleri evimde agırlamaktan gururu duyarım aysen

diyom limonla portakal suyu sıkayım diyom yok diyooooo

mardinde havalar güzel mardin gezilecek bir bir yer gelmeyei düşünürseniz sizleri evimde agırlamaktan gururu duyarım aysen

sağol canım düşünmen yeterr opuyorumnanaktan
bakalım kısmet artık mardin adıyaman urfa şu an düşündüğümüz yerler artık neresi olur bilmiyoruz nasip bayanssulusmile
mardin merkezdemisin sen bizim komşumuzda merkezde
bi kaç hafta öncede dayı oğlum mardin dargeçite asker gitti :gitme:

mardin merkezdayiz eski yapı taş evlerde yaşıyorum çok güzel burdaki evler ben çok beyendim eski yapı evleri

bu arada urfada da gezmeye gitmeyi düşünürseniz rehper polmay hazırım kızlar
ben burada sizlerle tanıştıgıma çok sevindim siz nerelisiniz

Bak şimdi yapılacak şey mi bu koca gün teker teker geldiniz kukumav kuşu gibi oturdum pc başında şimdi çıkacağım ne güzel toplandınız :gitme:

bu arada urfada da gezmeye gitmeyi düşünürseniz rehper polmay hazırım kızlar
ben burada sizlerle tanıştıgıma çok sevindim siz nerelisiniz

ben adanalıyım canıma z önce yazmıstım yine sormustun ama cıktın o ara heralde 23 yasındayım işletme mezunuyum özel bi bankada gise personeli olarak calıştım sonra evlenince cıktım mersine gelin geldim esim polis burda canımm bende mennun oldum urfayı çok iyi bilirim bende özellikle bahcelievleri emniyet cad. çok gezdikkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…