Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

tanıştıgımıza sevindim bebiş var mı_?

kızlar sizde tüp bebek yöntemini nerede yaptırmamızı tafsiye edersiniz sizden yardımçı olmanızı rica etsem mümkünse cevap verirseniz sevinirim inanın kafam çok karışık

kızlar sizde tüp bebek yöntemini nerede yaptırmamızı tafsiye edersiniz sizden yardımçı olmanızı rica etsem mümkünse cevap verirseniz sevinirim inanın kafam çok karışık

canım doğuya hiç gitmediğim için yani orda bi doktor hastane bilmiyorum malesef ama başak arkadaşlara soarbilirsin veya başka topiklerde var hastane tavsiyeri felan varr ordanda bakabilirsin buyrunnnnnnnnn

kızlar içimden bir ses sanki kiç anne olamayacagım gibi bir his var şuan çok karamsarım ne yapacagımı bilmiyorum tedaviye nereden başlamam gerek bilmiyorum

canım doğuya hiç gitmediğim için yani orda bi doktor hastane bilmiyorum malesef ama başak arkadaşlara soarbilirsin veya başka topiklerde var hastane tavsiyeri felan varr ordanda bakabilirsin buyrunnnnnnnnn

canım iyi doktor olsun varımı yogunumu satarım bir bebyim olsun diye canımı bile veririm yeterki bebyim olsun eşimden bir parça olsun :teselli:

doguyu bilirsiniz bebeyi olmayınca ya ayrılırlar yada kuma vardır anlayacagın ben eşimi çok seviyorum ve onu baba etmek mutlulugumuza mutluluk katmak istiyorum insanların bize kısır gözütle bakmasından bunaldım çekip gitmek istiyorum buralardan

ay canım kötü düşünceleri att rabbim nasip etmişse verecek inşlhhh sıkma canını boşa
nese kızlar bende kaçıyorum artıkk eşim kalk artık deyip duruyoo
yarın görüşmek üzeree opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…