Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

çok teşekürler kızlar beim halimden birtek sizler anlıyorsunuz allah hepinize hayırlı evlatlar versin inaşallah iyi geceler canım

neyse kızlar bende kactım esim rahatsız az biraz ilgilenem simdi bakmıyon bana derrrr uyandıda bebegemmmkaydirigubbakcemileŞeniz ii geceler sizeeeeeeeeeeeeeee

neyse kızlar müsadenizle yarın erkan kalkıp işe gitmem lazım eşim durmadan uyu yeter diyor uyku zamanım gelmiş malesef:ecrin_bebek::) herşey için çok tşk

hepinize çok tşk iyiyki burdasınız herkes kendisine iyi baksın sizden ricam uyumadan önce allaha dua edin hakkımızda hayırlısı neyse o olsun nurtopu gibi bebeyimiz olsun inşallahhhhhhhhh aminnnnnnnnnnn

Gül okudum yazdıklarını.Kararına saygılıyım ben de..Madem olumsuz anlamda etkilendiğini düşünüyosun......

İnşallah güzel haberler vermek vesilesiyle gelirsin canım:Saruboceq:

bu saatte muhtemelen kimse yoktur::)) HAYALl i tebrik ederim...inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırr....tabii EREN SEZEN ide tebrik ederim inşallah allah bebişlerinin yüzlerini görmeyide nasip eder....bugün bayaa güzel haberlerimiz var sevindirik oldum... AŞK MELEĞıMıZ de umarım en kısa zamanda güzel haberlerle aramıza döner...bende dün dr gittim kan testi yaptı...ama henüz kese falan yok kan testimde pozitif olunca kesin emin oldum bi kez daha mutlunduruk oldum en kısa zamanda listemizdeki herkes hamile kalır inşallah..hamile grubunda hep beraber toplanırız ne güzel olur....gerrçi ben pek toplantılara dahil olamıyorum ama....seviyorum sizi sevgiyle kalın öpüldünüz

GÜL SEN BENI BURAYA DAVET ETTIN CANIM. KESKE ÜZÜNTÜLERINE KENDINI BU KADAR KAPTIRMASYDIN. NEYSE HERSEY DILDIGINCE OLSUN CANIM.INSALLAH SENDE BIR GÜN O COK ISTEDIGIN BEBISINE KAVUSURSUN HAYIRLISIYLA CANIM.AKKIM GECMEDI AMA YINEDE HELAL OLSUN. GÜLE,GÜLE opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanvereliniortakolumunekankayizsmile

Hayirli olsun canim.ALLAH tamamina erdirsin. Anali babali olsun INSALLAH. opuyorumnanaktan

anacim ne kadarda döktürmüssünüz:)) oku oku zor bitirdim. eren sezen arkadasim iki kere tebrikler insallah ikiz oldugu kesinlesir bir daha ki kontrolünde:ecrin_bebek:. derindenizz senide tebrik ederim canim hayirli olsun bebeisin. mirage filminin temiz cikmasina sevindim tez zamanda bebeginde gelir insallah.hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktanyarin vakit bulursam gelmeye calisicam portiiii mucukk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…