Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Ya evet ben 10 da kalktım benim için erken bir saat.Kızlar 2 gün var ya adetime. Ben yarım saat önce test yaptım.Beş dakika içinde silik ikinci çizgi çıktı..İnanamıyorum hala ve konduramıyorum kendime.9 ay sonra yeniden çift çizgi çıktı.Ama doğru olmayabilir de.O yüzden ben bekleyenler arasında kalayım.Belki kan testi yaparım

anaaa ne güzel bi haber kısssss hadi hayırlısı olsun bakalımm hemen gidip kan versene ne duruyosun bacımmm :teytey::teytey::teytey:

ayy ciddi misin hadi bakalım en azından silik çizgiyi görmüşsün.5dk içinde çıktıysa hamile olma ihtimalin çok yüksek.Bence kan testi de yaptırma 2 gün daha bekle hergün 1 tane test yap :)) Günün geçerse ve 2.çizgi belirginleşirse kan testi yaptırırsın.Şimdi en azından içinde umut olacak beklemek daha kolay olacaktır.

Ay inanmıyorum ya 2gündür sabah sabah ne güzel haberlerle başlıyoruz,inşalalh mart ayı hep böyle geçer...

Kesinleşene kadar listede bekletiyorum zaten gününüz gelmeden silmiyorum.
Hayırlı haberlerle gel inşallah hep.
opuyorumnanaktan

ay valla canım haklısın bende görsem inanmam gibi geliyo
ama 5 dk içinde çıkmış kesin vardır canım iyi düşün iyi olsunn herşeyy :1hug:

günaydın dilemme günaydın deniz günaydın melike nasılsın bakayımm hoşgeldinizz hepiciğiniz opuyorumnanaktan

günaydın tatlım benim kociş hasta walla onla ilgileniyom şimdi göreve gidicek işte bende orucum dün buraya bi abla geldi ya oda oruc tutmus sonra hamiş oldugunu ögrenmiş bende tutam dedim allahım kabul eder inşallahhh:Saruboceq:

Sağol canım. Evet aslında önceki hamileliğimde kan testi yaptırmadım.Adetten üç gün sonra testte çıkmıştı belirgin olarak.İki üç gün sonra doktora gittiğimde keseyi görmüştüm.
O yüzden dediğin gibi de yapabilirim.kan testi yerine her sabah idrar testi.
Hayırlısı kızlar .İnşallah vardır bişeyler.Ve Allahım inşallah size de nasip eder en kısa zamanda ,hayırlısıyla

hayırlı ugurlu olsun canım atesini bi ölç bakalım yüksekmiiii

geçmiş olsun canım...allah kabul etsinn ayy valla bu gece rüyamda bende oruç tutuyodumm heee bilmiyorumkismile bendemi tutsam acaba bakayım bende başlayayım inşlhh

nese kıslar ben çıkıyorum temizliğe girişicem artık
ara ara uğrarım
portim sende ne yapıyon bacımm cevap mevap yazmıyonn nirdesinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…