Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

geçmiş olsun canım...allah kabul etsinn ayy valla bu gece rüyamda bende oruç tutuyodumm heee bilmiyorumkismile bendemi tutsam acaba bakayım bende başlayayım inşlhh

walla dün buraya biri gelmişti oda cocuk istemiş oruc tutum kızlar 7 gün sonra dua okudum ben ona borcluyum felan dedi bende çok sevindim zaten güniçinde bişi yemiyom öle sadece susadım okadar canım tut sende tatlımmm

allah kabul etsin canımm ama senin regline 5 gün yokmuydu kıss
bari regl olduktan sonra başlasaydında kesmeseydin hiçç
evt bende bi regl olayım ondan sonra başlayayım inşlhh

portikkk bende hamileyimm beni neden yazmıyonn sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Seni altın harflerle yazcam,siparişi verdim altınların gelmesini bekliyorum :)) sempatiksalakcinni
günaydın canım benimde safak 5 kaldı hayırsıı olsun inşallahhh:Saruboceq:
ay cnm seninde bişey kalmamış allahın izniyle güzel haberi verirsin inşallah.Heyecan dorukta
Bencede bekle sidik testiyle o kendini oyala bu 2 gün cnm.inşallah doğrudur dua edicem.
nese kıslar ben çıkıyorum temizliğe girişicem artık
ara ara uğrarım
portim sende ne yapıyon bacımm cevap mevap yazmıyonn nirdesinn
bacım kusura bakma geç cevap verebiliryorum

allah kabul etsin canımm ama senin regline 5 gün yokmuydu kıss
bari regl olduktan sonra başlasaydında kesmeseydin hiçç
evt bende bi regl olayım ondan sonra başlayayım inşlhh

saol canım kızlardaaa öle dedi belki hamişşindir niye tuttun dediiiii bilmiyomkiii

Canım o nasıl oluyo bilmiyorum.Ama vücut ısımın zaman zaman yükseldiğini hissediyorum.
Bende bir derece var ama,yarın ölçmek istesem yarın ölçmeliyim heralde demi.Yataktan kalkar kalmaz.

evet canım ben 27 güdür ölçüyodum şimdi yüksek yine çok sükür de kızlar hamiş olabilcegimni sölüyo böle gidersem fakat dün buraya bi arakads gelmişti 7 gün oruc tutmuş sonra ya müsaavir ya bari ya halık demiş hamiş olmuş bende etkilendim bende tutayım dedim ama simdide korkuttular gözümü ya hamişsen niye ttuttıun diolar yani çok zayıf biri degilim rabbim korusun napim ya bende strese girdim şimdi

inşallah canım suanda o güzel dualarınıza öle ihtiyacım var ki anlatamammm

slm yavrular anacım buneya topikte hamile patlaması oldu valla ikizler hamileler ohhhhhhhhhhhhhhh sefamız olsun........
denizcim kesinleşmiş hamilelğin çok sevindim cnm benim sağlıklı inşallahh.
kız dilemma aynı günü bekliyoduk şok oldummm resmen ve çok sevindim cnmmmmmmm..darısı başımızaaaaaa artık

ay ben bu cümleden sıkıldım artık darısı başımızaaa birdaha demiycemmsempatiksalakcinni:sinifsinif:

ay kızlar bende iyiym işte eşim bugün sperm testi vermeye gitti benimde günüme az kaldı ama umudum yok cnm sıkılıo kendi kendime konuşayım bariiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

tam yazıyordum kalkmak zorunda kaldım ne yazacağımı da unuttum iyi mi?

ee ne yapıyorsun zorxx bacım aa bu arada akşam rüyamda seninle ayseni gördüm şimdi aklıma geldi anlatayım.

En başında biz aysenle buluşup geliyorduk düğün olacak yere,seni daha tanımıyoruz derin düşüncelere dalmış bankda oturup sigara içen birini görüyoruz sonra tanıdığımız kadarıyla da diyoruz aysenle kesin bu zorxx deyip yanına geliyorduk ve sen çıkıyordun :))

Sonra hepimiz düğüne gidiyorduk ve sonrasında bir odada uyuyorduk.

nasıl ama? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…