- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #6.981
geçmiş olsun canım...allah kabul etsinn ayy valla bu gece rüyamda bende oruç tutuyodumm heee bilmiyorumkismile bendemi tutsam acaba bakayım bende başlayayım inşlhh
walla dün buraya biri gelmişti oda cocuk istemiş oruc tutum kızlar 7 gün sonra dua okudum ben ona borcluyum felan dedi bende çok sevindim zaten güniçinde bişi yemiyom öle sadece susadım okadar canım tut sende tatlımmm
Seni altın harflerle yazcam,siparişi verdim altınların gelmesini bekliyorum :)) sempatiksalakcinniportikkk bende hamileyimm beni neden yazmıyonn sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ay cnm seninde bişey kalmamış allahın izniyle güzel haberi verirsin inşallah.Heyecan doruktagünaydın canım benimde safak 5 kaldı hayırsıı olsun inşallahhh:Saruboceq:
Bencede bekle sidik testiyle o kendini oyala bu 2 gün cnm.inşallah doğrudur dua edicem.Sağol canım. Evet aslında önceki hamileliğimde kan testi yaptırmadım.Adetten üç gün sonra testte çıkmıştı belirgin olarak.İki üç gün sonra doktora gittiğimde keseyi görmüştüm.
O yüzden dediğin gibi de yapabilirim.kan testi yerine her sabah idrar testi.
Hayırlısı kızlar .İnşallah vardır bişeyler.Ve Allahım inşallah size de nasip eder en kısa zamanda ,hayırlısıyla
bacım kusura bakma geç cevap verebiliryorumnese kıslar ben çıkıyorum temizliğe girişicem artık
ara ara uğrarım
portim sende ne yapıyon bacımm cevap mevap yazmıyonn nirdesinn
allah kabul etsin canımm ama senin regline 5 gün yokmuydu kıss
bari regl olduktan sonra başlasaydında kesmeseydin hiçç
evt bende bi regl olayım ondan sonra başlayayım inşlhh
Canım o nasıl oluyo bilmiyorum.Ama vücut ısımın zaman zaman yükseldiğini hissediyorum.
Bende bir derece var ama,yarın ölçmek istesem yarın ölçmeliyim heralde demi.Yataktan kalkar kalmaz.
Seni altın harflerle yazcam,siparişi verdim altınların gelmesini bekliyorum :)) sempatiksalakcinni
ay cnm seninde bişey kalmamış allahın izniyle güzel haberi verirsin inşallah.Heyecan dorukta
Bencede bekle sidik testiyle o kendini oyala bu 2 gün cnm.inşallah doğrudur dua edicem.
bacım kusura bakma geç cevap verebiliryorum
aloha gençlerrrrrrrrrrrrrr
iyiyim bacım koşturuyorum sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?