Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ayy bacımm rüyaya bak ama kaydirigubbakcemile3
hayırlara çıksınn inşlhhh kaydirigubbakcemile5
zorr sen düğünü kaçırmışsın anacımmm
kıs yoksa zor hamile onamı yorsak nedir kaydirigubbakcemile3

ay kıs hayır olsun inşallah hayra yoralım hayır çıksın ezan okunuyo şuanda öle yorumluycam inşallah hamile kalıcaz ve çok sevinicez sonrada düğün gibi oynuycaz ohhhh

bende akşam bihterin bir kolyesi vardı behlülün verdiği bana bir kadın ondan satmaya çalışıyordu bide bir pantalon ardı ama akrep nalana olur yani o boyutta kadın al sana olur bu diokaydirigubbakcemile3

bende akşam bihterin bir kolyesi vardı behlülün verdiği bana bir kadın ondan satmaya çalışıyordu bide bir pantalon ardı ama akrep nalana olur yani o boyutta kadın al sana olur bu diokaydirigubbakcemile3

koptummm yaaaa :roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
rüyaya bakk normal rüya göremiyoz bizz anacımmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hakiketen ya rüyalarımız bile bi garip :))

seninkide komikmiş zorxx.

inşallah hayırlara çıkar rüyalarımız.zorxx sen hamile kalcan heralde şimdi ümitsizsin ya ondan bankda sigara içiyon sonra düğünde hamile olduğunu öğrenince seviniyon oynuyon.Kocacığında sana bu güzel haber için bi kolye alıyor :))

cnm arkadaşım benim bi rüya bukadar güzel yorumlanır ahh ahh keşke kalsakta bide yakın olsaydık bir kutlama yapardık vallaaa..kaydirigubbakcemile3

Bu ay olmasa bir dahaki aylara kalacağız canım,olacak yani Allahın izniyle.
Hem hiç olmadı hazirana kadar diyelim...
Hepimiz o ay aşılama yaptırırız temmuzdada msnden açarız kameraları açarız oyun havalarını karşılıklı göbek atarız :)))

evt cnm aynı ay yapalım bari aynı zamanda doğururuz artık ay kız atmazmıyız göbek ohh yandan yandan:dance: :dance:

tamam canım güle güle,sonuçlarda iyi çıkar Allahın izniyle.Bende çıkacağım birazdan,işlere bi döneyim artık :))
Akşam erken çıkıyorum müsayit olursanız görüşürüz.
Öpüyorum

ooo hanımlar sohbeti kaçırmışım ee ev işi okul derken benim oturmam bu saat oluyo yaptım kahvemide ohhh sefam olsun kaydirigubbakcemile3

Bu arada ben çok iyiyim, şükürler olsun.bir kaç saat sonra işten çıkmanın ve yarın izinli olmanın verdiği bir mutluluk var :)).sen de iyisin inşallah ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…