Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

ayy kızlaar bi günaydın dediöm sonra uymuşumkaydirigubbakcemile3 koltuğa uzanmıştım anında uyuya kalmışım......portik ve zor rüyalarınız bence hamile kalcaksınız onu görmüşünüz......hazirana kalmaz mayısa kadar hamiş olursunuz bencee..(inşallah umafrım temennim) bakın hergün güzel bi haber alıyoıruz...DıLEMMA cım tebrikler canim...silikte olsa görmüşün ya 2. çizgiyi hamilesindiralkisalkisalkis

bitti bacım bi çamaşır sercem şimdi o kaldıı kaydirigubbakcemile3
ayy deterjanlarla uğraşınca resmen rahatlıyom deşarj oluyorumm sempatiksalakcinni
sen napıyon egem napıyo bakalım

bizde iyiyiz ege oynayip duruyo arabasiyla geziyo evin icinde:)) uykun geldimi diyorum yokkk deyip duruyo simdide cola istiyomus essek kafali ne zararliysa onu isterkaydirigubbakcemile3

selam leloss nasilsin??henüz tanisma firsatimiz olmadi hosgeldin topigimize birkac gündür giremedim yada ben burdayken kimse yoktu o yüzden konusma firsatimiz olmadi

bizde iyiyiz ege oynayip duruyo arabasiyla geziyo evin icinde:)) uykun geldimi diyorum yokkk deyip duruyo simdide cola istiyomus essek kafali ne zararliysa onu isterkaydirigubbakcemile3

aa aramızda bebeği olanlarda mı var ne güzell...gebe kalma derdin yok:)kaç yaşında ege b ey?? çocuğun yanında kola içerseniz o da öğtrenir isterrkaydirigubbakcemile3 ağzının tadını bilio ege bey

ayy kıs çocuklar hep öyle yaa ne zararlıysa onu isterler yerlerr
ayy bizde haal öle değilmiyiz ne yemek zararlıysa onu yer içerizz bizde az eşşek kafalı değiliz o zaman kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selma kıslarr zorr gelmedinmi anacımm testi merak ettim
bende işleri bitirdim yemeğimide yaptım geldimm
skor naber canım :hulya:

aysencim ne kadar pratiksin maaşallah ohhh ne güzel bu saatte yemeğin bile hazıraklinialirimsmile bide bana bak daha bi asaat önce uyandım kahvaltımı bile yapmadım: zor eşim gelince yaparız testi yazmış en son tatlım..bence o kesin hamile yaaa o işii bitirmiş:ecrin_bebek:

ay gözüm balkonda acayip rüzgar var bende korkuyom benim çamaşrılığı aşağı doğru sarkıttım çabuk kurusunlar die çabuk kurycak die nevresim takımımdan olmayım bari kaydirigubbakcemile3

ayy evet herzamki gibi çok pratiğim süperwomen kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yemeğimi bile yedim cokacimcoook
kıs zor test yapmıycaktiki eşi test verdi sperm testi onun sonucunu almaya gitti şakkıdı
ay yoksa benmi bi yerrde kaçırdım delikafadulden

arkadaşım gelicekmiş kızlar ben çıkım bari...zaten siz beni istemiyosunuz anladım ben:sinifsinif: ben karşılıksızda olsa sizi seviyorum...guclubacismile.hamile olduğumuda sizin dışınızda kimse bilmiyoo....o yüzden arkadaşım gelmeden ben kaçiiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…