- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #7.041
aa aramızda bebeği olanlarda mı var ne güzell...gebe kalma derdin yok:)kaç yaşında ege b ey?? çocuğun yanında kola içerseniz o da öğtrenir isterrkaydirigubbakcemile3 ağzının tadını bilio ege bey
arkadaşım gelicekmiş kızlar ben çıkım bari...zaten siz beni istemiyosunuz anladım ben:sinifsinif: ben karşılıksızda olsa sizi seviyorum...guclubacismile.hamile olduğumuda sizin dışınızda kimse bilmiyoo....o yüzden arkadaşım gelmeden ben kaçiiimm
selam canim egeyi uyutuyodumda yazamadim kusura bakma ege beyimiz 2 yasinda.egeden sonra ikinci cocugum olsun istedim eylül ayinda 13 haftalik icimde öldü kürtajla alindi.simdilik yaza kadar bebek düsünmüyorum kismetse yaza..su cola isine gelincede kayinvalidemin sucu verme dedikce kadin veriyo napcan böylece aldi tadini cocuk simdide cola deyip tutturuyo mecbur sulandirip veriyorum bugun onu kandirdim ama kirmizi üzüm suyunu cola diye yutturdum icti bir güzelkaydirigubbakcemile3
oğlun çok ufak degilme bacımm valla cesaretinize hayran kaldım ben oğlumdan sonra uzun yıllar çocuk düşünmedim gerçi şimdi düşünüyorumda noluyo eyvahedigeldismile offf ateş basıyo beni belimin ortası agrıyo durmadanda çişim geliiii boshayallersmile
selam canim egeyi uyutuyodumda yazamadim kusura bakma ege beyimiz 2 yasinda.egeden sonra ikinci cocugum olsun istedim eylül ayinda 13 haftalik icimde öldü kürtajla alindi.simdilik yaza kadar bebek düsünmüyorum kismetse yaza..su cola isine gelincede kayinvalidemin sucu verme dedikce kadin veriyo napcan böylece aldi tadini cocuk simdide cola deyip tutturuyo mecbur sulandirip veriyorum bugun onu kandirdim ama kirmizi üzüm suyunu cola diye yutturdum icti bir güzelkaydirigubbakcemile3
Selam kızlar , nasılsınız ? opuyorumnanaktan Benim mide bulantılarım hala geçmedi. :gitme: 12 haftadan sonra geçer diyolardı, benimki hala yerinde duruyo. Ya aslında doktor ilaç verdi ama içinde hamilelerde belirli bi çalışma yapılmamıştır diyo ve 12 haftadan önce bebeğe zararlıymış.Gerçi ben 12 haftayı geçtim ama , yine de korkuyorum. Napıcam ya. bilmiyorumkismile
Selam kızlar , nasılsınız ? opuyorumnanaktan Benim mide bulantılarım hala geçmedi. :gitme: 12 haftadan sonra geçer diyolardı, benimki hala yerinde duruyo. Ya aslında doktor ilaç verdi ama içinde hamilelerde belirli bi çalışma yapılmamıştır diyo ve 12 haftadan önce bebeğe zararlıymış.Gerçi ben 12 haftayı geçtim ama , yine de korkuyorum. Napıcam ya. bilmiyorumkismile
canim valla bende kendime hayret ediyom da evliligimde 9. yilima girdim ilk 5 yil cocuk istemedikben pek cocuk sevmiyorumda yapi iste, kendimi anca hazir hissettim cocuk olayina , yasta 30 olmustu yaptim bir tane. ee hazir bir tane olmusken ha bir ha iki diye düsündüm ikisi bir büyür diye ama kismet degilmis hazir cocuk büyütürken cikarayimda aradan ilerde rahat ederim uzun süre ara verip tekrardan baslamak hic bana göre degil hazir gözümü kararmisken sempatiksalakcinniondan yani.
slm kızlar herzamnki gibi iyi bir haber yok malesef eşimin sonuçları kötü çıkmış ben gittim alamadım sonra eşim gidip kendi almış ve düşmüş baya anlamadık nasıl düşer kafam beynim almıoo artıkk zaten iyi bir haber alsaydım şaşardım işin garibi üzülmedimde yalama oldum sanırım artık yani benim bebek hayalim yine gitti zaten umudum yokyu iice kaybettim o umudu artık neyse bunada şükür diyelim ne dices Allah daha büyük dertler vermesin inşallahhh
slm kızlar herzamnki gibi iyi bir haber yok malesef eşimin sonuçları kötü çıkmış ben gittim alamadım sonra eşim gidip kendi almış ve düşmüş baya anlamadık nasıl düşer kafam beynim almıoo artıkk zaten iyi bir haber alsaydım şaşardım işin garibi üzülmedimde yalama oldum sanırım artık yani benim bebek hayalim yine gitti zaten umudum yokyu iice kaybettim o umudu artık neyse bunada şükür diyelim ne dices Allah daha büyük dertler vermesin inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?