Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

aa aramızda bebeği olanlarda mı var ne güzell...gebe kalma derdin yok:)kaç yaşında ege b ey?? çocuğun yanında kola içerseniz o da öğtrenir isterrkaydirigubbakcemile3 ağzının tadını bilio ege bey

selam canim egeyi uyutuyodumda yazamadim kusura bakma ege beyimiz 2 yasinda.egeden sonra ikinci cocugum olsun istedim eylül ayinda 13 haftalik icimde öldü kürtajla alindi.simdilik yaza kadar bebek düsünmüyorum kismetse yaza..su cola isine gelincede kayinvalidemin sucu verme dedikce kadin veriyo napcan böylece aldi tadini cocuk simdide cola deyip tutturuyo mecbur sulandirip veriyorum bugun onu kandirdim ama kirmizi üzüm suyunu cola diye yutturdum icti bir güzelkaydirigubbakcemile3

canim seni niye istemeyelim cevap yazamadim cünkü egeyi uyutmakla meskuldümdelikafadulden

oğlun çok ufak degilme bacımm valla cesaretinize hayran kaldım ben oğlumdan sonra uzun yıllar çocuk düşünmedim gerçi şimdi düşünüyorumda noluyo eyvahedigeldismile offf ateş basıyo beni belimin ortası agrıyo durmadanda çişim geliiii boshayallersmile

canim valla bende kendime hayret ediyom da evliligimde 9. yilima girdim ilk 5 yil cocuk istemedikben pek cocuk sevmiyorumda yapi iste, kendimi anca hazir hissettim cocuk olayina , yasta 30 olmustu yaptim bir tane. ee hazir bir tane olmusken ha bir ha iki diye düsündüm ikisi bir büyür diye ama kismet degilmis hazir cocuk büyütürken cikarayimda aradan ilerde rahat ederim uzun süre ara verip tekrardan baslamak hic bana göre degil hazir gözümü kararmisken sempatiksalakcinniondan yani.

Selam kızlar , nasılsınız ? opuyorumnanaktan Benim mide bulantılarım hala geçmedi. :gitme: 12 haftadan sonra geçer diyolardı, benimki hala yerinde duruyo. Ya aslında doktor ilaç verdi ama içinde hamilelerde belirli bi çalışma yapılmamıştır diyo ve 12 haftadan önce bebeğe zararlıymış.Gerçi ben 12 haftayı geçtim ama , yine de korkuyorum. Napıcam ya. bilmiyorumkismile

İyi bari üzüm suyuna kanmış. kaydirigubbakcemile3

selam canim benimde bildigim 14.haftaya kadar bulanti oluyo sonrasinda düzeliyo diye tabi herkestede bir olmaz.bence o ilaci bu kadar dayanmissin birazdaha dayan derim ben hic bir arastirma yapilmamissa dayanabiliyosan dayan.yinede karar senin.k.i.b.

selam canım nasılsın
ayy bizim oynak kızımız senin mideni ii bulandırdı ay kaç haftalık oldu yakında doğacak halendaha devamm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
neyse kuşum sık dişini biraz daha sabırrhihoyyyt

geçmiş olsun cnm....ah şu kayınvalideler yokmukaydirigubbakcemile güzel taktik ama üzüm suyukaydirigubbakcemile3

slm kızlar herzamnki gibi iyi bir haber yok malesef eşimin sonuçları kötü çıkmış ben gittim alamadım sonra eşim gidip kendi almış ve düşmüş baya anlamadık nasıl düşer kafam beynim almıoo artıkk zaten iyi bir haber alsaydım şaşardım işin garibi üzülmedimde yalama oldum sanırım artık yani benim bebek hayalim yine gitti zaten umudum yokyu iice kaybettim o umudu artık neyse bunada şükür diyelim ne dices Allah daha büyük dertler vermesin inşallahhh

ayy skorpion biz aynı kafadayız ::))bizde 5 yıl bebekistemedik şimdi 6. yılım ve bende peşpeşe yapmak istiyorum Allahında izniyle tabii....hem arkadaş olurlar birbirlerine....hemde hayatımı çocuk büyütürek geçirmiş olmam ama dimi yaniaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

slm canım üzülme yaa üzülmekle bişi değişmez...moralini yüksek tut....herşeyin bi zamanı var sadece.....hayırlısı olsun

öle denizcim dencek bişi yok bakıcaz artık kür felan eşim yapmıyordu şimdi herhalde oda artık inat yapmadan başlar ne diyelim
ne güzel buarada karıştırmısıın yukarıda hamile die beni anlık bişi olsa bile insan kendini iyi hissediyor:)

erkeklerin bu gereksiz inadıda beni deli ediyooo...siz yüklenin şimdi kürlere düzelir herşey::)))öle umut falan kaybetmek yoookkk tatlıımmm.....bak hem allah söyletti bana sende tez zamanda hamile kalcaksın akrep nalana olacak pantolonları giyceksin

zor um üzülme kuşumm hem daha sonuçları bilmiyon hele bi akşam olsun gelsin eşin bakalım sopnuçlara bii
üzülmek yakışmıyo arkadaşım sana :1hug:

saol cnm teşekkür ederim desteğin için yok tabi napalım hayat devam ediyo.. dimi kıs yok onun kadar olmayım cnmkaydirigubbakcemile3

saol kuşum üzülmüyorum nasip bu enazından kürler felan inşallah faydasınız görürüz öyle bir umudum ar enazından

geçmiş olsun canım, inşallah en kısa sürede düzelir.:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…