Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

İyiyim canım sen nasılsın? Çok oynak kızımız valla , tekme atıp duruyo.Cuma doktora gidicem . Bakalım %100 kız demesini bekliyorum. birde erkek derse kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 .herkese kız diye yaydık valla. :roflol:

zorxx cum ben çok okudum 0 sperm sayısı olupta kürlerle hamiş olanlarr keçi boynuzu kürü çok etkiliymişş doğada her sorunun şifası var cnmm üzme kendinii

saolun kızlarrr evt bende öle kendimi üzmüyorum fazla yükselir inşallah die bakalım nasip.
siz nasılsınız kızlarr berrak senin kız maşallah cnm bak sen büyüdü bide tekmelio he
sezencim sen nasılsın cnm minikler nasıl asıl sezen napıcak oh bi tekme atıcak bebişler çifter çifterr

Büyüdü valla. Zaman hızlı geçiyo.Hamile kaldığım gün daha dün gibi. kaydirigubbakcemile3

kan tahlilimi cnm çokmu yüksek çıktı yazıodu kkda biyerlerde bakıp anlarsın sende belkii

bizde iyiyiz canım..haftasonu kontrolümüz var merakla bekliyorum belki tahmin yapar 14 olucaz...isim bakıyormusunuz prensese...

sezencim benim suanda sag kasıgım batıyo göbüşümün yan tarafıı dün gecede belime feci agrı girdi belimin üstü tam bel degil simdide sag kasıgım durdu sol kasık basladııııııı anlamıyom noluyo yaa

bende bel ağrısı olmadı ama dediğin gibi batma vardı halada var hayırlısı olsun gülümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…