- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #7.061
selam canım nasılsın
ayy bizim oynak kızımız senin mideni ii bulandırdı ay kaç haftalık oldu yakında doğacak halendaha devamm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
neyse kuşum sık dişini biraz daha sabırrhihoyyyt
zorxx cum ben çok okudum 0 sperm sayısı olupta kürlerle hamiş olanlarr keçi boynuzu kürü çok etkiliymişş doğada her sorunun şifası var cnmm üzme kendinii
oo sorma cnmm ben dün gittim alttan muayne ettiCanım sen doktora gittin mi bakiiim ? opuyorumnanaktan
saolun kızlarrr evt bende öle kendimi üzmüyorum fazla yükselir inşallah die bakalım nasip.
siz nasılsınız kızlarr berrak senin kız maşallah cnm bak sen büyüdü bide tekmelio he
sezencim sen nasılsın cnm minikler nasıl asıl sezen napıcak oh bi tekme atıcak bebişler çifter çifterr
tamam msnı aldım cnm dur gelicem bitanemmsezencimmmmmmmmmmmmmmmm yakaladım seni gelde bi ates degerlerime bakıver yaaaaaa
oo sorma cnmm ben dün gittim alttan muayne etti
cnm 2 tane kese gibi şey gözüktü bebiş ve keseside olabilirmiş ikizde olabilirmişş çok küçükler anlaşılmadıı salı günü tekrar gidicem o gün netleşir dedi doktorummBüyüdü valla. Zaman hızlı geçiyo.Hamile kaldığım gün daha dün gibi. kaydirigubbakcemile3
tahlillerim yarın çıkıyo daha doğrusu bugün 5.30 da çıktı ama doktor o saatte orda yok bende yarın alıcammAaaa gördün mü bari bebişini ? İkiz mi bekliyosun yoksa, neler kaçırdım ben? Çabuk açıklayın. Bthcg değerin kaç çıktı bakiiim ? :lepi:
tahlillerim yarın çıkıyo daha doğrusu bugün 5.30 da çıktı ama doktor o saatte orda yok bende yarın alıcamm
daha tahlil sonucumu bilmiyorumki yarın alıcammkan tahlilimi cnm çokmu yüksek çıktı yazıodu kkda biyerlerde bakıp anlarsın sende belkii
selam kızlar ben geldim nasılsınız bakalaım??
bende bel ağrısı olmadı ama dediğin gibi batma vardı halada var hayırlısı olsun gülümmsezencim benim suanda sag kasıgım batıyo göbüşümün yan tarafıı dün gecede belime feci agrı girdi belimin üstü tam bel degil simdide sag kasıgım durdu sol kasık basladııııııı anlamıyom noluyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?