Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

kızlar kötüyüm menepozlular gibi arada ateş basıyo bana , sol kasıgım agrıyo belim agrıyo , bol bol cişe gidiyorum , bide sankim biri eline igne almış arada gelip memişlerimin ucuna batırıyo ohaoldumsmile
ayaklarım gene buzz gibi kat kat giyili ama sanki buz gibi

bizde iyiyiz canım..haftasonu kontrolümüz var merakla bekliyorum belki tahmin yapar 14 olucaz...isim bakıyormusunuz prensese...

Bizimde cuma günü kontrol var. İnşallah öğrenirsin cinsiyetini.Bizde cuma kesinleştiricez cinsiyeti işte.İnşallah bi değişiklik olmaz. kaydirigubbakcemile3 İsim olarak.Irmak ve Öykü yü seçtik. Bakalım belki ikisini birden koyarız. :ecrin_bebek:

İyi akşamlar kızlar

zorxx canım üzülme zaten.Bak aysen kürlerle eşinin spermlerini kısa zamanda nasıl yükseltti.En azından problem o olsun,kürlerle tedavi edersin içinde daha çok umut olur.Ne kadar sorun yok densede doktora gidince tek tek bakınca aslında hepimizde bişeyler çıkıyor.Allah dermanı olmayan dert vermesin ayseninde dediği gibi..
Kürler yaparsın,çalışmaları hergün yapmazsınız,öncesinde uyarması iin kahve yapar,alıştırırsın eşini.
Umudunu sakın kaybetme canım arkadaşım
Ne gerekiyor ne yapmak lazım hep beraber araştırarak bunu da atlatacağız.
Sperm sonuçlarından çok çok iyi anlamam ama en azından bildiğimiz kadarıyla ne yapmak gerekiyorsa elimden geldiği kadar yardımcı olurum canım.
Motivasyonunu sakın bozma,inancını,ümidini kaybetme...
İmkansız diye birşey zaten yok Allah istedikten sonra herşey olur.
Biz mükemmel,sorunsuz olsak bile yine Allah istemedikten sonra hiç bişey yapamayız...

Kızlar akşam kan testi yaptırdım. Sonuç pozitif ama değerim biraz yüksek 926 çıktı.Ama referans arallığı farklıydı hastanenin.Laboratuvarı aradım.Sonuç pozitif,4 ,5 haftalık hamilesiniz dedi.
Ama ben yarın sabah kendi doktoruma göstereyim sonucumu da içim rahatlasın.Yarın size bildiririma.s.

hayırlı olsun hayatım çok sevindim hihoyyyt doktora gitte için rahat etsin

4,5 haftalık olamz ya daha büyük olmalı benim degerim 127 di 3 haftalıktı bebegim bence daha büyüktür bilmiyorumkismile ultrasonda görünür yani git muayene ol bence

Çok sevindim cnm pozitif çıkmasına.
Değerin çok yüksek çıkmış,bu değere göre evde yaptığın testte silik değil hemen ikinci çizginin koyu bi şekilde belirginleşmesi gerekirdi.Nasıl 4+5 çıkmış ya?
Çok merak ettim şimdi..ikiz olabilir mi... :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
Kendi doktoruna gittiğinde o ne diyecek bakalım?

selam canım,nasılsın?
Evine döndün mü?
Seçtiğiniz isimler çok güzel canım özellikle öyküyü ben de çok seviyorum.Irmak da yakışır yanına yani :))
Gittiğinizde bir de erkek diyormuş doktor akannehir sempatiksalakcinni
Cumaya az kaldı hayırlısı olsun

Valla öyle bi anlatmışsın ki neredeyse sen hamilesin diyeceğim ama ümitlendirip sonrasında olmazsa daha çok üzülmeni istemediğimden dolayı söylemiyorum.
Sanırım biraz fazla kendini dinliyorsun,biraz rahat olmaya çalış canım.Belirtilere takılma sadece sabırla bekle,inşallah gelecek bebeğin :Saruboceq:

Aynı şeyi ben de düşündüm canım.Hastanenin testi ilgin,referans aralığı farklı.37 lira da bayıldım.Feda olsun o ayrı da.Kafam karıştı.:bbo: Ama sonra sordum tel. de ordakilere.Zaten 4 haftalık olabilirim.

Kızlar doktora gittim.Sonuç pozitifmiş.Rahatladım.Ama 10 gün sonra keseyi görünce inşallah iyice rahatlarım. Doktor 10 gün sonra çağırdı

Güncellenmiş listemiz opuyorumnanaktan zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…