- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #7.081
bizde iyiyiz canım..haftasonu kontrolümüz var merakla bekliyorum belki tahmin yapar 14 olucaz...isim bakıyormusunuz prensese...
bende bel ağrısı olmadı ama dediğin gibi batma vardı halada var hayırlısı olsun gülümm
Kızlar akşam kan testi yaptırdım. Sonuç pozitif ama değerim biraz yüksek 926 çıktı.Ama referans arallığı farklıydı hastanenin.Laboratuvarı aradım.Sonuç pozitif,4 ,5 haftalık hamilesiniz dedi.
Ama ben yarın sabah kendi doktoruma göstereyim sonucumu da içim rahatlasın.Yarın size bildiririma.s.
Kızlar akşam kan testi yaptırdım. Sonuç pozitif ama değerim biraz yüksek 926 çıktı.Ama referans arallığı farklıydı hastanenin.Laboratuvarı aradım.Sonuç pozitif,4 ,5 haftalık hamilesiniz dedi.
Ama ben yarın sabah kendi doktoruma göstereyim sonucumu da içim rahatlasın.Yarın size bildiririma.s.
Bizimde cuma günü kontrol var. İnşallah öğrenirsin cinsiyetini.Bizde cuma kesinleştiricez cinsiyeti işte.İnşallah bi değişiklik olmaz. kaydirigubbakcemile3 İsim olarak.Irmak ve Öykü yü seçtik. Bakalım belki ikisini birden koyarız. :ecrin_bebek:
kızlar kötüyüm menepozlular gibi arada ateş basıyo bana , sol kasıgım agrıyo belim agrıyo , bol bol cişe gidiyorum , bide sankim biri eline igne almış arada gelip memişlerimin ucuna batırıyo ohaoldumsmile
ayaklarım gene buzz gibi kat kat giyili ama sanki buz gibi
hayırlı olsun hayatım çok sevindim hihoyyyt doktora gitte için rahat etsin
Çok sevindim cnm pozitif çıkmasına.
Değerin çok yüksek çıkmış,bu değere göre evde yaptığın testte silik değil hemen ikinci çizginin koyu bi şekilde belirginleşmesi gerekirdi.Nasıl 4+5 çıkmış ya?
Çok merak ettim şimdi..ikiz olabilir mi... :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
Kendi doktoruna gittiğinde o ne diyecek bakalım?
tebrik ederim cnmm sende kasım annesi olucan inş.. bende kasım annesiyimmKızlar doktora gittim.Sonuç pozitifmiş.Rahatladım.Ama 10 gün sonra keseyi görünce inşallah iyice rahatlarım. Doktor 10 gün sonra çağırdı
kızlar doktora gittim.sonuç pozitifmiş.rahatladım.ama 10 gün sonra keseyi görünce inşallah iyice rahatlarım. Doktor 10 gün sonra çağırdı
Kızlar doktora gittim.Sonuç pozitifmiş.Rahatladım.Ama 10 gün sonra keseyi görünce inşallah iyice rahatlarım. Doktor 10 gün sonra çağırdı
Herkese merhaba,
Bu fikri ne yapsak aklımızdan atamadığımızı anladık ve arkadaşlarımızla buradan devam etmeye,gebelik ve hamileliğe dair herşeyi burada paylaşmaya karar verdik.
Siz de aramıza katılarak,umutlarınıza yelken açın
HAMİLELERİMİZBEBEKLERİMİZİN CİNSİYETLERİ
ekobero :CüvCüv: _________ Erkek
hayat_77 :CüvCüv:
berrakada :CüvCüv: ________ Kız
sleepy80 :CüvCüv:
A&S :CüvCüv: ____________ Erkek
pembehera :CüvCüv:
madeofhonor :CüvCüv:
justing76 :CüvCüv:
eliftanerbektas :CüvCüv:
demetnur :CüvCüv:
haksever :CüvCüv:
kelebek_1974 :CüvCüv:
Tuba373 :CüvCüv:
bafo :CüvCüv:
eren sezen :CüvCüv:
derindenizzz :CüvCüv:
hayal1403 :CüvCüv:
dilemma:CüvCüv:
Şubat Listemiz
hatunsultan ________ 2 Şubat
aysen_34__________13 Şubat
gonca85gonca_____19 Şubat
Mart Listemiz
qusel ______________ 1 Mart
cicvir41____________ 5 Mart
askmelegi__________7 Mart
Ayten35__________10 Mart
dilemma__________12 Mart
zorxx_____________12 Mart
skorpion74 _______14 Mart
yelizipucu_________14 Mart
melike_ecesuu_____15 Mart
leloss_____________15 Mart
d_kupcu__________19 Mart
umutlubirben______21 Mart
portakal_suyu _____21 Mart
kardelen_cicegi____22 Mart
anka1297_________23 Mart
Tancredi__________27 Mart
Nisan Listemiz
mirage1983________1 Nisan
bebiskom88_______1 Nisan
sevecen86_________5 Nisan
ayseece___________5 Nisan
Son Hamilemiz: dilemma alkisalkisalkis
Regl tarihi: 12 Mart
Test yaptığı tarih : 10 Mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?