Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

bendim o canım sağonla arası olmayan benim oradan hatırla
ben soğanı 4 gün içtin bıraktım devam edemediim

İkinizi karıştırmak da haksız değilmişim.Bende 6-7 gün ancak dayanabildim soğana ıııyyk :dilcikar:

Herkeze iyi akşamlarrrr. ÖpüldünüzzzzzzzzŞeniz

iyi akşamlar cnm opuyorumnanaktan

Kızlar ben yavaŞ yavaŞ kaÇar akŞama mİsafİrde var ÖptÜm sİzİ

İyi akşamlar opuyorumnanaktan
Biz de gelelim mi iyi bişey varsa ikram :))

Yelız duydunmu canım benım bılgım yok tatlım o hastaneyle topıcı ÖĞrende bı araŞtır canım

gel gel kek var poğaça yada hamur kızartıcam bide patates salatası yaparım gelin kızlar

Ay geÇ kalıyom ayrılamıyom sezencım yelız dıye bı arkadaŞ var o oraya gıdıyomuŞta bılgı toplamak maksadı ıle sordum

mirage güle güle cnm.avrasya gereksiz tahlilmi yapıyor eren.yapma ya ffff.bana çok yakın hastane o yüzden tercih ettim ama kötümü ettim bilemedim.

Kız Çık yukarı sezencıĞımle gÖrÜŞ ben kaÇıyom yelızıpucu soran arkadaŞımız saol sezencıĞım ılgılendıĞın ıÇın ÖptÜm senı

Maşallah yeğenim büyümüş nur topu gibi :))
2 ay daha sabredersen gitmişken cinsiyeti de öğrenirsin bacım :roflol:
Baktın mı çin takvimi ne diyo bu sefer ?
Şaka bi yana :1hug: bence doktora git hem bu defa uzun oldu teste falan gerek yok yani tek çizgiyi falan görüp sinir olmak da var.En azından doktor bakar hamilelik varsa zaten görünür ultrasonda yoksa da ona göre bişeyler yapsın artık.adet olman lazım çalışmalara başlamak için bacım böle boşa geçiyor günler.

he kıs el öptürmeye getircem yakında teyzoşu sana :ecrin_bebek:
ay yok çin takvimine felan bakamadım ama seni mi kırcam ahanda bakıyom ahanda baktım ahan benim pipili geliyo kaydirigubbakcemile3:roflol:
ay bilmiyom bacım bakalım gideyim perşembeye felan diyorum benim doktor çok yoğun olduğundan biliyosun taaaa nisanın 30 una verid almadım başak bi hastaneye gitmeyi düşünüyom bakalım

çin takvimide göre benimkide erkekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…