- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #7.381
ben soğanı 4 gün içtin bıraktım devam edemediimPolene başladım demiştin ya sen onu kullan bu ay,incir de iyi.
soğanı içememiştin değil mi yanlış mı hatırlıyorum.Bazen sezenle seni karıştırıyorum hanginizle ne konuştum diye :uhm:
inşallah canım amiinn :Saruboceq:
hadi kolay gelsin canımm byeeeeeeKızlar ben yavaŞ yavaŞ kaÇar akŞama mİsafİrde var ÖptÜm sİzİ
bahçelievler yaşam cnmm avrasya hospital zeytinburnumu başka bi topicte biri çok paragöz doktorları gereksiz tahlil yaptırıyo diye yazmıştı tek bilgim o canımm niye sorsun avrasyayıSezen sen hangİ hastaneye gİdİyodun avrasya hospİtal hakkında bİlgİn varmı kuŞum
bendim o canım sağonla arası olmayan benim oradan hatırla
ben soğanı 4 gün içtin bıraktım devam edemediim
Herkeze iyi akşamlarrrr. ÖpüldünüzzzzzzzzŞeniz
Kızlar ben yavaŞ yavaŞ kaÇar akŞama mİsafİrde var ÖptÜm sİzİ
[ı]ikinizi karıştırmak da haksız değilmişim.bende 6-7 gün ancak dayanabildim soğana ıııyyk :dilcikar:
[/ı]
[ı]iyi akşamlar cnm opuyorumnanaktan[/ı]
[ı]iyi akşamlar opuyorumnanaktan
biz de gelelim mi iyi bişey varsa ikram :))
[/ı]
topic hatırlamıyorum ama bakarımmYelİz duydunmu canım benİm bİlgİm yok tatlım o hastaneyle topİcİ ÖĞrende bİ araŞtır canım
tamam cnm bakarımmAy geÇ kalıyom ayrılamıyom sezencİm yelİz dİye bİ arkadaŞ var o oraya gİdİyomuŞta bİlgİ toplamak maksadı İle sordum
ben bilmiyorum cnm başka topicte öyle okudumm ben hiç gitmedim oarayamirage güle güle cnm.avrasya gereksiz tahlilmi yapıyor eren.yapma ya ffff.bana çok yakın hastane o yüzden tercih ettim ama kötümü ettim bilemedim.
öptümm hadi git geç kalıcannnKız Çık yukarı sezencİĞİmle gÖrÜŞ ben kaÇıyom yelİzİpucu soran arkadaŞımız saol sezencİĞİm İlgİlendİĞİn İÇİn ÖptÜm senİ
he evet şimdi baktımda 8+1 günlük hamileyim netteki hesaplamaay göre sempatiksalakcinni
ay nerdeee ay valla ben kendime şaşıyom anacım nasıl bu kadar rahat vurdumduymaz oldumm inanamıyorum
eşim bile farketmişş adını bile anmıyom bebek lafının veya hastane lafının ne oluyo sana diyo :roflol:
hee evet 2 aydır gitmedim yaa rekor kırmıştım bi gidem bari hatrı kalmasın sırnaşık şey
Maşallah yeğenim büyümüş nur topu gibi :))
2 ay daha sabredersen gitmişken cinsiyeti de öğrenirsin bacım :roflol:
Baktın mı çin takvimi ne diyo bu sefer ?
Şaka bi yana :1hug: bence doktora git hem bu defa uzun oldu teste falan gerek yok yani tek çizgiyi falan görüp sinir olmak da var.En azından doktor bakar hamilelik varsa zaten görünür ultrasonda yoksa da ona göre bişeyler yapsın artık.adet olman lazım çalışmalara başlamak için bacım böle boşa geçiyor günler.
çin takvimide göre benimkide erkekkhe kıs el öptürmeye getircem yakında teyzoşu sana:ecrin_bebek:
ay yok çin takvimine felan bakamadım ama seni mi kırcam ahanda bakıyom ahanda baktım ahan benim pipili geliyo kaydirigubbakcemile3:roflol:
ay bilmiyom bacım bakalım gideyim perşembeye felan diyorum benim doktor çok yoğun olduğundan biliyosun taaaa nisanın 30 una verid almadım başak bi hastaneye gitmeyi düşünüyom bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?