Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

sana da teşekkür ederim erenciğim.neyse ben daha yolun çok başındayım.bakalım şu hormon testlerim sonuçlansın.doktora bgn biraz kıllandım rahim filmi için sana başka biyer önericem dedi.320 ye çekiliyomus.avrasya da 220 ymiş.eren derdimiz bize yetiyo .bide bunlarla uğraiıyoruz.doğru yerdemiyim diye.

pipilii demeek delikafadulden teyzoşu kurban olsun ona Şeniz

Geçende de senin erkek çıkmıştı yani illa pipili gelcem diyo

Senin doktorunda maşallahı var valla cidden hamileliğin kesin olsa ve o doktora gideceğim diye diretsen ne yapcan bilmem heralde kalp atışını duymadan cinsiyet öğrenirdin,ense kalınlığı gibi testleri yapmadan da doğuma giderdin kesin :))

Bence de başka bi doktora git kuzum,zaten doktorlara muhtacız,en azından istediğimiz vakit gidebilelim

canım bahçelievlere gelsene benim doktorumu çok methediyolarr gereksiz yere test yapmıyo burda bile topic açıp soranlar olmuşş bahçelievlerde yakın sayılırr sabah 9 da hastanedeydim 12 de sıra geldi okadar çok hastası varki hepsiyle beklerken konuşuyorum hepsi çok memnunn

bilmiyom benim bu pipililerden çektiğim nedir anlamadım sempatiksalakcinni
ay gelsinde pipili olsun
eşimler 5 erkek kız yok
bizim sülaledede tek kız benim yani üyksek olasılıkla pipili olur herhal bilmiyorumkismile

ayy portii şimdi alt yazı geçti kadın gaz sancısı yüüznden doktora gitmiş kızı olmuşş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy ne güldüm ama kadın doğurmuş gelmiş bakayım göstercekmiş haberlerde birazdan sırnaşık şey

yuh yani 9 ay nasıl farkedememiş ya böyle olaylara şaşırıyorum delikafadulden alkisalkisalkis

Cinsiyeti erkeğin kromozomları belirleyeceği için erkeğin sülale önemli canım.
gelsin de pipili mipili farketmez ilk çocuk da :)
İzle bakalım ayrıntıları yazarsın haberin,merak ettim ben de şimdi.

İstanbula sana bağlanıyoruz bu haber için

sağol canım.açık adresini ve adını verebilirmisin,doktorunun

hımm benim eşte 3 erkek kız yokkk
yani benimmm bebiş erkekmi olur yani
abowwwwwwwww kafamçokkarıştı

hımm benim eşte 3 erkek kız yokkk
yani benimmm bebiş erkekmi olur yani
abowwwwwwwww kafamçokkarıştı

Onu demek istemedim canım .Cinsiyeti kadın ya da ailesi belirlemiyor demek istedim.
Yumurta hücreleri daima X kromozomu taşır.
Sperm hücreleri ise X ve Y kromozomu taşıyabilirler.
Yumurta ve sperm hücresi karşılaştığında erkeğinki Y ise erkek,X ise kız Oluyor

Kadın= X
Erkek= X
Sonuç= XX---> kız bebek

kadın=X
Erkek=Y
Sonuç=XY-----> erkek bebek

doğudaki gibi bana erkek evlat veremedin muhabbetleri tıbben mümkün değil yani cinsiyeti erkek belirler,kadının bu konuda yapabileceği hiç bir şey yoktur.

Portİcİm sende bu ay hİÇbİ hareket yokmu canım sonuÇta doĞ.kontrol hapıda kullanmıyon

Canım bebek için soruyorsan.Bebeği düşünmeden çalışmalarımız oldu ama ben olacağına hiç ihtimal vermedim,vermiyorum.
Şuan ne adet ne bebek,hiç bir belirtim yok.
Bu arada 4 gün kalmış.Ben gelmesine razıyım,yeterki ilaçdan dolayı gecikme falan olmasın yoksa randevum yanacak (

Evet canım bende Çızelgenden anladım yaklaŞtıĞını hayırlısı keŞke sÜprız yapsa canım ya

hımm anladım cnm yani erkeğinn her sipermi X yada Y değişiyooo hangisi tutacak allaha kalmışşşş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…