- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #7.401
he kıs el öptürmeye getircem yakında teyzoşu sana:ecrin_bebek:
ay yok çin takvimine felan bakamadım ama seni mi kırcam ahanda bakıyom ahanda baktım ahan benim pipili geliyo kaydirigubbakcemile3:roflol:
ay bilmiyom bacım bakalım gideyim perşembeye felan diyorum benim doktor çok yoğun olduğundan biliyosun taaaa nisanın 30 una verid almadım başak bi hastaneye gitmeyi düşünüyom bakalım
canım bahçelievlere gelsene benim doktorumu çok methediyolarr gereksiz yere test yapmıyo burda bile topic açıp soranlar olmuşş bahçelievlerde yakın sayılırr sabah 9 da hastanedeydim 12 de sıra geldi okadar çok hastası varki hepsiyle beklerken konuşuyorum hepsi çok memnunnsana da teşekkür ederim erenciğim.neyse ben daha yolun çok başındayım.bakalım şu hormon testlerim sonuçlansın.doktora bgn biraz kıllandım rahim filmi için sana başka biyer önericem dedi.320 ye çekiliyomus.avrasya da 220 ymiş.eren derdimiz bize yetiyo .bide bunlarla uğraiıyoruz.doğru yerdemiyim diye.
pipilii demeek delikafadulden teyzoşu kurban olsun ona Şeniz
Geçende de senin erkek çıkmıştı yani illa pipili gelcem diyo
Senin doktorunda maşallahı var valla cidden hamileliğin kesin olsa ve o doktora gideceğim diye diretsen ne yapcan bilmem heralde kalp atışını duymadan cinsiyet öğrenirdin,ense kalınlığı gibi testleri yapmadan da doğuma giderdin kesin :))
Bence de başka bi doktora git kuzum,zaten doktorlara muhtacız,en azından istediğimiz vakit gidebilelim
bilmiyom benim bu pipililerden çektiğim nedir anlamadım sempatiksalakcinni
ay gelsinde pipili olsun
eşimler 5 erkek kız yok
bizim sülaledede tek kız benim yani üyksek olasılıkla pipili olur herhal bilmiyorumkismile
ayy portii şimdi alt yazı geçti kadın gaz sancısı yüüznden doktora gitmiş kızı olmuşş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy ne güldüm ama kadın doğurmuş gelmiş bakayım göstercekmiş haberlerde birazdan sırnaşık şey
canım bahçelievlere gelsene benim doktorumu çok methediyolarr gereksiz yere test yapmıyo burda bile topic açıp soranlar olmuşş bahçelievlerde yakın sayılırr sabah 9 da hastanedeydim 12 de sıra geldi okadar çok hastası varki hepsiyle beklerken konuşuyorum hepsi çok memnunn
Cinsiyeti erkeğin kromozomları belirleyeceği için erkeğin sülale önemli canım.
gelsin de pipili mipili farketmez ilk çocuk da :)
İzle bakalım ayrıntıları yazarsın haberin,merak ettim ben de şimdi.
İstanbula sana bağlanıyoruz bu haber için
[sıze="2"]hımm benim eşte 3 erkek kız yokkk
yani benimmm bebiş erkekmi olur yani
abowwwwwwwww kafamçokkarıştı[/sıze]
bi kızın var bi de erkekin olur hayırlısıyla şekercim
[sıze="2"]ayy ben gene kız diyodumm ama
bakalım bahtımıza .. şansımıza ne gelecek...sempatiksalakcinni[/sıze]
hımm benim eşte 3 erkek kız yokkk
yani benimmm bebiş erkekmi olur yani
abowwwwwwwww kafamçokkarıştı
Portİcİm sende bu ay hİÇbİ hareket yokmu canım sonuÇta doĞ.kontrol hapıda kullanmıyon
Onu demek istemedim canım .Cinsiyeti kadın ya da ailesi belirlemiyor demek istedim.
Yumurta hücreleri daima X kromozomu taşır.
Sperm hücreleri ise X ve Y kromozomu taşıyabilirler.
Yumurta ve sperm hücresi karşılaştığında erkeğinki Y ise erkek,X ise kız Oluyor
Kadın= X
Erkek= X
Sonuç= XX---> kız bebek
kadın=X
Erkek=Y
Sonuç=XY-----> erkek bebek
doğudaki gibi bana erkek evlat veremedin muhabbetleri tıbben mümkün değil yani cinsiyeti erkek belirler,kadının bu konuda yapabileceği hiç bir şey yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?