- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #7.421
hımm anladım cnm yani erkeğinn her sipermi X yada Y değişiyooo hangisi tutacak allaha kalmışşşş...
Evet canım bende Çİzelgenden anladım yaklaŞtıĞını hayırlısı keŞke sÜprİz yapsa canım ya
Keşkeee...
Nerde bizde o şans
[ı]ya benim yumurtanın çatlamamasından olmadı diye düşünüyorum geçen ay.klomen ve çatlatma iğnesini tekrar deneyeceğim kistler gitmişse.
Hemen film çektirmeyeceğim.çünkü çatlamadı bile yumurta,takip yaptığımız ay da geç olgunlaşmıştı.yani benim sorunum yumurtayla sanırım [/ı] :uhm:
canım çatlatma iğnseinden sonra kontrole git zati ben çatlamışmı çatlamamışmı kontrol ediyodum olmazsa tekrar çatlatma iğnsei vuruluyodum genelde ilk iğne 2 doz 2.iğne tez toz oluyodu kuşum
mrb hoşgeldin canım.
Naptın? Var mı bi gelişme?
sizler nerdesiniz kızz beni bi başıma bu halde bıraktınız kafayı sıyırmak üzereyim akşam girdim kimsecikler yok
hala adet olmadım dün sabah dayanamadım test yaptım çizgi varla yok arasında bi şey uçuk bi çizgi oluştu sabredemedim yaptım ama daha felaket merak sardı şimdi beni
gögüs uçlarım ve kalçalarımda agrı var başka bi şey yok durum bu cnm boshayallersmile
kız dün ben bekçi gibi hep buradaydım.
Bugün de yap bi test canım adetin geçti ya ,varsa daha net çıkar.sabah idrarı falan önemli değil yap bi tane daha. Bak merak ediyordum zaten şimdi iyice meraklanacağım,sonucu bildir. kaydirigubbakcemile2 zemuszemus :CüvCüv:
aslında kan testi yaptırsan. kesin sonuç alırsın cnm bilmiyorumkismile
doktor 23 de gel dedi test için cnm çatlatma ignesi 3 ünde oldum 20 gün sonra gel dedi
Beklicen tatlım ozaman 20 gün ne kiii sabret... Sonu ferah olur inşallahhh.. gelir bebişşş
dün yaptım kız bu gün farklı çıkmazki bi kaç gün daha bekleseydim keşki böle daha kötü oldu umutlandım şimdi bilmiyorumkismile
hamileysen çıkar canım.
Çünkü değerin her geçen gün artmış oluıyor ve bu da testte daha belirgin çıkmasına neden oluyor.
Bişey kaybetmezsin,belki o testin duyarlılığı iyi değildi..
Bence 1-2 test daha alıp gelmezse her gün 1 tane yapabilirsin zemuszemus
hamileysen çıkar canım.
Çünkü değerin her geçen gün artmış oluıyor ve bu da testte daha belirgin çıkmasına neden oluyor.
Bişey kaybetmezsin,belki o testin duyarlılığı iyi değildi..
Bence 1-2 test daha alıp gelmezse her gün 1 tane yapabilirsin zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?