- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #8.341
Şu rahim filmi deyince içim cızzz ediyor nedense korkuyorum....
eşim gçndermem gerekiyor galiba...
Kanımca benim tiroit hormonumla alakalı bişey karşıma çıkacak gibi geliyor.Çünki el titremesi sinir ve saç dökülmesi yaklaşık 10 aydır falan var....Bilemiyorum tabiki ...
Selam kızlarr Çok ŞÜkÜr kırmızı karTı yedİm
ay mirage bukadar olur tam yazdım sen kırmızı kartı yedim dedin hayırlısı olsun cnm önümüzdeki aya inşallah kalırsın sende..
Vallahİ ayten bu ay Çok rahatladım adet olana kadar kesİn hamİŞİm dedİm testİ negatİf gÖrÜnce gelsİn dİye dÖrt gÖz beklİyodum ohhhhhh ya pıhtıda yok kİst yok demek İnŞ.
ay geçmişi okuyim dedim hemende aysen nolmuş bacım senin tiroid ya manyamış ay benim noldu acaba bende gidemedim kaç oldu bilmem zaten ne ara gidicem doktora oda belli değil ya neyse aman napim saldık artık zaten iice..
portakalım başın ağrıomuş cnm geçmiş olsun çok dikkat et kendine hayatım.
mirage senin noldu cnm en son girdiğimde adet yoktu hala inşallah olmuştur .
Şu rahim filmi deyince içim cızzz ediyor nedense korkuyorum....
eşim gçndermem gerekiyor galiba...
Kanımca benim tiroit hormonumla alakalı bişey karşıma çıkacak gibi geliyor.Çünki el titremesi sinir ve saç dökülmesi yaklaşık 10 aydır falan var....Bilemiyorum tabiki ...
GÜnaydın arkİdİŞler
herkes düşünme stres yapma olur diyo fakat anlamıyorlar çok istediğin şeyi nasıl düşünmeden durulabilir ki.. tamam bu ay düşünmüycem artık ne zaman hayırlıysa o zaman olur diyorum ama bi hamile görünce yada adetim yaklaşınca acaba diye umutla beklıyorum ..artık stres yapma denildiğinde strese giriyorum..
bende sizlerdenim herkese günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?