Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

TATLIM ONLARDA BENDEDE VAR AMA BENİM YÜKSEK DEĞİL NASI OLUYOO Kİ ÖYLE :uhm:

Aytencım benım troıd 1 kÜsÜrlerde Çıktı bu sefer fsh bıraz yÜksek sınırda Çıktı ama bende nodÜl var o kesın sıntıgrafı Çekıldı

Wallaha kızlar bilemiyorum nedensiz kiloda alıyorum gariplik var zaten ama ne oldugunu bende bilemiyorum.haftaya tiroit testi yaptıracagım en azından o kunuda içim rahat etsin.
Eşimlede konuştum sperm testi için hastane araştırıyor.güvenilir bir yer olması gerekiyormuş....
yolun başındayız galiba....

ay geçmişi okuyim dedim hemende aysen nolmuş bacım senin tiroid ya manyamış ay benim noldu acaba bende gidemedim kaç oldu bilmem zaten ne ara gidicem doktora oda belli değil ya neyse aman napim saldık artık zaten iice..
portakalım başın ağrıomuş cnm geçmiş olsun çok dikkat et kendine hayatım.
mirage senin noldu cnm en son girdiğimde adet yoktu hala inşallah olmuştur .

ay mirage bukadar olur tam yazdım sen kırmızı kartı yedim dedin hayırlısı olsun cnm önümüzdeki aya inşallah kalırsın sende..

ay mirage bukadar olur tam yazdım sen kırmızı kartı yedim dedin hayırlısı olsun cnm önümüzdeki aya inşallah kalırsın sende..

vallahi canım öyle rahatladınmı zil takım oynuycamm çok şitres olmuştu bana geç geç geliyo diye demekmi en geç 38 günde oluyom takvimi ona göre ayarladım

Vallahı ayten bu ay Çok rahatladım adet olana kadar kesın hamıŞım dedım testı negatıf gÖrÜnce gelsın dıye dÖrt gÖz beklıyodum ohhhhhh ya pıhtıda yok kıst yok demek ınŞ.

Vallahİ ayten bu ay Çok rahatladım adet olana kadar kesİn hamİŞİm dedİm testİ negatİf gÖrÜnce gelsİn dİye dÖrt gÖz beklİyodum ohhhhhh ya pıhtıda yok kİst yok demek İnŞ.

Bazen hiç aklımıza bile getirmek istemediğimiz şeyleri bile dört gözle beklediğimiz zamanlar oluyor dimi...
ilginç seyler bunlar yaa..
Hepimiz için hayırlısını versin inşallah canım.

selam canım evet benim tiroid tavan yapmış yarın doktora gidiyorum bakalım
sende iyisindir inşlhh datlum hadi arada gir öpüyorum opuyorumnanaktan

canım nedensiz kilo alma saç dökülmesi stres yorgunluk bunların hepsi tiroid sorunun belirtisi olabilir ama tabiki belli olmaz
zaten iki türlü tiroid hipertiroid hızlı çalışması ile kilo verdiren aldırmayan
hipotiroid ise zayıflatmayan yavaş çalışan kilo aldıran
zaten banada zayıflatan rastlamadı bari hastalığın iyi olan yanı rastlasaydı delikafadulden

nese inşlhh sende yoktur ama ihmal etme git bi sağlık ocağına hemen baktır opuyorumnanaktan

herkes düşünme stres yapma olur diyo fakat anlamıyorlar çok istediğin şeyi nasıl düşünmeden durulabilir ki.. tamam bu ay düşünmüycem artık ne zaman hayırlıysa o zaman olur diyorum ama bi hamile görünce yada adetim yaklaşınca acaba diye umutla beklıyorum ..artık stres yapma denildiğinde strese giriyorum..

bende sizlerdenim herkese günaydın

hoşgeldin canım aramıza kaydirigubbakcemile3 aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz canım merak etme
ne diyem allah herkesin gönlüne göre versin
kimsenin kucağını boş bırakmasın inşlhhh :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…