Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

hoşgeldin canım aramıza kaydirigubbakcemile3 aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz canım merak etme
ne diyem allah herkesin gönlüne göre versin
kimsenin kucağını boş bırakmasın inşlhhh :Saruboceq:

hb. cnm amin inş kucaklarımız en kısa zamanda sağlıklı uzun ömürlü bebişlerle dolar :Saruboceq:

dün dr gittim iğne verdi 5 gün kullanıp tekrar gitcem
bana kendin yap dedi ama cesaret edemedim eczanede yaptırdım
o kadar para verdim bide yanlış yapmaktan korktumkafamçokkarıştı

Ne ıĞnesı canım verdı yumoŞ gelıŞtırmek ıÇın mı bende bugÜn gıtÇem dÜn adet oldum sonunda

dün dr gittim iğne verdi 5 gün kullanıp tekrar gitcem
bana kendin yap dedi ama cesaret edemedim eczanede yaptırdım
o kadar para verdim bide yanlış yapmaktan korktumkafamçokkarıştı

Ne iğnesi canım.
Kendin nasıl yapacaksın ya dr. şaşırdı galiba.Allah korusun herkez ine yapamaz ki...

evet canım yumurta geliştirici iğne
hapın bi faydası olmadı inşallah bunun olur
bi daha kullanmak zorunda kalmam

Ne iğnesi canım.
Kendin nasıl yapacaksın ya dr. şaşırdı galiba.Allah korusun herkez ine yapamaz ki...

göbekten kendin yap dedi genelde hastalar kendi yapıyormuş
yıllar önce yengemde tüp bebek tedavisi olurken kendi yapıyordu
valla ben o kadar cesaretli değilim yapamadım :sm_confused

inşallah bi sorun çıkmaz canım
Allah annelik duygusunu isteyen herkese tattırsın amiiiin
benim bir kızım var ikinci için uğraşıyoruz
bu ay çok umutluyum sanki bu ay olacak gibi geliyor inşallah:Saruboceq:

yok canım ben daha yeni 12 ay doldurdum.olmayınca şimdi ilk eşim kontrole gidecek sonra ben...kontrollerden sonra ne problem varsa duruma göre tedaviye başlayacagız...

canım senin hormonlara bakıldımı adetinin 2-3.günü yapılıyo

ben benim yaptıklarımı anlatayım ilk ben adetimin 2-3.günü benim hormonlara bakıldı 2 ay öyle ben klomen kullandım sonra eşime test yaptılar gene olmadı 7-8 ay öyle gel git geçen ayda rahim filmi çekildi oda temiz çıktı bugün tekrar doktora gidiyorum bakalım ne olucak

Canım doktor bana ilk önce 12 ay bitince bebek olmassa eşinizi kontrol edecegiz problem yoksa size geçicez dedi.pazartesi ilk eşim sperm testi verecek sonuca göre bana bakacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…