- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #8.381
Selamlar kizlar bugün doktora gittim. Minisimi gördüm cok sükür...
Çok şükür canım.senin için sevindim
ay geçmişi okuyim dedim hemende aysen nolmuş bacım senin tiroid ya manyamış ay benim noldu acaba bende gidemedim kaç oldu bilmem zaten ne ara gidicem doktora oda belli değil ya neyse aman napim saldık artık zaten iice..
portakalım başın ağrıomuş cnm geçmiş olsun çok dikkat et kendine hayatım.
mirage senin noldu cnm en son girdiğimde adet yoktu hala inşallah olmuştur .
Gün baya uzamış yumurtlamada yanıltıyor olabilir seni.PORTİCĞİM benİ mayıs 15 yazarmısın artık 38 gÜnde takİp edİcem
Aramıza hoşgeldinherkes düşünme stres yapma olur diyo fakat anlamıyorlar çok istediğin şeyi nasıl düşünmeden durulabilir ki.. tamam bu ay düşünmüycem artık ne zaman hayırlıysa o zaman olur diyorum ama bi hamile görünce yada adetim yaklaşınca acaba diye umutla beklıyorum ..artık stres yapma denildiğinde strese giriyorum..
bende sizlerdenim herkese günaydın
Doğrusunu yapmışsın cnm.dün dr gittim iğne verdi 5 gün kullanıp tekrar gitcem
bana kendin yap dedi ama cesaret edemedim eczanede yaptırdım
o kadar para verdim bide yanlış yapmaktan korktumkafamçokkarıştı
Selamlar kizlar bugün doktora gittim. Minisimi gördüm cok sükür...
[B .!.:Doğrusunu yapmışsın cnm.
İnşallah iğneler yumurtanı istenilen büyüklüğe getirir,vesile olur bebeğine.
Allah devasız dert vermez
Bize düşen o devayı aramak.[/B]
sağol canım inşallah hepimiz o devayı en yakın zamanda buluruz:Saruboceq:
geneeeeeeeeee kist var
yarın alt batın usg çekilecek dua edin bana
geneeeeeeeeee kist var
hihoyyytGÜNAYDINhihoyyyt
iyi akşamlar kızlar
bugün dr a gittim
çok şükür bebeişim çok sağlılık 6. haftasındaymışız
kalp atışlarını da duydum
4 cm cikmiş henüz:)
geneeeeeeeeee kist var
Selam kızlarrrrr. Biz geldik kontroldennnn. hihoyyyt
gözün aydın berrakçım kız dimi cinsiyette değişme olmadı kafası benim bildiğim son aylarda aşağıda olur doğum pozisyonunu alır seninki gönüyomu içerde acabaHerşey güzel , ağzını burnunu gördük, ne kadar da büyümüş. ağzını açıp kapatıyodu. Ağzıyla burnunun resmi var, bilgisayara atınca buraya da eklerim. 385 gr olmuş. Herşey normal gidiyo . Kafası annesi gibi yuvarlak dedi doktor. hihoyyyt :roflol: babasının ki biraz daha uzun . kaydirigubbakcemile3 Birde kafasını yukarda sanıyodum ben meğer aşağıdaymış.yukarı tekme atıyomuş.Ben de kafa atıyo sanıyorum, kafası diye ayaklarını seviyomuşum . :roflol: :roflol: hihoyyyt
siz nasılsınız bu arada kızlarrrr?
geçmiş olsun canım ya bu kistler de bi geldinmi gitmek bilmiyo niye olurmuş tekrardan bilgin varmı canım neyse ilaç kullan ve bu son olsun inş.gelsin bebişin kistlerden sonrageneeeeeeeeee kist var
gözün aydın berrakçım kız dimi cinsiyette değişme olmadı kafası benim bildiğim son aylarda aşağıda olur doğum pozisyonunu alır seninki gönüyomu içerde acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?